אנג'לינה המדהימה.

tamirge

New member
תמונה נוספת מהעבר הקצת פסיכדלי שלה.

מה שהכי מיוחד בה בעיניי, מעבר לצפוי, זה המבט המצועף והמסתורי הזה שלה. תמונות נוספות בהמשך. מקווה שתיהנו.

mor1212

New member
איכ איכ התמונה עם בילי בוב שונאתתת!

ררררר הוא נראה כזה זקן וזה כזה דוחה!!! שונאת את התמונה הזאתי. רק אנג'י יצאה מדהימה. שונאת אותווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!! מכוערררררררר זהו.פרקתי.תודה. מכירה את כולן:]

tamirge

New member
I'm so in love...with you

כשהייתי ילד הייתי מאוהב בילדה סוררת ופרועה שדמתה לג'ולי שלנו. היום, העתקתי את הרגשות "הקוצפים" האלה לכוכבת הזו ששום תמונה, סרט או ריאיון יכולים להרוות. יותר משהיא יפה, היא מושכת, היא מסקרנת ומפתה. לכן, גם אחרי שראיתי את תמונות העירום של הגוף הלא כל כך מושלם שלה - זה לא פגע כמלוא נימה בהתלהבות ובהתרגשות ממנה. זהו, סתם רציתי לשתף...

tamirge

New member
שפתיים מסולקנות ו..יש עוד שיפוצים?

האם ג'ולי עשתה עוד ניתוחים או שיפוצים קוסמטיים חוץ מעיבוי השפתיים? בתמונה, טומב ריידר. איזה שרירים!

The Lost Girl17

New member
היא לא עשתה שום עיבוי שפתיים..

שום ניתוחים.. האישה הכי יפה בעולם, לא משופצת ולא כלום..פשוט היא איזה ווורייידיים בתמונה..גרררררר

tamirge

New member
מה, אפשר להיוולד עם כאלה שפתיים?

אני מכיר שתי בנות שהגדילו את השפתיים שלהן רק כדי להיראות עם שפתיים כמו שלה. הן אמרו לי בכזה שכנוע פנימי שהיא "סילקנה" בעצמה את השפתיים. כי עם שפתיים בשרניות כאלה לא נולדים. שפתיים כאלה נועדו, נוצרו, נבראו (כל אחד ישלים) בשביל הפעולה האוראלית המושלמת.

tamirge

New member
השם שלך זה מהשיר של ליסה קודרו?

הי חתולה. השירים של ליסה קודרו מחברים מזכירים לי, ברמת העומק, את השירים של קאתי דרבקין מפרוייקט Y2, לא ככה? אני מגיש לך תמונה. תמונה צנועה יותר מאחר ויש כאן נפשות רכות

S m e l l y Cat

New member
חחח משעשע../images/Emo108.gif

אכן כן. ואין לי מושג מי זאת קאתי דרבקין. התשים פה ליריקה לחלק משיריה כדי שאוכל להתרשם גם?

tamirge

New member
שלא תגידי שלא השקעתי.

הי חתולה מריחה (את יודעת מתי חתולה מריחה?) להלן ציטוט מאיזה אזכור אזוטרי שלה. הכי יונה וולך עם מבטא של השבוע: קאתי דרבקין היא באמת תופעה הבחורה הזאתי. עזבו לרגע את העברית הקלוקלת שלה (דמיינו את עצמכם חמש שנים בארץ זרה עם שפה משונה לפני שאתם שופטים את שפתה העילגת) ואת התלהבותה מאלון חמאווי: הבחורה היא משוררת הביזאר הטובה ביותר מאז הפייטנית ההיא מכתוביות הסיום של "חלומות בהקיציס". היא שרה על חילוף החומרים שלה ("יושבת על האסלה, עוד יציאה") ועל הזיונים שלה ("אתה בן זונה ערמומי") ועל זה שפרצו לה לדירה ומכל מה שנגנב הכי מציק לה שגנבו לה את האסלה "ואין לי איפה לחרבן" והלהיט "כן ולא": כן ולא כן כן ולא שתי מילות קטנות שמאוד חשובות כן ולא כן כן ולא כל עולה חדש חייב אותן לקלוט להלן תמונתה חתולה:

Aurum

New member
אח שלי, ../images/Emo45.gif

אבל רוב הגולשות כאן הן קטינות... אבל ראבק, אתה אומר שילמדו את העבודה, אהה?
דרך אגב, מזל טוב (מחר) ע"פ הכרטיס האישי שלך.

tamirge

New member
נשאיר את הנפשות שלהן רכות..לבינתיים

תודה על הברכה ליום הולדת. איך הזמן טס גם כשלא נהנים. אני שולח לך כתשורה את אנג'לה, אבל אל תשכח להחזיר אחרי השימוש.

אסור לפרסם כאן תמונות כאלה-כנס../images/Emo70.gif

יש לזה פורום מסויימים שבהם אני חושבת אולי מותר ,אבל פה אסור ואם נגיד אתה שם תמונה קצת יותר חשופה (בשום אופן לא פורנוגרפית אבל,כה?) אז אתה צריך לשים בכותרת סימן אזהרה כזה->
וכן יש פה גם הרבה קטינים שמסתובבים,אז נא לקחת זאת לתשומת לבך לפעם הבאה וברוך הבא

למעלה