ואני אשחק קליעה למטרה עם אינדיקים כשהן המטרות.
א אדון וחבר New member 13/8/07 #12 יש הרבה אנשים שהאורגזמה שלהם לא מחוייבת כמו האחרים מכיר שתי נשים שלא יגיעו לאוגזמה טובה בלי אנאלי ובכלל לדעתי הכול מתחיל מהמוח
יש הרבה אנשים שהאורגזמה שלהם לא מחוייבת כמו האחרים מכיר שתי נשים שלא יגיעו לאוגזמה טובה בלי אנאלי ובכלל לדעתי הכול מתחיל מהמוח
ג גבר מתייפייף New member 14/8/07 #41 פיסטינג אנאלי כמה שזה מטורף/tapuzforum/images/emo190.gif אבל מה בטוח שזה היה רק אנאלי? בלי הדגדגן?
D dr jekyl and MR hyde New member 14/8/07 #43 לא ../images/Emo13.gif היו נגיעות בהתחלה. קצת. אבל לא יכלה לגמור מהן. רק מפיסטינג אנאלי גמרה.
ג גבר מתייפייף New member 14/8/07 #42 זה אפשרי וזה לא מוזר בכלל ויצא לי להכיר כמה שגמרו מאנאלי .. כל החירמון זה במח!
L LordAmra New member 14/8/07 #45 אי אפשר !!!!!!!!!!!!!!!! אני סתם אומר את זה כי יש כאן יותר מידי הסכמות לעניין מוסכם. בטח שאפשר. מישהוא בא לריב איתי ? אני זקוק לשק חבטות היום.
אי אפשר !!!!!!!!!!!!!!!! אני סתם אומר את זה כי יש כאן יותר מידי הסכמות לעניין מוסכם. בטח שאפשר. מישהוא בא לריב איתי ? אני זקוק לשק חבטות היום.
M Master Stav New member 14/8/07 #53 תברחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו הסתבכת ...... |סתיו|
L LordAmra New member 14/8/07 #57 זו שאלה רטורית אולי ? בוודאי שזה הולך ביחד והעלית בראשי מספר רעיונות עכשיו *צוחק ברשעות בלתי מתונה*
M Master Stav New member 14/8/07 #59 עכישו עלתה לי תמונה של ד"ר איוול ....... מלמד את הבן שלו לצחוק צחוק מרושע .......
G gidionline80 New member 14/8/07 #61 דוקא לי זה הזכיר סצינה קטנה מהסרט THE PET שתי שפחות ערומות כמובן מתחרות בינהם להביא את המקל התורן שנזרק לשלג
דוקא לי זה הזכיר סצינה קטנה מהסרט THE PET שתי שפחות ערומות כמובן מתחרות בינהם להביא את המקל התורן שנזרק לשלג
מ מעסה ויורד New member 14/8/07 #55 אנאלי הפוך קצת המלכה שלי אומרת שזו הנאה כפולה בשבילה לחדור אליי מצד אחד מאוד מפחד אבל תוך כדי שהיא מדברת על זה אני יכול לגמור רק מהמחשבה אולי אנסה...
אנאלי הפוך קצת המלכה שלי אומרת שזו הנאה כפולה בשבילה לחדור אליי מצד אחד מאוד מפחד אבל תוך כדי שהיא מדברת על זה אני יכול לגמור רק מהמחשבה אולי אנסה...