אנא קיראו ותגיעו

אנא קיראו ותגיעו

לפני שנה בדיוק, גולן שלמון ז"ל התאמן לקראת אליפות ישראל ברכיבה נגד השעון. נהג אוטובוס פשוט עלה עליו כשהוא רכב על השוליים ורצח אותו. הרוצח עוד אמר שהוא ראה אותו והגביר מ 70 ל 100 קמ"ש. דפוק !!! אתמול, ה 5/6/06 נכחתי בשימוע השני במשפט והיה מאוד עצוב. היו ההורים, אחים, אשתו, אני ועוד 2 רוכבים מקסימים שבאו בעיקבות הפירסום. אין לכם מושג כמה המשפחה שמחה לראות אותנו עם חולצת רכיבה. הם חיבקו אותנו ובכו. הרוצח ומשפחתו היו בצד השני. ההורים ויונת סיפרו לי שהמטרה העיקרית שלהם היא להגביר את המודעות לרוכבי האופניים בכבישים. אחרת מה הם בכלל צריכים את המשפט הזה. הרי גולן לא יחזור. מה שעצוב, שההגנה מאשימה את המשטרה שנותנת לרוכבים לרכוב בשוליים. השופט בטח חושב שגולן היה משוגע בודד. לא אתפלא עם תוך כמה משפטים כאלו יצא חוק נגד רכיבה בשוליים ובכבישים. הנהג כניראה יצא אשם אבל יש סיכוי שיקבל רק כמה חודשי שרות ושלילה לכמה שנים בלבד. אני מעוניין שיקבל כמה שנים בפנים שרק אפשר ושיהיה הרבה רעש !!! כרגע ההחלטה בידי המשפחה. בית המשפט לוחץ להגיע לפשרה. המשפחה עדיין לא נשברה. פשרה = כלום = רשיון להרוג רוכבי אופניים !!! אז חברה, אני מבקש מכם, אם לא למען המשפחה אז למעננו. השופט צריך להבין שרצחו מישהו מאיתנו, מבשרנו ושאנחנו מפחדשים למות גם. נתתי למשפחה את מילתי שביום רביעי יגיעו יותר רוכבים. אנא מכם !!! יש להגיע עם חולצת רכיבה !!! אז השימוע השלישי יתקיים ביום ד' ה 14/6/06 השעה 9:00 בבית המשפט המחוזי בנצרת עילית אצל השופט אמינוף (המידע חשוב כי יש שם מלא אולמות). להרשמה http://www.groopy.co.il/tripinfo.aspx?tid=4160 אנא שימו לב יום קודם - יתכן והמשפט ידחה. אם תהיה דחיה ארשום בפורום. מדברי יונית אשתו של גולן: "חשוב להראות בנוכחותנו כי המת הגיע מקהילה של חיים !!!" "איזה מדהימים אתם רוכבים יקרים, עוד רוכב אופניים נהרג היום!!! ואתם עוברים לסדר היום: תנחומי למשפחה, כן רכב נכון, לא רכב נכון, היה אשם לא היה אשם, רק שזה לא יקרה לי... ומה אתם עושים בשביל זה? אולי תתחילו להפעיל קצת את הראש ואת עצמכם כדי שגם אתם לא תיכנסו לסטטיסטיקה של: "עוד רוכב נהרג היום!" אתם ממש חייבים לעשות משהו בנדון!!! ואני אעזור לכם בזה שאבקש מיכם משהו אישי שיעזור לכם ולמשפחתי. ואולי כך נתחיל את המהלך הזה שבו תבינו שאתם חייבים לקחת חלק בכל הנושא הזה: לגרום לנהגים להבין שהרכיבה היא חלק מיכם!!! שאתם לא תוותרו עליה!!! ולכן הם חייבים להתייחס אליכם בכבוד!!!. ברצוני להזמין אתכם כל הרוכבים, במיוחד רוכבי הכביש שכמעט אף אחד מהנהגים "לא שם עליכם" כשאתם רוכבים בכביש, להיות מעורבים במשפט המתקיים נגד הנהג ש: רצח! את האיש היקר לי ביותר בעולם גולן שלמון (הבעל, החבר הכי טוב שלי, אבא לשני ילדים מקסימים שמבקשים אותו כל יום!!!)שהיה חלק מהמשפחה שלכם!!! כי כולכם משפחה ולכן אתם חייבים לדאוג אחד לשני!!! ובזאת להתייצב אפילו בבגדי רכיבה בתור נציגים של משפחתכם (משפחת רוכבי האופניים!) בתוך תמיכה לנו משפחתו של גולן, וכדי להראות לכולם שאכפת לכם ואתם באמת רוצים לראות את השינוי ולא רק לדבר עליו!!! לגרום לכך שיבין אותו נהג רוצח שזה לא יעבור לו בקלות!!! גם אם זה לא יחזיר אלי את גולן, זה יעזור לכך שאף אחד מכם לא יהיה: "עוד רוכב אופניים שנהרג היום" אני אעדכן אתכם בתאריך המשפט ואשמח שתיקחו חלק בתוך המלחמה הזו שהיא גם למענכם!!!"

