אנא הפיצו

Ani15

New member
אנא הפיצו

בקישור עצומת נגד להחלטת האקדמיה הבריטית על חרם על האקדמיה הישראלית. אם תצליחו להביא עוד חוקרים ואנשי אקדמיה לחתום, עשיתם משהו. ובהזדמנות זו: לסטודנטים בבריטניה הגדולה: זה לא מוזר להיות ישראלי שם עכשיו? איך זה משפיע עליכם? כוכב הצפון מתבקשת לא להגיב בשרשור זה.

אין קשר

אני מאז ומתמיד הרגשתי דוקא אהדה מצד הסגל כאן. אני חושבת שלאנשים מחקר ישראלים יצא שם טוב מאד בעולם. אנחנו נחשבים לחרוצים, תחרותיים (לטוב ולרע) ולכאלו שכעקרון סוחבים את המערכת לכיוונים טובים. החרם מוגדר על מוסדות אקדמיים בישראל, לא על ישראלים בכלל. ובעניין כוכב הצפון, זה בדיוק מה שרציתי לכתוב. השמועה אומרת שבגרעין שמניע את החרם יושבים לא מעט ישראלים...

biomech1

New member
באותו נושא...

http://qnc.queensu.ca/campusnews_article_loader.php?id=468e9cf40ece0 הצהרה של נשיאת האוניברסיטה - לינק שפורסם בדף הראשי של האוניברסיטה - לגבי העמדה/מדיניות הרשמית של QUEENS U בכל הקשור לחרם.... מאוד יפה שחוסר ההסכמה לחרם - מתבצעת בצורה ישירה וגלויה.

NorthernStar

New member
קיים פער עצום בין האדמיניסטרציה

שהיא תמיד שמרנית, לבין עמדות הסגל והסטודנטים. כך גם בריירסון שנשיאה הוא פרו ציוני לבין אגודות הסטודנטים והסגל האקדמי שפרסמו מכתבי תגובה. אותו כנ"ל לגבי U of T, האוני' שבה אני לומדת, שהאדמיניסטרציה שלה קשורה לבעלי הון ציוניים, אבל בשטח המצב הפוך. יש גם כמה וכמה קורסים העוסקים באפרטהייד הישראלי, וכמובן פעילות סטודנטיאלית עניפה בנושא.

milindapanna

New member
דבר אחד יאמר לזכותך -

את תמיד מצליחה לעצבן אותי
ולשורה התחתונה - מדוע שלא נעשה חרם טוטאלי, כולם-על-כולם, כי הרי לא חסרות סיבות להחרים כל מדינה שתבחרי, אז יאללה! לא מדברים עם אף אחד! ברוגז!

milindapanna

New member
ועוד משהו (תסלחו לי, לא מצליח להתאפק...)

לא נראה לך מוזר להתקשקש על אפרטהייד וכיוב', לחתום בשירו של דרוויש, באותה עת שאותו דרוויש מקריא משיריו בחיפה (תחת ריבונות ישראלית בפעם האחרונה שבדקתי), באולם גדוש, כשנוכחים בו מספר ח"כים (כן, כן, חברי הפרלמנט הישראלי) ערבים (או פלשתינאים, מה שבא לך), ושאחד המברכים הוא פרופסור ערבי, עם שר תרבות ערבי? כולם עלי תאנה של הכיבוש? (או שאולי עכשיו תורידי את החתימה שלך עם שירו של דרוויש? אולי עכשיו תקראי לו "בוגד"?) התנצלותי לכולם על שפתחתי את הנושא...

NorthernStar

New member
אחרי שקיבל אישור מהרשויות

של מדינת האפטהייד להיכנס למולדתו ורק ליומיים... <rolls eyes> דרוויש הוא איש של הרבה איטגריטי ואומץ והוא מייצג נאמנה את רוח ההתנגדות לכיבוש ולדיכוי (בניגוד לאי אילו אחרים שמכרו את נשמתם ועמם למען בצע כסף ומשרה של פונקציונר במפלגה ציונית).

milindapanna

New member
כמה שאת מתנשאת ביחס לאחייך הפלשתינאים!

