אנג'ל 415

IDOffryn

New member
אנג'ל 415../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מה??? מי שלא ראה לא לקרוא אנג'ל 415
מה? וילו! אנג'ל נגד אנג'לוס! פיית'! אורפיוס! גלינדה! פרד לסבית! אההההההההההה איזה פרק מטורף! אהבתי כל דקה בו! פיית' השולטת! פעלה חכם וסכנה את עצמה כדי להשתק את אנגלוס! טוב אז נתחיל בעלילה במלון: וילו! ידעתי שהיא תבוא אבל עדין.. איזה מותק היא!!!!!!! כמה שאלות? איך היא ידעה על קונור? גם באפי יודעת? עוד מישהו ראה ניצוצות בין פרד לוילו?(שנמרסו על ידי וילו אחר כך) אוקיי אז ככה וילו הביאה אותה בכניסה. בלי יותר מידי שאלות ישר לעיניים! והפגישה עם קרודילה. זה היה משהו מעניין! אחרי שנתיים שלא ראינו אותן מדברות הסצנה הזאת פשוט הייתה חובה. כמובן עוד פעם משתמשים בהערות השננות ("מה איתך?". "הייתי רעה...") אבל עדין וילו וקרודילה.. זה נוסטלגיה לראות אותן ביחד! וארר קרודי מנסה לרצוח את וילו? שיכנסו בה כבר! היא מעצבנת! טוב למטה לא זוכר לפי הסדר אולי אני אדלג על משהו ה"מלחמה" בין קורדי ווילו. עוד פעם וילו שולטת! חח אהבתי את הערה על גלינדה(למרות שהראו את זה בפרומו) אבל זה היה מצחיק! וסוף סוף קונור עשה משהו מועיל אבל כמובן אחר כך הרס את שוב.. הכישוף להחזרת הנשמה. אממ בבאפי הוא הוצג יותר טוב. אבל בסדר זה בעונה השנייה יותר התמקדו בזה. ופה יותר התמקדו באנג'ל/אנג'לוס/פיית'. חפיף. סצנה נחמדה: וילו ווסלי מדברים על הצד האפל שוסלי נגע בוץ היא ממש קטלה אותו. וקצת ראו מווסלי הישן והטוב. וגם היה נחמד לראות את אליסון ואלקסיס משחקים ביחד. :) עכשיו החלומות! הפלשבקים היו נחמדים. סוף סוף פיית' קצת במצב רוח טוב. זה גם השלמות פערים עכשיו יודעים מתי אנג'ל הגיע לאמריקה. רואים שגם אם הנשמה עדין היה לו קשה. ובכלל הקרב בין אנג'ל לאנג'לוס היה מוזר.. אבל נחמד בצורה מסוימת. היה הרגשה שחסו יותר מידי בפרק. זמצד אחד היה ענק לא היה רגע שהיה אפשר להזיז את העיניים מהפרק. ומצד שני נגמר פיית' באנג'ל :( ווילו באה והלכה מהר.. (טוב נו לפחות שבוע הבא באפי). ועכשיו הסצנה הסופית: אוקיי כולם שמחים! וכאן מגיע הקטע הענק! פרד מתחילה להתלהב מדברים ומדברת עם וילו! ואז וילו אומרת לה" אני מתראה עם משהי". פרד אין מושג מה היא רוצה אבל כנראה שוילו חשבה שפרד רוצה אותה! חח גם אני חשבתי איזה נחמד יהיה לראות את פרד ווילו ביחד.(יותר טוב מקנדי זה מה שבטוח) פיית' הולכת לסאנידייל. ואז במלוא הודרתה יורדת לה קורדילה עם בטן ענקית ולבוש מוזר מאוד! ומבשרת על הריונה! לעזאזל אם עכשיו הם לא שמים לב שמשהו מוזר בה אז הם אנשים דפוקים!!!!! עכשיו שאנג'לוס הלך ופיית' הלכה. נראה לי שפרק הבא קצת ירד ברמתו מהפרק הזה(למרות ש407 עד 410 היו נורא טובים, אבל לא כמו מ411 והלאה) טוב נו נקווה לטוב! לילה טוב ופורים שמח!

