שיהיה בהצלחה!
מ מ ה פ נ ט ת New member 13/10/03 #23 לא גס רוח.... אבל החשבון שלי אינו מוביל לתוצאה המקווה... הנמקה - במסר אישי
מ מ ה פ נ ט ת New member 13/10/03 #30 אין נעליים, אבל ..... המסר שם../images/Emo9.gif זה שרשם אית"נ- התכוון לתיקון: אני יאמין אני אאמין ! רצה להגיד שאותיות אית"נ הן הפותחות בזמן עתיד, כאשר לגוף ראשון יש תמיד תחילית א'.(ארקוד, אשמח...) גם אותי מבאסות הטעויות האלה...
אין נעליים, אבל ..... המסר שם../images/Emo9.gif זה שרשם אית"נ- התכוון לתיקון: אני יאמין אני אאמין ! רצה להגיד שאותיות אית"נ הן הפותחות בזמן עתיד, כאשר לגוף ראשון יש תמיד תחילית א'.(ארקוד, אשמח...) גם אותי מבאסות הטעויות האלה...
ש שם המשתמש הוא גל New member 13/10/03 #31 הלו הלו הלו... אמנם קיבלת מחמאות ממני במסר, אבל אם עוד פעם אחת תנסי להסביר לי מה ההבדל בין עתיד גוף שלישי לעתיד גוף ראשון, כאילו אני איזה עילג, אני מושך את כל המחמאות חזרה. השאלה שלי היתה רק על אותיות אית"ן.
הלו הלו הלו... אמנם קיבלת מחמאות ממני במסר, אבל אם עוד פעם אחת תנסי להסביר לי מה ההבדל בין עתיד גוף שלישי לעתיד גוף ראשון, כאילו אני איזה עילג, אני מושך את כל המחמאות חזרה. השאלה שלי היתה רק על אותיות אית"ן.
מ מ ה פ נ ט ת New member 13/10/03 #33 ../images/Emo3.gifלא ידעתי שאתה חמום... ואת המחמאות לא תמשוך, הן כבר בכספת. על אית"ן תרמתי לך משהו לפחות???
../images/Emo3.gifלא ידעתי שאתה חמום... ואת המחמאות לא תמשוך, הן כבר בכספת. על אית"ן תרמתי לך משהו לפחות???
ש שם המשתמש הוא גל New member 13/10/03 #35 על אית"ן תרמת לי... עכשיו, מה יש לך לתרום לי על בומ"ף, בג"ד כפ"ת ואהו"י?
ב בוגר מגעים מדוייקים New member 13/10/03 #21 אם כולם... אז כנראה שזה נכון....וטוב....וכייף ....רק תשתדלי לעשות זאת אחרי אורגזמה טובה..או כמה ....שתהיי רגוע ומשוחררת....
אם כולם... אז כנראה שזה נכון....וטוב....וכייף ....רק תשתדלי לעשות זאת אחרי אורגזמה טובה..או כמה ....שתהיי רגוע ומשוחררת....
D danit forever New member 13/10/03 #25 לא יצא לי, אבל.. אני ארצה לנסות.. אחריי תקופה מסוימת עם החבר..
צ צפרדעית New member 13/10/03 #26 כן!!! תתחילי בקטן <עם הזרת> ולאט לאט תלמדי לאהוב... צפרדעית <שזוכרת שבפעם הראשונה שלה היא הרגישה כמו לפני שילשול>
כן!!! תתחילי בקטן <עם הזרת> ולאט לאט תלמדי לאהוב... צפרדעית <שזוכרת שבפעם הראשונה שלה היא הרגישה כמו לפני שילשול>
ה המתוק של הפורום New member 13/10/03 #39 כפית לא....... אבל אין (כמעט) דבר שקשור לסקס שלא חוויתי....