אנגלית

אנגלית

היי, אני נגשת לבחינה ב29.3 (אונ' חיפה, כסאות מרופדים - כבוד!
) ופתרתי כרגע את שני הפרקים באנגלית ב16H ויצא לי 120 (בפסיכו לפני שנה היה לי 127..), שזה מזעזע, אני רועדת כבר שעה. כעקרון יש לי את השבועיים הקרובים ללמוד נטו אנגלית (אני לא צריכה את הציון פסיכו', רק את הפטור). אני קוראת עכשיו את מלכוד22 באנגלית. אני מבינה את העלילה, רק כי אני מכירה את הספר בע"פ, קשה לי להאמין שאחרת הייתי מבינה משו. קיצר ההתלבטות שלי עכשיו היא בין להמשיך לקרוא ספרים ולתת לזה את הפוש יחד עם למידת מילון אנגלית, או פשוט לפתור פרקים באנגלית עם למידת מילון. 1. פתירת פרקי פסיכו' זה אפקטיבי? לא יודעת, זה לא נראה לי אפקטיבי (לא יודעת למה בדיוק, אני נמנעת מאינטרקציה עם אנגלית), אז לא תכננתי לעשות את זה. 2. שינון מילון (יואל גבע) באנגלית - זה עוזר? בכל אופן, השאלע המרכזית שלי אם פתירת הרבה פרקי אנגלית תקדם אותי לעבר הפטור? איך משיגים פטור?!!?!?!?!? כולם ממליצים לקרוא באנגלית, אני קראתי עכשיו שבוע באנגלית והאנגלית שלי רק נהרסה מזה.

S a s h o K

New member
אני לא מבין...

למה לעזאזל את ניגשת שוב לפסיכומטרי אם את צריכה להוציא רק את הפטור באנגלית?!?!? תיגשי לאמיר וזהו... בקשר לשיפור באנגלית: קריאה של שבוע לא תראה שינוי לדעתי... רק קריאה לאורך פרק זמן משמעותי - חודש ומעלה תתחיל להראות תוצאות... בהצלחה!

כי אני צריכה ציון פסיכו גבוה יותר.

רצוי 800. ושכחתי כמה פסיכו זה מעצבן. פסיכו' זה כמו לידה, אז אחרי הפסיכו אתה שוכח כמה התייסרת בשוטים ועקרבים וכך ילדים, נוצרות משפ' מקוללות ילדים.

אממ

בתכלס התקבלתי כבר לצערי לכלכלה-חשבונאות באונ' העברית. אבל.. אני כזאת מאגניבה, מן הסתם, לפיכך אסור בתכלית האיסור שאלמד משו חומרני כמו חשבונאות. ובעצם נדלקתי על מדעי הקוגניציה בעברית. קוגניציה היא הסיבה מדוע נרשמתי לעוד פסיכו' במקום רק לאמ"יר. אז עד לפני שבוע כוונת אולטרה-אלימות שלי הייתה לשפר לאיזור ה770+- (יותר מאינוּס, כן?) ואז לשפר בגרויות ובע"ה להתקבל שנה הבאה, או שאולי (אמן אמן, אנשק מזוזות למשך שנה) השנה לקוג'. כרגע קלטתי שמקס' אלמד ניקוי שטיחים במכללה.

ענת1986

New member
היי, כמה פסיכומטרי ביקשו בעברית

לחשבונאות? לפי האתר שלהם, הפסיכומטרי די נמוך... בסיכויי קבלה הצלחתי להתקבל עם 642 וממוצע בגרות 106

לא יודעת

זה תלוי בבגרויות שלך. אני התקבלתי ישר עם בגרויות נמוכות בהרבה משלך ופסיכו 728.

Hagai007

New member
אממ..

