אנגלית?

• פותח הנושא G!
  • פורסם בתאריך

G!

New member
אנגלית?

Hii כידוע יש בסוף ספטמבר מבחן פסיכומטרי ואני מתכוון לעשות אותו. בקורסים המלמדים למבחן בעיקר לומדים חשיבה כמותית. אין לי בתחום זה בכלל בעיה ואני לא חושב שאני צריך לבזבז הרבה זמן הכנה לקראתו עברית כמובן שצריך כי כולם פחות או יותר לא ממש יודעים ולומדים עם הזמן קצת אוצר מילים ודרך לפתור תשובות אבל הבעיה שלי היא עם האנגלית. אני מאוד מתקשה בתחום ולא יודע מה לעשות לקראת הבחינה. איך אני אוכל להשתפר בחלק האנגלית של הבחינה הפסיכומטרית. קשה לי לקראו את הקטעים הארוכים ואני גם מתקשה בהבנת המילים. רוב הזמן לומדים כפי שאמרתי כמותי ואני מאוד מעונייין להשתפר באנגלית בבית ולא יודע איך. האם לשנן כמו תוכי את המילון?.. זה מאוד קשה ולא ממש עוזר .. יש אי-אלו דרכים להתמודד עם האנגלית בצורה יותר קלה וברור. אני מקווה לתשובה ברורה אם יש כזאת. תודה מראש, זהו נושא מאוד חשוב עבורי!~!

one1

New member
תשובה

בכל מה שקשור לשיפור אנגלית פרק זמן של חודש וחצי הוא לא פרק זמן כדי להשיג איזשהו שיפור משמעותי. ההתכוננות שלך לחלק האנגלית צריכה להיות בעיקר על ידי מבחני הסימולציה, שיישפרו אותך בעיקר בניסוח מחדש ובהבנת הניקרא. לגבי החלק הראשון, שהוא השלמת משפטים, אין ממש מה לעשות כיוון שמדובר באוצר מילים גרידא- אם היה לך פרק זמן ארוך יותר, הייתי ממליץ לך לקורא ספר באנגלית, אך בפרק זמן של חודש וחצי אני חושש שזה לא יהיה ממש אפקטיבי. one no. 1

psymaster

New member
מומלץ גם..

לקרוא קטעי הבנת הנקרא- אותם ניתן למצוא בספרי ההכנה לבחינה או באינטרנט (באנציקלופדיות למשל) אין לזלזל בהכנה זו בעיקר בשל העובדה שיש להתרגל לקריאה של קטעים מורכבים לא רק מבחינת אוצר מילים אלא גם שטף הקריאה ורענונה.

למעלה