יעקב 471

New member
אולי יש אפשרות שאיגוד האופניים או

גוף אחר שמקורב לענף יארגן את ההגעה לבית המשפט נניח עי אוטובוס,כאשר כל אחד שמגיע ישתתף בעלות הנסיעה. מה דעתכם?

זה בהחלט רעיון מצויין

דיברתי עם עופרה מאיגוד. אין להם זמן ומשאבים. הם בנויים על מתנדבים. היא ביקשה ממני להיות הנציג של המקרה והסכמתי אך אני לא רוצה להכנס לארגון הסעה כאשר אני לא יודע כמה יגיעו. אני יכל לקחת ברכב שלי עוד 4 אנשים. מציע לכם להרשם בלינק שצייני ולרשום שאתם רוצים הסעה. לא מאמין שתהיה בעיה. ואם תהיה בעיה צרו איתי קשר ביום שני ונראה מה נעשה. אני ב 052-2657646

bike3

New member
ממפש טרמפ...

אני גר ביבנה אבל יכול גם להגיע לת"א לצורך הטרמפ...

bike3

New member
* מחפש - ושכחתי לציין שאני כמובן

מעוניין להשתתף בהוצאות הדרך.

2Duracell

New member
כולם חייבים להתגייס ולהגיע! ../images/Emo195.gif

רונרון, כל הכבוד על היוזמה!

shahar boim

New member
אולי לרכב לשם?

אני כנראה אצא ברכיבה מהקריות.. אם מישהו ירצה להתטרף הוא מוזמן

trainer111

New member
אני גם אזדקק למקום איפסון לאופניים

כשאגיע לשם.........איפה בודקים אם יש מצב שישגיחו לנו על האופניים?

עדיף לא להשאיר את האופניים

בחניון בית המשפט. אוספים שם סמלים ממכוניות.... אז יש מצב שיאספו לכם את האופניים..... יש רחבה לפני בית המשפט, אבל אני לא זוכרת נקודה ספציפית אליה ניתן לנעול אופניים (אני אנסה לברר)

רעיון מעולה

אם יהיו הרבה אופניים כדאי להציב אותם מול הכניסה לבניין ונעשה סבב שמירה. רק לחשוב שכל עו"ד ושופט שיכנס לבניין יראה את האופניים ... לסיכום, מומלץ להביא אופניים, אנחנו אנשים יצירתיים ונסתדר

shahar boim

New member
אז מה נסגר?

כדאי לבוא עם אופניים או לא? לא בא לי שיקחו אותם... אם יבואו הרבה אנשים לא אכפת לי אפילו להתנדב לשמור בחוץ.. רק למען שאנשים יראו נוכחות שרוכבים אכן זהו נושא חשוב ביותר שידפקו תנהג הזה חזק! ושאחרים יראו ויפחדו! ולמען זה אני מוכן להתנדב בשמירה

חשוב לא להפוך את המשפט לקרקס

הייתי ממליץ לוותר על כל נושא ההופעה עם חולצות הרכיבה. פרובוקציות כאלה לפעמים מרגיזות את השופטים ואנחנו עלולים להפסיד נקודות ולהצטייר כעדת תמהונים הלבושים בבגדים צבעוניים כדי להוכיח זאת... אני אומר זאת מניסיון: לפני מספר שנים, תבענו קבוצת כדורגל שרימתה וזייפה כרטיסי שחקנים ובשל כך עלתה לליגה בכירה יותר במקומנו. השחקנים של הקבוצה ההיא הופיעו למשפט בבגדי הקבוצה כדי לנסות ולעורר את רחמי השופטים ולהציג מעין "חזית אחידה ומגובשת" (כנראה שנגמרו להם הטיעונים הענייניים אז הם ניסו להיאחז באותות ובמופתים...). זה היה פתטי. השופטים התרגזו, הם הפסידו בענק (כמובן שבגלל הראיות החותכות שהיו לנו נגדם, אבל האווירה נגדם בבית המשפט הועכרה יותר בגלל ה"קרקס" שהם ניסו ליצור). אז נוכחות - כן. נחישות - בודאי, אבל הכל בצורה תרבותית שמכבדת את המקום בו נערך המשפט וכמובן את זכרו של גולן ז"ל.

למעלה