Adrienne

New member
איזה פרק ענק ../images/Emo58.gif415

כשווילו נכנסה אני כזה "הההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" ולא יכלתי לצעוק כי אחי ישן אז יצאה לי צעקה שקטה... חחחחח פרק גדול, אהבתי שקורדי ירדה עם הבטן, אני בטוח שאנג'ל חשב שזה הילד שלו... והריב של אנג'ל נגד אנג'לוס. זה היה מדהים או מה? סוף סוף הם נפגשים!!! ופיית' שהתעוררה ולהלכה להציל את אנג'ל, איך היא ידעה? פייית' קורעת את קונור! איזה יופי! איך אהבתי!! יאללה מכות יאללה! קונור ימות אינשאללה! הקרב בין קורדי לווילו היה מהמם, לא יכלו לעשות את זה יותר טוב, וידעתי שהיא תנפץ את האגרטל בסוף, זה היה ברור שקורדי חלשה מדי בשבילה אבל היא בעצמה אמרה שעוד כמה שבועות היא תהיה יותר חזקה... נראה לי מחכה לנו פה משו גדוווווווווווווווווווווווול...

star lili

New member
מה, רק אותי הפרק די אכזב? ../images/Emo58.gif

לא יודעת. צפיתי ל*הרבה* יותר. מה קרה לחיכוך הישן בין ווילו לפיית'? מה זה היה המפגש הזה בינה לבין קורדי? מי האנשים האלה בכלל? אני כבר בקושי מזהה אותם. הפלאשבקים היו נחמדים. בעיקר מילוי החורים בעבר של אנג'ל... והאהבה שלו לבארי מנלו... LOL! ופיית' זה תמיד טוב. אבל חוץ מזה, יצאתי בהרגשה די מרומה מהפרק. המון פוטנציאל לעימותים ואוורור ריבים ישנים, שלא הלך לשום מקום. ואני כבר משועממת מסיפור ההריון של Cordevil מקווה שבבאפי יהיה יותר טוב, למרות שאני לא סומכת על זה...

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4x15 ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי
לצערי, ידעתי שווילו תבוא, אבל לא ידעתי שום דבר אחר אז זה היה מגניב בכל זאת. היא ופרד ממש יכלו להיות זוג נחמד! לא כמו היא וטארה, כמובן, אבל בהחלט כן
(עדיף על קנדי) ממש נהניתי כשפיית' כיסחה את קונור
הערת הגלינדה הצחיקה אותי ביותר, וגם ה'מנדי' וווילו שצוחקת על ווסלי (you've reached the dark side- פחח
) וזהו, בסך הכל- ממש אהבתי
אני מקווה שהפרקים ימשיכו להיות טובים ושקורדי תספיק להיות כזאת קרציה!#$@#$ (ודרך אגב- yey לווילו שניצחה אותה
)

../images/Emo58.gif 415

תגידו יש מישהו שלא ידע שווילו באה? כי אם כן זה יכל להיות ממש מפתיע... יאי לווילו! כאילו שלמישהו היה ספק שהיא תנצח את קורדי! אבל רק חבל חבל שקורדי לא נחשפה! ממש נמאס לי ממנה... ושקורדי עשתה לקונר שטיפת מוח על להרוג את אנג'ל מילמלתי למחשב שלא יכול להיות שהוא *כל כך* טיפש! כאילו מה!? הוא רואה שווילו עושה את הכישוף ועוד שנייה מסיימת... אהבתי את פיית' מחייכת סוף סוף פלוס היא קרעה לקונר את הצורה שזה משו סופר חיובי! אנג'ל נגד אנג'לוס היה מעניין... איך אהבתי שהוא הציל את הגור כלבים! איזה מאמי... כמה צחקתי... אוי פרד *כך כך* התחילה עם ווילו! מברברת על לטינית וכל זה... חי חי חי אבל היא הרבה יותר טובה מקנדי אז חבל... וזה הוא היה פרק ענק , רק חבל שלא היה יותר ווילו נגד קורדי או שיחה של וולו עם פיית'...

Schnickelfritz

New member
נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif 415

הגור! שכחתי אותו
ולכל צופי זינה: האישה הזאת הייתה איב/ליביה, נכון
אני לא מדמיינת...

