אנגלית...

בר2י

New member
אנגלית...

היי יש לי בוחן באנגלית מחר ואני צריכה ללמוד מילים מטקסט מסויים,מילים נרדפות לאותן המילים ולהרכיב משפטים לכל מילה... עם המילים והמילים הנרדפות אין לי בעיה.. הקטע הוא עם המשפטים..אני אודה לכם אם תוכלו להרכיב לי כמה משפטים שיהיו נכונים מבחינה תחבירית כמובן.... המילים שמהם צריך להרכיב משפטים: heroic (גיבורי) instructor (מדריך) adopt (אמץ) average (ממוצע) make up work (עבודה לשיפור) develop (פיתח) overexertion (תשישות יתר) insist (התעקש) administration (הנהלה) veledictorian (מצטיין -בבית הספר) תודה מראש לעונים!!!!!

בר2י

New member
חשבתי על כמה משפטים...

מישהו יכול לתרגם לי אותם..בבקשה..? לכבאי יש עבודה גיבורית,הוא הציל 5 אנשים. אם אתה צריך למצוא כתובת,התקשר למדריך הדודים שלי מתעקשים לאמץ ילד הציונים שלי ממוצעים אני עובד אחרי הבית ספר כדי לשפר את האנגלית שלי אמי פיתחה אלרגיה לכלבים אני תשוש מהלימודים הילד מתעקש לקנות כלב הנהלת הבית ספר קובעת את החוקים. חברי מצטיין במתמטיקה מישהו יכול לתרגם לי את זה בהתאם למילים בהודעה הראשונה?? בבקשה.... תודה מראש...

Leiden

New member
Just cause I'm nice

I will give you one single example that includes few of the words on your list: The instructor has to follow the administration policy, which insist on developing (/adopting) an heroic image of the company.

למעלה