אנאלי- כן או לא?

shmupi

New member
תנסי עם Lovegel , הצמיגיות שלו...

בדיוק ברמה הנכונה , לפחות לי הוא הכי טוב מכל הג'לים הקיימים בארץ

חופ שיה

New member
בבדאי שכן ../images/Emo3.gif

תתחילי בקטן ולאט ולאט, אחרי שתלמדי להנות ולהפסיק לפחד שזה מכאיב לך תביני למה כן סקס אנאלי, זה מחשמל את כל הגוף בזזזזזזזז..........

batman

New member
הנסיון מלמד ש......

סקס אנלי מתחיל בראש. יצא לי לא פעם אחת להציע ולנסות עם בחורה שהיתה לחוצה ומפוחדת. לא היה לה נעים, לא היה לי נעים ובכלל העסק לא "דפק". לעומת זאת, מישהי שהיתה פתוחה וחופשית ורצתה לחוות את הקטע האחורי, מאוד נהנתה. הערה : נשים שחוו את החדירה האנלית (איתי וגם לא איתי) סיפרו לי שזו היתה הגמירה העוצמתית ביותר, בעיקר עם היה שילוב וגירוי מקדימה. אז לפני שהולכים על זה, את צריכה לשאול את עצמך: אני רוצה להנות או לסמן "וי" על עוד ביצוע.

../images/Emo42.gif

בפעם היחידה שחוויתי סקס אנאלי זה לא כאב אבל גם לא היה מדהים. אולי הפעם השנייה תהיה טובה יותר. לעומת זאת אצבע בפי הטבעת בזמן ירידה אכן זירזה והעצימה את האורגזמה!

tokit

New member
כן

צריך הרבה סבלנות ולעשות הכל לאט לאט. זה משתלם. אני אוהבת את TOPGEL של דורקס.

batman

New member
המלצה

KY GEL . ג'ל על בסיס מים (חשוב מאוד), אם נוצר טיפה חיכוך מעל לסביר אז לא שורף כמו ג'לים על בסיס שמן. אבל זו העדפה אישית בלבד.

tokit

New member
גם זה של דורקס על בסיס מים, כמובן

ומשום מה אני מעדיפה אותו. הוא גם נראה יותר אלגנטי כזה..

אני פעם עשיתי אנאלי

ועד היום אני לא יודע אם זה היה אנאלוגי, דיגיטלי, או שמא - וירטואלי ? מה שבטוח, שזה היה אוראלי - למה ב 'דיבורים' אני עשר..

shellush

New member
לי זו פנטזיה אבל לא יצא לי להגשים

(וזו גם לא הזמנה לאף אחד, אז אל תפציצו לי את תיבת המסרים).

עם זה

אפילו אצבע לא הצלחתי להכניס לחבר שלי בלי שיכאב. או שאני כאן הלוזרית, בלי קשר לג'ל.

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo5.gif לחבר שלך ../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

ואת לא חייבת להגיב לי...זאת דעתי... בעעעע. האלפא

זה בסדר גמור

עובדה שגם אתה מוכן לחדור לאחרות וזה לא מגעיל אותך. אז הפער לא כזה גדול, סתם יש לך חרדות מהנושא וזה לגיטימי לחלוטין.

לי יש טראומות מזה... אבל סקרנית

מאוד לנסות שוב. הטראומות- כי היתה התנסות עם הגבר בעל האיבר הכי עבה בעולם...
וזה כאב רצח.

אהההממ...המ.

אני לא רוצה להשמע גס רוח, אבל... שנינו מעוניינים לנסות... תעשי אחד ועוד אחד, אולי יצא לך שניים...

למעלה