אנג'לינה המדהימה.

The Lost Girl17

New member
וואי ילד מוזר אתה אני רואה..

עזוב אותי באמא שלך מה זה ההרצאות האלה לא עשתה ניתוחים וזהו! נמאס כבר לדבר על זה ויש ת'אלה שמתווכחים גם שתי הבנות שאתה מכיר ייצורות, ולמה? כי אני שונאת ילדות קטנות ומטומטמות שעושות ניתוחים כדי להראות כמו מישהו מסויים..זה מטומטם זה פשוט לא..!

tamirge

New member
הכעסתי אותך, ילדה אבודה?

סתם שאלתי, חמודה. חשבתי ש..., טעיתי. הכוכבת שלנו היא טבעית מכף רגל ועד ראש ואת זה אני אודיע ברבים. גם בקרב פקצות שעומדות במריין. בסדר, שולם? אני ואנג'לה כוססים ציפורניים ומעשנים בשרשרת רק מהמתח של מה תהיה תשובתך. תראי מה עשית.

The Lost Girl17

New member
חחחחחחחח..

לא הכעסת אותי, הייתי עצבנית.. הפיוז שלי מתחמם מהר זו לא אשמתך.. שולם!

The Lost Girl17

New member
וואי התמונה הזאתי עם הסוס..

היא כל כך שוווווה שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יפה היא!!!!!!! וווווווואיייייי הייתי מתחלפת עם הסוס בלי לחשוב שנייייה

tamirge

New member
סליחה, אבל חשבתי שהיא רק שלי.

אחרי שראיתי את מצבו הטבעי של החזה שלי, יש לי הרגשה שב"טומב ריידר" השתמשו בחזיית פושאפ מרופדת לעילא. לא שזה גורע כהוא זה מנשגבותה. להלן הפרופיל. מה דעתכם?

tamirge

New member
שוב ג'ולי במלוא הדרה.

בתורה כתוב כי כל מי שהסתכל על רות המואביה (אם אני לא טועה) היה מקרה קרי. זה לשון נקיה ויפה לתמונה שלפנינו.

Im The Sun

New member
זה ידוע שבטומב ריידר 1../images/Emo42.gif

שמו לה תוספות בחזה כדי שהיא תראה כמו הדמות הממוחשבת ככל האפשר. בטומב ריידר 2 לא שמו תוספות וטוב שכך

tamirge

New member
טומב ריידר 2.

הורדתי את הסרט טומב ריידר 2 מהקאזה. את האמת, זה לא היה מדהים כל כך. הסרט לא היה כל כך מוצלח, אבל שוב זה כמו שאנשים הלכו לקולנוע לראות את אלביס פרסלי בסרטים ולא את הסרטים של אלביס פרסלי. כך שבכ"ז, מספיק שהיא הופיעה בסרט כדי להפוך אותו למעניין. בנערה בהפרעה היא הייתה הכי טובה, לדעתי כמובן.

tamirge

New member
אנג'לה מפרסמת את תנובה.

דוגרי, יצאתי עם בנות שיש להן גוף יפה יותר משלה (באמת, יש כאלה. אפילו בארץ) אבל מה שעושה אותה למיוחדת זה לא הגוף, אלא הפנים וההבעה שפשוטה עליהן מעבר לכשרון ולאינטילגנציה.

tamirge

New member
תמונה שנראה לי שלא ראיתם עדיין.

תמונה בסגנון של גרטה גארבו, שחקנית עבר.

tamirge

New member
פרוייקט הקעקועים של אנג'לינה.1

אוקיי, זה נושא את האות H על שמו של אחיה ג'ימס הייבן. היא ואמא שלה עשו את זה.

tamirge

New member
פרוייקט הקעקועים של אנג'לינה.2

את הקעקוע הענק הזה עשתה בבנגקוק ביולי 2004 מפחיד, לא?!

tamirge

New member
פרוייקט הקעקועים של אנג'לינה.3

אתם רואים את החלון הקטן הזה? אוקיי, אז הכוונה שלה כאן הייתה ככה: היא עשתה אותו כי היא הרגישה שהיא על הזמן מביטה מבעד לחלון, מנסה להיות במקום אחר מהמקום שהיא נמצאת בו באותו הזמן. רעיון יפה רק הציור לא נראה מדהים.

tamirge

New member
פרוייקט הקעקועים של אנג'לינה.4

Quod me nutrit me destruit = Latin for "what nurishes me also destroys me." Cross covers a blue dragon.

למעלה