מינצו

New member
בבקשה

יש למישהו דרך לשלוח לי את הפרק? ממש לא הולך לי עם ק***ה היום!!!

talrv

New member
אני לא ידעתי! ../images/Emo58.gif 415

וכן זה מפתיע! הייתי בשוק כשראיתי את השם שלה בפתיחה! ואויייייייייי היה פרק ענק!!!! אולי אני ארשום משהו אחרי המבחנים ולא באחד וחצי בלילה כשאני ממש מתה מעייפות.. נהדר!!!!!!!!!!!!!!! היי לבאפי. המנזר שולט!

zender

New member
גם אני לא ידעתי../images/Emo58.gif

ואם מישהו היה מגלה לי הייתי הורג אותו!!! איזה הפתעה ענקית לראות את ווילו שלי עושה את הקסמים שלה זה פשוט עשה לי את זה
וסוף סוף קצת,טיפה,קמצוץ של שנינות והומור כל כך היתגעגתי לזה בשתי הסדרות כי בוא נודה חברה,אם כל הכבוד לשנינות של אנייה זה ממש לא זה אבל מה עם כל הקטע הזה של ההריונות בסידרה? אני מרגיש כאילו אני רואה את היפים והאמיצים

smgfan

New member
נצל"ש. Angel 3x01 ../images/Emo58.gif ובאפי-5!

טוב, התחלתי לראות "אנג'ל", והפרק הראשון היה די חמוד. בכלל, כל הפרק הזה עסק (כצפוי) באהבה נצחית, כזאת כמו של באפי ואנג'ל, וכמו של 2 הערפדים שהיו חברים של אנג'ל ודארלה בעבר. אז הסיפור של 2 האהבות הוא די מקביל, בשתיהן הן היו אהבות נצחיות שבמקרה של הערפדים באמת נמשכו יובלות!! (במקרה של באפי ואנג'ל הן חזקות מספיק כדי להימשך יובלות) ואז בשתי האהבות- הבחורה מתה... ומפה זה מתפצל כי ההבדל הוא איך הבחור במע' היחסים מתנהג- האם הוא מתאבל? או נוקם?? 2 אפשרויות, אנג'ל בוחר להתאבל בשקט, אבל הערפד בוחר לנקום - וזה מאוד מבליט מהו הדבר הנכון לעשות. אנג'ל ה"טוב"-מתאבל, והערפד ה"רשע"-נוקם. אני מזמן לא ראיתי את קורדי, והיא ממש ממש ממש מזכירה את אניה- ולדעתי היא אפילו יותר "אניה" מאניה! היא ממש חסרת טאקט! משהו שמאוד הפריע לי בה, אני הייתי מצפה להרבה הרבה יותר אבל ממנה על מות חברתה- באפי. נכון, הן לא היו החברות הכי טובות, אבל הן היו די קרובות והיו באותו מעגל חברתי והרבה פעמים הצילו את העולם יחד! אז למה? למה חוסר היחס ממנה למות באפי? או שאני טועה ובאמת כואב לה, והיא פשוט מסתירה את זה??
לא!!!! או.קיי הפרד הזאת... פשוט פריקית עולמית! מאיפה היא באה זאתי????!!? ממימד אחר???
טוב, הקטע הסופי מחזיר אותנו לעוד אהובה של אנג'ל, לא נצחית, אבל נמשכה נצח! והיא כמובן דארלה!!!
ונחשו מה??? היא בהריון!!!
או!!!!! איזה מתח!!! לדעתי, מאוד טפשי...
ואיך היא נראתה!! חחחחחחחחחח הבטן הזאת ממש לא מתאימה לה!!!
הסוף מאוד מותח, אבל מאוד מאוד מגוחך, כאילו "ערפדית בהריון"??!?!? WTF?? הערפדים בקושי יכולים לחיות בשביל עצמם?? אז בשביל שתיים??? ואתם זוכים שהיא גם גוף מת, נכון??? וזהו!! פרק נחמד מאוד, אי נותנת לו
וחצי כוכבים!! בייחוד בגלל שהוא עסק במותה של באפי!
ואיפה ווילו?? כבר חזרה הביתה????

הייזל

New member
|ספויילר|אנג'ל 3 באפי 5 והלאה

בכל זאת עברו שלושה חודשים מאז שווילו באה לדווח שבאפי מתה. לקורדיליה היה יותר ממספיק זמן להתגבר על האבל שלה לבאפי. ואל תדאגי בקשר לדרלה הכל יסתדר בהמשך או שלא.

