אנגלית באח הגדול

rebecca121

New member
אנגלית באח הגדול

רנין ויוני יושבים עכשו ליד עינב ומדברים אנגלית בלי להתחשב ובלי כלום! עינב מעירה להם כמה פעמים שידברו בעברית כי היא מעדיפה עברית , אבל לרנין "זה יותר נוח לי לדבר בשפה האנגלית" כמה פינוק בבן אדם אחד! אז מה שנוח לך? קצת נימוס בסיסי! לדעתי האח הגדול צריך לאסור על דיבור בשפה האנגלית בוילה! ואם יש צופים שלא יודעים אנגלית?

../images/Emo45.gif גם אני חשבתי על זה

רנין ממש חוצפנית. מדברת איתו באנגלית כדי שעינב תישאר בחוץ... ואמרתי כבר שאינה סתונה ברמות?!!!

rebecca121

New member
עינב פחות או יותר, יוסי לא

עינב אומרת שלא נוח לה לדבר באנגלית והיא לא מבינה ברמה של שיחה זורמת אז למה לעשות דווקא, היא העירה להם פעמיים והם המשיכו בשלהם

סתם לידיעתך

לעינב יש בגרות מלאה עם ממוצע 8.7 בדוק!!! ולא אני לא קרובה או חברה שלה. רק מקורבת למקור שיש לו את המידע הזה .

חחחחחחחחחחחח

עלק מקור מהיימן אז בוא נשמע מה הכל ציון על כל מקצוע ואיפה היא עשתה 5 יחידות הבגרות היחידה שהיא עשתה זה על החיים וסה טו

אני לא אגרר לזה יותר מידי

זכותך להאמין או לא , אני לא ילדה שמסתובבת בפורום סתם כי בא לי את הגיל הזה כבר מזמן עברתי.לצערי לפעמים זה חלק מעבודתי ומכאן גם הדעות והבלוגים שלי באים ממידע בגלל הקרבה למקור. עכשיו תעשה את החשבון אם אתה מספיק בוגר וחכם להבין את זה .

קמבילי

New member
היא למדה שנתיים באנגליה

ומאז שפת האם שלה אנגלית. היא עוברת לדבר בלי משים בעיקר כשהיא עושה הצגה או סתם משקרת.

rebecca121

New member
../images/Emo45.gifאני מקבלת צמרמורות כשאני

שומעת אותה מדברת אנגלית , זה נשמע כול כך מזויף!

איתי בל

New member
האח הגדול אכן רציך לאסור

אבל זו שיחה פרטית תכלס בין רנין ליוני... עדיין אני לא חושב שהן צריכים לדבר באנגלית כאילו זה לא פרטי פרטי בכל זאת הם ליד כולם לא יושבים בצד בסבבה שלהם ובליק שר האח הגדול צריך לאסור את זה בגלל התוכנית אבל זה לא ששלושתם דיברו ביחד בשיחה משותפת ורנין עברה לאנגלית

rebecca121

New member
תראה

נכון שהם דיברו ועינב לא השתתפה בשיחה אבל אם היא העירה להם פעם אחת סימן שהיא רוצה לשמוע ולהשתתף וזה מפריע לה

cz123

New member
חחחחח

מה זההשטויות האלה, יוני היה 8 שנים בארה"ב הרבה יותר קל לו לדבר אנגלית ולרנין יותר קל לדבר אנגלית מאשר עברית וזה דיי ברור שיהיה קשה לה לדבר עברית.. ואנגלית כל אחד אמור לדעת לדבר את זה בארץ מה לעשות

ובכל זאת,

אנחנו עוד לא קולוניה אמריקנית. יש לנו מדינה ריבונית ושפה רשמית. על כן, בשידור בטלוויזיה בפני כל האומה [נו שווין, בפני הצופים] צריך לדבר בעברית.

איתי בל

New member
אבל זה לא האח הגדול האנגלי...

ויש גם צופים שלא מבינים ובכלל זה לא מנומס לדבר בשפה זרה בקבוצה כשאני בהפסקות בעבודה יושב עם נציגים והם מתחילים לדבר רוסית בינהם אז אני מתרחק מהם כי זה באמת אפילו פוגע כי זה כאילו הם אומרים אנחנו לא רוצים לדבר איתך בכלל ואין שום צ'אנס להתחבר לשיחה אז לא כל אחד יודע אנגלית ועינב כנראה פחות מבינה וזה לא נעים לה וזה לגיטימי... אי אפשר להגיד לה היית צריכה יותר הלשקיע בתיכון תמיד שמדברים לידי בשפה זרה זה מרגיש כאילו מרכלים עלי

למעלה