כדי להשתפר באנגלית אני ממליץ (מניסיון אישי - ואותי זה מאוד שיפר..) שינון מילים מגבע (ואם יש כרטיסיות לכתוב עליהם - עדיף..) -חשוב! המילו ןשלהם ממש ממש טוב ומדייק הרבה...וגם אם לא במילה הספציפית...אפשר לעשות אלימינציה עם מילים אחרות שיש שם...בכל מקרה המילון שלהם אדיר אם תשימי לב יש להם גם בסוף כל קטע מילים קשות שהיו שם + פירוש מומלץ לעקוב ולרשום מה שלא הבנת.. הכי חשוב שאחרי כמה זמן לכתוב מילון מעודכן עם מילים שאת לא זוכרת את הפירוש שלהם...מומלץ לכתוב על מחשב למה יוצא יותר מסודר...(תדעי שגם עצם הכתיבה - גם אם זה על מחשב - עוזרת מאוד להכניס את המילים לזכרון..) ולחרוש בעיקר אותו ומדיי פעם לחזור גם למילים הכלליות...(אני אישית כתבתי את כל המילים שלא ידעתי ישר על ההתחלה בכרטיסיות ואחרי שחרשתי אותם אז מילים שלא זכרתי משם ומילים חדשות כתבתי במילון אישי על המחשב...) קריאת ספר - אבל לא שקראת לפני אלא חדש ואפילו אם בהתחלה תהיי כל שניה עם מילון (מומלץ דיגיטלי או של מחשב כדי להתקדם יותר מהר) לונורא...אפילו תרשמי כל מילה שאת לא מבינה על דף + הפירוש...לאט לאט יתחיל לזרום לך...(אצלי ספציפית מהירות הקריאה מאוד השתפרה לדעתי בגלל זה..) וגם אם את חושבת שהמילה לא חשובה ונדירה - תנסי להבין את המשפט גם בלי לדעת מה המילה הזו ספציפית אומרת...את תצטרכי את הטכניקה של להבין משפט גם אם לא מבינים את כל המילים להשלמות משפטים ולקטעי הקריאה...כמובן שתמיד עדיף כמה שיותר לדעת כל מילה שאת קוראת אבל אם את רואה שזה מאט לך באופן משמעותי את קצב הקריאה...אז לנסות לדלג על מה שנראה מיותר... תעבדי על 2 הדברים האלה כמה שיותר חזק ב3 שבועות שנשארו לך...זה בטוח יעזור לך... בהצלחה שיהיה!! Hag-(o) <3-E

טנקס.

כנראה שאני צריכה באמת יותר להתייחס למילון. כי עיקר הבעיה שלי היא בשכתוב ובשאלות האחרונות של האוצר מילים, עם הנבת הנקרא אני חורקת, אבל איכשהו מסתדרת. יאללה יאללה אסיים כקופאית.

Hagai007

New member
לפחות אם תלמדי חשבונאות

תהיי קופאית ראשית =]] אל תדאגי יהיה טוב...תחרשי טוב אנגלית (תקראי ת'בלוג של אופיר -Nills1 יש שם גם קטע מיוחד בקשר לאנגלית) הכי חשוב אל תבואי בלחץ יהיה טוב =] בהצלחה! Hag-(o) <3-E

indigo wing

New member
אנגלית לא יכולה לההרס

או שיש לך את זה, או שלא
המלצות..! לקרוא זה חשוב! גם בגלל מהירות קריאה, וגם להתרגל להבין מילים מהקשר. תנסי כל יום לקרוא כתבה (בכל נושא.. זה יכול להיות על להקה שאת אוהבת או על הקרנבל בברזיל וכו'.. אני קראתי כתבה מעולה על סרטים שזכו באוסקר והיו שם מילים ממש קשות) לעבור על אוצ"מ- אי אפשר באמת לדעת את כל השפה. בשביל זה צריך אוקספורד, אבל המכונים מוציאים מילונים די בסדר.. כשאת קוראת באנטרנט תבדיקי בבילון מילים חלק אולי יקלטו לך..

למעלה