אמ...

Knotted String

New member
זה לא כומס..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

זה קומבס אגב: ווארפד, אואזיס (הם עשו להם קאבר) הביטלס (גם להם), וויזר (שרו איתם), לינדזי (החברה של בילי), אארון מה שמו (אחד המתופפים הקודמים), ליברטי ספייקס, אוגרים (לבילי יש, נו.), טבעת הבטחה.. נו מאוחר. אין לי עוד.

אבל מזה..../images/Emo129.gif

*בורה*

RaNgLeR

New member
זה.......

זה שם המשפחה של התאומים..נמנמנ של אבא שלהם אבל בגלל שהם שונאים אותו אם שינו את השם המשפחה למאדן (שם משפחה של אמא שלהם..)

A Lovato

New member
הוספתי...תודה לענת!!!../images/Emo24.gif

א-אריק וולנטיין אול טינגס רוק, אהרון,אאוזיס,אוגרים ב-בנג'י, בילי, ביטלס ג-ג'ואל, גוד שארלוט, ג'וש מאדן, ג'ין מרטין, ג'ון פלדמן, ג'ידד ד-דאסטי, דיסי פלאגס,דין ה-הילרי דאף ו-וולדורף, ווליסון,וואפד,וויזר ז- ח- ט-טוני (ומאט)לובטו, טבעת ההבטחה י-יאנג & הופלס...יפן(אוהבים להתנחל שם) כ-כריס, כומס ל-לבל 27, לוי, לינדזי(המכוערת..חחח), ליברטי ספייקס מ-מאדן, מרטין, מסט(כמובן!), מייד,מרילנד, מרטין נ- ס- ע- פ-פול, פאנק רוק צ- ק-קרוניקךס אוף לייף אנד דת', קש דוג ר-רובין מאדן, ראובן, ראשון באפריל ש-שרה מאדן ת-תומאס

A Lovato

New member
אוף..צריך לתקן!

א-אריק וולנטיין אול טינגס רוק, אהרון,אאוזיס,אוגרים,אוסטרליה ב-בנג'י, בילי, ביטלס ג-ג'ואל, גוד שארלוט, ג'וש מאדן, ג'ין מרטין, ג'ון פלדמן, ג'ידד ד-דאסטי, דיסי פלאגס,דין ה-הילרי דאף ו-וולדורף, ווליסון,וואפד,וויזר,וושינגטון ז- ח- ט-טוני (ומאט)לובטו, טבעת ההבטחה י-יאנג & הופלס...יפן(אוהבים להתנחל שם) כ-כריס, כומבס ל-לבל 27, לוי, לינדזי(המכוערת..חחח), ליברטי ספייקס מ-מאדן, מרטין, מסט(כמובן!), מייד,מרילנד, מרטין נ- ס- ע- פ-פול, פאנק רוק צ- ק-קרוניקךס אוף לייף אנד דת', קש דוג ר-רובין מאדן, ראובן, ראשון באפריל, הרוג'ר (ה** ****), ראנסיד ש-שרה מאדן ת-תומאס, תאומים

Knotted String

New member
יש גם את:../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סילברצ'ייר (הלהקה האהובה על בילי) ודניאל ג'ונס (הסולן שלהם) אשלי סימפסון דה יוזד (אם אני לא טועה, הלהקה האהובה על כריס) אממ.. אין לי עוד

RaNgLeR

New member
אויייי

אממ עדיין לא אמרו אז יש את אוברפלו..(הלהקה הראשונה של בילי) ואם מדברים על להקות שהם אוהבים אז על שכחי את דה קאזולטיס דה סמיט' מינור ט'רט וכמובן את סיד(ז"ל)

Knotted String

New member
כמובן!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סיד וישס, בנג'י מעריץ אותו. קיד וישס, הכינוי הישן של בנג'י סיק בוי, הכינוי הישן של ג'ואל!

למעלה