אנג'ל 415../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif
מה??? מי שלא ראה לא לקרוא אנג'ל 415
מה? וילו! אנג'ל נגד אנג'לוס! פיית'! אורפיוס! גלינדה! פרד לסבית! אההההההההההה איזה פרק מטורף! אהבתי כל דקה בו! פיית' השולטת! פעלה חכם וסכנה את עצמה כדי להשתק את אנגלוס! טוב אז נתחיל בעלילה במלון: וילו! ידעתי שהיא תבוא אבל עדין.. איזה מותק היא!!!!!!! כמה שאלות? איך היא ידעה על קונור? גם באפי יודעת? עוד מישהו ראה ניצוצות בין פרד לוילו?(שנמרסו על ידי וילו אחר כך) אוקיי אז ככה וילו הביאה אותה בכניסה. בלי יותר מידי שאלות ישר לעיניים! והפגישה עם קרודילה. זה היה משהו מעניין! אחרי שנתיים שלא ראינו אותן מדברות הסצנה הזאת פשוט הייתה חובה. כמובן עוד פעם משתמשים בהערות השננות ("מה איתך?". "הייתי רעה...") אבל עדין וילו וקרודילה.. זה נוסטלגיה לראות אותן ביחד! וארר קרודי מנסה לרצוח את וילו? שיכנסו בה כבר! היא מעצבנת! טוב למטה לא זוכר לפי הסדר אולי אני אדלג על משהו ה"מלחמה" בין קורדי ווילו. עוד פעם וילו שולטת! חח אהבתי את הערה על גלינדה(למרות שהראו את זה בפרומו) אבל זה היה מצחיק! וסוף סוף קונור עשה משהו מועיל אבל כמובן אחר כך הרס את שוב.. הכישוף להחזרת הנשמה. אממ בבאפי הוא הוצג יותר טוב. אבל בסדר זה בעונה השנייה יותר התמקדו בזה. ופה יותר התמקדו באנג'ל/אנג'לוס/פיית'. חפיף. סצנה נחמדה: וילו ווסלי מדברים על הצד האפל שוסלי נגע בוץ היא ממש קטלה אותו. וקצת ראו מווסלי הישן והטוב. וגם היה נחמד לראות את אליסון ואלקסיס משחקים ביחד.
עכשיו החלומות! הפלשבקים היו נחמדים. סוף סוף פיית' קצת במצב רוח טוב. זה גם השלמות פערים עכשיו יודעים מתי אנג'ל הגיע לאמריקה. רואים שגם אם הנשמה עדין היה לו קשה. ובכלל הקרב בין אנג'ל לאנג'לוס היה מוזר.. אבל נחמד בצורה מסוימת. היה הרגשה שחסו יותר מידי בפרק. זמצד אחד היה ענק לא היה רגע שהיה אפשר להזיז את העיניים מהפרק. ומצד שני נגמר פיית' באנג'ל
ווילו באה והלכה מהר.. (טוב נו לפחות שבוע הבא באפי). ועכשיו הסצנה הסופית: אוקיי כולם שמחים! וכאן מגיע הקטע הענק! פרד מתחילה להתלהב מדברים ומדברת עם וילו! ואז וילו אומרת לה" אני מתראה עם משהי". פרד אין מושג מה היא רוצה אבל כנראה שוילו חשבה שפרד רוצה אותה! חח גם אני חשבתי איזה נחמד יהיה לראות את פרד ווילו ביחד.(יותר טוב מקנדי זה מה שבטוח) פיית' הולכת לסאנידייל. ואז במלוא הודרתה יורדת לה קורדילה עם בטן ענקית ולבוש מוזר מאוד! ומבשרת על הריונה! לעזאזל אם עכשיו הם לא שמים לב שמשהו מוזר בה אז הם אנשים דפוקים!!!!! עכשיו שאנג'לוס הלך ופיית' הלכה. נראה לי שפרק הבא קצת ירד ברמתו מהפרק הזה(למרות ש407 עד 410 היו נורא טובים, אבל לא כמו מ411 והלאה) טוב נו נקווה לטוב! לילה טוב ופורים שמח!
מה??? מי שלא ראה לא לקרוא אנג'ל 415