אנגלית שייקספירית

RobiC

New member
אנגלית שייקספירית

התחלתי לקרוא ספר של שייקספיר ונתקלתי בהרבה מילים וביטויים ארכאיים שלא קיימים במילונים הרגילים. יש מילונים מיוחדים לזה?

AndreaCorr ©

New member
זה נקרא אנגלית מיושנת.

וכל מילה שבדקתי עד כה הופיעה במילונים רגילים. את/ה יכול/ה לתת דוגמה למילה שלא נמצאת?

Athaclena

New member
אני למדתי את מקבת'

באנגלית בתיכון ופשוט הייתה מהדורה מיוחדת עם פרשנויות והסברים. הבעיה היחידה שאין לי מושג איפה אפשר למצוא דבר כזה...

noah000

New member
מילון באינטרנט:

אתה מוצא באתר הזה את המילה או הביטוי ע"י לחיצה על האות המתאימה בתחתית הדף. אני לא מכירה את המילון, אז לא ברור לי מה הוא שווה, אבל אפשר לנסות...

If you can try to get

the Cambridge edition of the play. It's the best edition there is, in my opinion. It has lots of notes, not just giving the meaning of words, but also history, context etc. By the way, do you know how to say בן זונה in Shakespearean English? I found it last week when I was reading Measure for Measure: bawd born. So now if someone is really getting on your nerves, but they're bigger and stronger than you are and you're afraid they'll understand what you're saying to/about them, you can use this one. Or you can look up for more Shakespearean insults on the web. There are quite a few sites dedicated to them

Mocaa

New member
המלצה שלי

EOD לא רק שאפשר למצוא שם פרוש כמעט לכל מילה בשפה האנגלית (עתיקה ומודרנית), הוא גם מספק מידע על התגלגלות המילה - התקופה שבה היא הופיעה, איך היא נכתבה, מה היתה המשמעות העתיקה שלה לעומת המשמעות המודרנית, האם עדיין משתשמשים בה וכו'.

למעלה