וגם קצת צביעות - מדוע דרוויש לא מחרים את הסינמטק? מדוע הוא מוכן לקבל אישור מהרשויות ובכך מכיר בלגיטימציה שלהן? ומי שמך להחליט מי מכר את נשמתו ומי לא? האם כל פוליטיקאי ערבי בישראל מכר את נשמתו ועמו מבחינתך? האם ערבים בעלי תעודת זהות ישראלית שמצביעים בבחירות היום שלא למפלגות ערביות גם כולם מכרו את נשמתם? האם ייתכן שלך יש איזושהי בעייה עם נשמתך ולא להם? ואגב, סחתיין על שדרוג הדף שלך בתפוז עם כל ה V ודגלי אש"ף...

NorthernStar

New member
קרא את הריאיון אתו

במוסף הארץ מיום שישי. אולי תצליח להבין את מניעיו של אדם המתגעגע למולדתו ומעוניין לחלוק את מתנת השירה עם בני עמו. ואגב, זה לא דגל אש"ף. זהו דגל פלסטין, שהוא גם דגלי. יום טוב.

milindapanna

New member
קראתי. הבעייה שלי איננה איתו

אלא איתך. ואגב, זה לא עיתון ציוני של האפרטהייד שפרסם זאת? (מדהים איך שאת לא עונה לאף שאלה...)

NorthernStar

New member
את הבעיות שלך אין באפשרותי לפתור

וזה שהתשובות שלי אינן נושאות חן בעיניך - גם לא בעיה שלי. ובעניין עיתון הארץ - דווקא משום טבו וטבעו יש לפרסם בו מאמרים אנטי אפרטהייד ואנטי ציוניים, לנצל את הבמה והמשאבים שניתנו לנו כדי להשמיע את דברנו.

NorthernStar

New member
אם בראשונה לא הצלחת (להבין)

נסה שנית. הטקסט לא ארוך במיוחד. בהצלחה. (לא מבינה למה אתה מתעקש לגרור את הפורום כולו לבעיות האישיות שלך. מין גישה ילדותית שכזו. הנה השכילו אחרות להעביר את הדיון לאפיק פרטי, נטול ברבאדו ושאיפות התנגחות)

milindapanna

New member
../images/Emo179.gif חמודה, אין מה לדבר

צודקת, יש תשובה או שתיים. אבל מה עם היתר? (ברור, את לא חייבת לענות, לפעמים גם אין תשובה) ואגב, את בעד החמאס או הפתח?

FPNH

New member
אני רוצה לענות (אחרי שהצבעתי יפה)

והצצתי הדף הבית שלה. החזית העממית לשחרור פלסטין. שכן להם יש שילוב של אידיאולוגיה מרקסיסטית-לניניסטית ולאומיות פלסטינית, עם שימת דגש על מעמד הפועלים הפלסטיני. אבל מבין האפשרויות שנתת אז ברור שהחמאס שנבחרו בבחירות דמוקרטיות ולא הפתח הבוגדים שמדברים עם האויב הציוני וזקנתם (מאז חתמו על כניעת אוסלו) מביישת את נעוריהם.

FPNH

New member
יש כמה דרכים

אם אתה באירופה אז אפשר להרשם במשרדי כנופיית באדר מיינהוף (הם משתפים פעולה מאז החטיפה המשותפת של מטוס איר פראנס לאנטבה). מישראל אני חושב שכדאי ליצור קשר עם שרות בתי הסוהר, להם יש את המפתחות לתאו של אחמד סעדת. מצפון אמריקה אני פחות מכיר, אבל אולי תמצא אנשי קשר באתר הנופש הממשלתי במפרץ גוואנטנמו. להרשמה דרך האינטרנט תנסה את קומונת השמאל העקבי.

מאי261

New member
אבל למה

הטון הסקסיסטי? (חייב לפנות אליה ב"חמודה"? מהי מיידל'ה שלך?)

למעלה