אנאלי

א פרח

New member
אנאלי

שאלה שמסקרנת אותי, בעבר אינני זוכרת אם פה או במקום אחר היה דיון לגבי אנאלי ושם נישאלה השאלה האם ניתן להגיע לאורגזמה מגירוי אנאלי בלבד ללא גירוי הדגדגן בכלל, כשעניתי שכן נישמעו קולות של אי הסכמה, אז זו רק אני המוזרה או שיש עוד כאלה? והכוונה שבכלל לא מעורב כל מגע בוגינה לאורך כל המישגל גם לא במשחק המקדים.

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif אפשרי../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ניתן להגיע לאורגזמה מאנאלי .....ללא שום מגע בוגינה היו לי בעבר נכון לא הרבה אבל זה קיים ... אז את לא המוזרה היחידה .... למען הסר ספק מדובר בנשים ....מאח רולגברים זה לא חוכמה הערמונית שם

G I R L P

New member
הממממ-גרררררר- פררררר------->מחורמנת!!!

אני כן מגיעה לאורגזמה מסשן אנאלי... העניין הוא שאני חייבת את המשחק המקדים, אחרת אין גירוי מספיק לכל האיזור.... אבל את יודעת מה... אולי כדאי לנסות.... לבדוק את העניין לעומק...

א פרח

New member
יש

משחק מקדים רק בהתעלמות מוחלטת מהוגינה ללא מגע בה או התייחסות אליה כאילו ולא היתה קיימת.

G I R L P

New member
יש מצב...

שאת צודקת, כתבתי- צריכה לנסות את העניין.... לבדוק לעומקו של עניין.... בכל מקרה אני מניחה שעצם ה"התעלמות" מהדגדגן תעשה את שלה... אגב... זה נשמע סאדיסטי בטירוף.... להתעלם מדגדגן כ"כ מגורה.... רררררררר......

א פרח

New member
אל דאגה

הוא מקבל את הפיצוי שלו

nerissa

New member
ישעוד..

גם אצלי האורגזמה באה מהמוח כנראה. סקס אנאלי וגם אוראלי. שניהם מביאים אותי לאורגזמה בלי לגעת בכלל בוגינה. עצם החדירה ולא משנה איפה מביאה אותי לאורגזמה. זו החדירה עצמה ולא כפתורי הפעלה פיזיים למיניהם.. או שאלוהים התבלבלה בין הענבל לדגדגן אצלי.. כי עד כמה שזה יהיה מוזר - רק פוקט רוקט מביא אותי לאורגזמה מדגדגן. לא שום דבר אחר

Master Stav

New member
צריך לעשות עליך ביוטופ ......./images/Emo190.gif

איפה המדעניות שצריך אותן ?

nerissa

New member
אבל הנושא כאן לא מקשר בין כאב לעונג

זה סקס נטו
לא קשור בכלל לבדסמ

sapirac

New member
נריסה יקירתי ..

אני אוהב לחקור את הקשר בין אורגזמה לכאב לא קשור לשום נושא... יש לך מה לתרום למחקר שלי ? :)

G I R L P

New member
תראו איזה הצטרפות מיקרים!!!!

בדיוק עכשיו קניתי חבלים!!!! דורש פוסט חדש וכבוד ראוי! כי סתם בא לי להשוויץ!!!

Master Stav

New member
למה לא ?

בוא נאמר שיש לי כוונות לבדיקת אפשרויות התנועתיות בחלל המקום והזמן יש התנגדות ?

LordAmra

New member
ממני ?

אתה הפכת סנילי ? אני הרי מת על חבלים. אבל רציתי תתשובה שלה, שבטוח היה יותר מעניין משלך. *צוחק*

G I R L P

New member
כי מישהו צריך

לקשור את הג'ינג'ית הזו... משתוללת כאן כל היום וכל הלילה....

למעלה