אמ...

A Lovato

New member
אמ...

כל הזכויות על הרעיון שמורות לפורום סאם..אבל גמני רוצה אחד כזה: א''ב גוד שארלוט..!(אם יש לכם מה להוסיף תוסיפו! בכוונה לא שמתי שירים כי איתם זה ממלא את כל הרשימה)סו הלפ מי! הרשימה ביינתיים ממש קטנה! א-אריק וולנטיין אול טינגס רוק ב-בנג'י, בילי ג-ג'ואל, גוד שארלוט, ג'וש מאדן ד- ה- ו-וולדורף ז- ח- ט- י-יאנג & הופלס...יפן(אוהבים להתנחל שם) כ-כריס, כומס ל-לבל 27 מ-מאדן, מרטין, מסט(כמובן!), מייד,מרילנד נ- ס- ע- פ-פול, פאנק רוק צ- ק-קרוניקךס אוף לייף אנד דת', קש דוג ר- ש-שרה מאדן ת-

יכול להיות שקומבס זה שם יהודי???

בת דוד שלי אמרה שאולי זה שם משפחה יהודי אבל היא ממש לא בטוחה... ואממ..היא אמרה שיכול להיות שאולי אבא שלהם היה יהודי....והם כאילו חצי יהודים.... נ.ב בלי שום קשר- נראה לי שיש להם שורשים יהודים מבלי שהם יודעים בכלל בגלל שבשואה כאילו אז אמרו להם להתנצר ויכול להיות שסבא של סבא של סבא וכו' התנצר אז....לאדעת.....יכול להיות...

RaNgLeR

New member
מה עם רובין!!!?

איך את יכולה לשכוח את הזאתי שילדה את התאומים המדהימים ?! >< נמנמנמ מה עוד.... ג - ג'ין מרטין ו - ווילסון ת- (או ט? לא יודעת עברית!) תומאס ד - דאסטי א- אהרון לא יודעת מה עוד >< למסט זה יותר קלל...

A Lovato

New member
שכחתי את רובין כי..

שכחתי את השם שלה..חיחי נבוכה... מוסיפה לרשימה!

A Lovato

New member
מתוקן..אבל צריך להוסיף!!!

א-אריק וולנטיין אול טינגס רוק, אהרון ב-בנג'י, בילי ג-ג'ואל, גוד שארלוט, ג'וש מאדן, ג'ין מרטין ד-דאסטי ה- ו-וולדורף, ווליסון ז- ח- ט-טוני (ומאט)לובטו י-יאנג & הופלס...יפן(אוהבים להתנחל שם) כ-כריס, כומס ל-לבל 27 מ-מאדן, מרטין, מסט(כמובן!), מייד,מרילנד נ- ס- ע- פ-פול, פאנק רוק צ- ק-קרוניקךס אוף לייף אנד דת', קש דוג ר-רובין מאדן ש-שרה מאדן ת-תומאס

RaNgLeR

New member
דיסי פלאגס

או אפיק...דיילאיט אפיק תרשמי דיסי פלאגס כי זה של בנג'י וג'ואל

gcnet

New member
אולי זה קשור אולי לא...

נ- נטלי פורטמן {השחקנית האהובה על ג'ואל} ה-הילארי דאף {החברה {?!} של גו'אל} אמ... וזהו אני יחשוב על עוד

A Lovato

New member
*מתוקן(להוסיף!)

א-אריק וולנטיין אול טינגס רוק, אהרון ב-בנג'י, בילי ג-ג'ואל, גוד שארלוט, ג'וש מאדן, ג'ין מרטין ד-דאסטי, דיסי פלאגס ה-הילרי דאף ו-וולדורף, ווליסון ז- ח- ט-טוני (ומאט)לובטו י-יאנג & הופלס...יפן(אוהבים להתנחל שם) כ-כריס, כומס ל-לבל 27 מ-מאדן, מרטין, מסט(כמובן!), מייד,מרילנד נ- ס- ע- פ-פול, פאנק רוק צ- ק-קרוניקךס אוף לייף אנד דת', קש דוג ר-רובין מאדן ש-שרה מאדן ת-תומאס

RaNgLeR

New member
תוסיפי!

לוי , ראובן ווילאם דין מרטין נמנמ כריסטופר...דון גילמור (ואם חסר תמיד יש את ג'ון פלדמן!) ג'ידד....אמממ וושינגטון לא זוכרת מה עוד....ראשון באפריל 1995, 1979 11 במרץ 15 ביוני 1981 נמנמ לא זוכרת עוד כרגע...אני אבדוק אחכ...

A Lovato

New member
כן הוספתי!

א-אריק וולנטיין אול טינגס רוק, אהרון ב-בנג'י, בילי ג-ג'ואל, גוד שארלוט, ג'וש מאדן, ג'ין מרטין, ג'ון פלדמן, ג'ידד ד-דאסטי, דיסי פלאגס,דין ה-הילרי דאף ו-וולדורף, ווליסון ז- ח- ט-טוני (ומאט)לובטו י-יאנג & הופלס...יפן(אוהבים להתנחל שם) כ-כריס, כומס ל-לבל 27, לוי מ-מאדן, מרטין, מסט(כמובן!), מייד,מרילנד, מרטין נ- ס- ע- פ-פול, פאנק רוק צ- ק-קרוניקךס אוף לייף אנד דת', קש דוג ר-רובין מאדן, ראובן, ראשון באפריל ש-שרה מאדן ת-תומאס

למעלה