ANGEL N

New member
"אנג'ל" 3X01 ../images/Emo58.gif

ספויילר לפרק הראשון של העונה השלישית של "אאנג'ל" וכנראה שיהיו גם ספויילרים מהעונה החמישית של באפי.... גם אני מאוד אהבתי את הפרק, לפי מה שסיפרו לי בין העונות האלו (שלישית מול השישית) אין שום קשר בין הסדרות והפרק הזה היתה הפתעה שמחה מאוד בשבילי. מאז סוף העונה השניה של "אנג'ל" הרגשתי ממש סקרנות לגבי העניין, הפרק הסתיים בזה שווילו אומרת לאנג'ל שבאפי מתה ולא ראינו את התגובה שלו, חשבתי שהעונה השלישית לא תתיחס לזה והנה הפרק מתיחס אך ורק לעניין הזה. הפרק מראה לנו איך אנג'ל קיבל את המוות של באפי, ההתאבלות וההתבודדות שלו מראים עד כמה העניין כואב לו. אהבתי גם את ההקבלה והשוני בין שני האבדות של הערפד השני ושל אנג'ל. אני ממש לא חושב שקורדי התנהגה כמו אניה, ולא הרגשתי איזה חוסר טאקט מצידה, אל תשכחי שקודם כל עברו 3 חודשים מאז שהיא קיבלה את ההודעה שבאפי מתה כך שזה נתן לה הרבה זמן להתמודד עם זה ולחזור לחיים רגילים (היא ובאפי היו אומנם חברות אבל זה היה חברות מאוד רופפת ולא רצינית), העניין בפרק הזה, לא היה להציד את הרגשות של קורדי אלא את הרגשות של אנג'ל, קורדי היתה עוד סוג של דרך להראות את הרגשות של אנג'ל. זה מראה שקורדי יודעת שאנג'ל לא התגבר ויקח עוד הרבה זמן(אם בגלל) עד שאנג'ל באמת יתגבר על העניין, היא מנסה כמה שפחות להזכיר את באפי כדי שאנג'ל לא יזכר שוב בעצב שלו, היא מנסה להסיח את דעתו. בסופו של דבר, לאחר כל מה שקורה ברכבת קורדי מבינה שאנג'ל חושב על באפי והיא יודעת שמישהו צריך לדבר איתו על זה. השיחה בינהם היתה מאוד יפה וחזקה, היא הראתה לנו מה אנג'ל מרגיש. לגביי פרד היא באמת מוזרה, טוב אל תשכחי שאיזה 5 שנים אם אני לא טועה היא היתה במימד שהתעלל בה אז היא עדיין מפחדת וסגורה. אהה ווילו כבר חזרה לסאנידייל אל תשכחי שמאז סוף העונה השניה עברו 3 חודשים. נ.ב הייזל ההודעה שלך מכילה ספויילר להמשך העונה השלישית של אנג'ל או רק על הפרק הראשון?

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif "אנג'ל" 3X01....

שכחתי להגיד עוד משהוא בקשר לפרק... אני חושב שכל הקטע הזה שאנג'ל היה במימד הרע הזה בסוף העונה השניה של "באפי", והיה שם מאות שנים ובכל זאת המשיך לאהוב את באפי מראה גם משהוא וקשור מאוד לפרק הזה. זה מראה עד כמה האהבה שלו לבאפי חזקה ואמיתית, זו אהבה ניצחית ולכן האבל שלו גם נצחי

smgfan

New member
אנג'ל 3x02 ../images/Emo58.gif

קודם כל, כן הבנתי עכשיו שעברו 3 חודשים והכל מסתדר לי, רק חבל שלא הראו איך הם התאבלו. טוב, עכשיו סיימתי לראות את הפרק השני!! ותשמעו, השתפרות רצינית!!
הפרק התחיל די לא מובן לי, מסובך וחלש. כל הנבואות האלה שקורדי קיבלה ומה שבדיוק קרה לה??? אבל הכל הסתדר לי לקראת הסוף! פרק ממש ממש מותח, ויש לי הרגשה כלשהי שהילד שאנג'ל שחרר קשור איכשהו לדארלה?? יכול להיות?? לא יודעת, אבל גם הקטע הסופי עם הבחור הזה שבא מהאש וגם הקטע עם דארלה מאוד מאוד מתחו!!! ואני כבר לא יכולה לחכות לראות את הפרק הבא!!! הקטע עם השומר הרובוטי הזה שאנג'ל רב איתו, היה ממש מצחיק!!!
איך הם ידידים כאלה, ופתאום בוקס!!
חחחחחחחחחח פרק מצויין!!! מאוד מותח!!! איך לא,
5 כוכבים רק בגלל המתיחות שבעניין!!!!

B a n j o

New member
תגידו רגע ../images/Emo58.gif אנג'ל סוף 3

סקיפ שעוזר לקורדי לקבל כוחות שדיים הוא לא זה שאנג'ל נלחם נגדו כדי לשחרר את הילד הרשע הזה ?

למעלה