אנגלית...המוןןן שאלות =)

stephani

New member
אנגלית...המוןןן שאלות =)

שלום יש לי כמה שאלות אשמח אם תוכלו לעזור לי.... אני מתחילה שנה א' ואני צריכה קורס באנגלית מתקדמים 1... שאלה קצת מטופשת אבל אני אשאל לכל מקרה כדי להיות בטוחה- אני צריכה לבחור מרצה אחד מהרשימה נכון? נגיד אם אחד השיעורים נופל על שיעור שקבוע לי במערכת (מערכת מובנת) אז אני לא יכולה לפצל את האנגלית ל-2 מרצים אלא לקחת ביום שישי נכון (כל השאר לא מסתדרים לי במערכת אם אני לא מפצלת)? יש מרצה מעודף/ת? מה סוג ההרצאות? חובה להיות נוכח? יש עבודות להגיש? זה משפיע על הממוצע ובכלל על התואר?הרי לא כולם עושים קורסים באנגלית... תודה=)

מֵירַב

New member
המון תשובות../images/Emo26.gif

1. מרצה אחד/אחת בלבד 2. לא יכולה לפצל, חייבת את אותו/ה המרצה 3. אני לא יודעת אם היא עדיין מלמדת, אבל נהניתי בתחילת העשור אצל לינדה (מילר?) 4. סוג ההרצאות - טאקטיקות לקריאת מאמרים, אוצר מילים, חוברת עבודה וכו'. 5. חובה להיות נוכח 6. מדי פעם יש תרגילים להגשה (ואם לא - אז לפחות להגיע מוכנים לכיתה) 7. לא, לא משפיע בכלל... אבל נדמה לי שזה כן משפיע על אנגלית בתואר שני. שיהיה בהצלחה! מירב.

stephani

New member
תודה רבה... עוד כמה שאלות (לא רק על אנגלית)

אם יש מרצה מועדף מבין המרצים אשמח לשמוע...: עבוד אמיימה, דודסון נטליה, קסיס נזיה. שאני נרשמת לקורסים ביום המיועד לחוג שלי...אני מסמנת את שני הסימסטרים...במערכת סימסטר ב' יש קורס שרק מי שלא עובר בסימסטר א' צריך לעשות אותו שוב והוא מופיע במערכת... עלי להירשם אליו מראש או רק במידה ולא אעבור? אני צריכה להירשם מראש למתקדמים 2 בסמסטר ב'? בקשר למעונות... מתי מקבלים את השיבוץ? תודה=)

מֵירַב

New member
ועוד תשובות../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

1. לא מכירה את המרצות 2. לא יודעת לגבי הקורס הזה של סמסטר ב' 3. וכן, את צריכה להירשם מראש למתקדמים 2 בסמסטר ב' 4. לגבי המעונות - את מתכוונת לאיזה בניין / דירה / חדר וכו'? או שאת שואלת לגבי האם התקבלת או לא? מירב.

stephani

New member
חחח =)

לגבי המעונות אני יודעת שהתקבלתי... אני רק לא יודעת אם אכן קיבלתי את המעונות שרציתי (טליה)...

מֵירַב

New member
אם את שנה א', תואר ראשון, פחות מ-700

בפסיכומטרי, אין לך נכות פיזית... אז... יש מצב ש...... לא תקבלי

stephani

New member
אני תמיד מקווה...=) ותודה על כל התשובות

עזרת לי מאוד...

למעלה