אמ....

tamarhp

New member
רשימה מעודכנת בינתיים

באים: (+גילת ורבקה) נתן תמר רחלי מתן אל חי תרצה קרן מיכל אלי7 איילת אחות של מיכל-אלי7 אושרה איתי יוסף מוריה עטרה ליעד + אביאם (זוכרים אותו?) אריאל שירה מיטל - ? כן ירבו!

אמ....

נכון המפגש
מישו יכול לעשות הודעת סיכום בבקשה
*מי בא? *מתי בדיוק? *מה צריך להביא? וכו' וכו'...

טוף

אז ככה המפגש יהיה ביום שלישי, באור עקיבא, בשעה אחת וחצי נתחיל להיפגש מי שמגיע באוטובוס וצריך הכוונה של הקווים והשעות ובאיזו תחנה לרדת שיפנה אליי למסרים או לאייסי, ד"א, רבקה תפגוש אתכם בתחנה מי שמגיע עם רכב וצריך הכוונה איך להגיע לאו"ע, ואיך להתמצא בה עם רכב, כנ"ל מי שמגיע ברכת,וזה חשוב, תודיעו לי מי וכמה בדיוק מגיעים כי אמא שלי תצטרך להגיע לאסוף אתכם ולא אני. מה להביא? את עצמכם, כסף לפיצה, מצב רוח, ולמי שיש סרט טוב מוזמן להביא, כבר אמרתי טונות של מצב רוח טוב? מי בא- תמר,רחלי,קרן,שירה,אריאל,נתן,רבקה,מיכל,איתי, אל חי (לא בטוח:) אליש, ניר, מתן,גליה שכחתי מישו? אם כן סליחה ותשרשרו את השם שלכם נראה שכיסיתי הכל, עוד שאלות?

עוד משו קטנטן

תדאגו להצטייד במספרי טל' של אנשים שבאים ובמס' של הפלאפון ושל הבית שלי על כל מקרה שתצטרכו הכוונה ממני או מרבקה

קיפיק

New member
שוב שוכחים אותי...../images/Emo7.gif אני חשה לא רצ

הפעם, דווקא כן נרשמתי!!!! אז רק שתדעו שגם אני בע"ה אי"ה אגיע למפגש.... שבוע טוב!!!!!!

קיפיק

New member
אני סולחת לך!!!! אני אטפל באל-חי...

אז אולי הוא לא יבוא... תלוי במצברוחי איך הוא יגמור את הלילה הקרוב... אני לא מבטיחה שהוא ישאר בחיים... לכן, הספדים וד"שים אחרונים לאלחי לפני שיהיה מאוחר... ו...שבועטוף!!!

shadow dancer

New member
לא כ"כ הכרתי את אלי חי....../images/Emo7.gif

בס"ד ופיספסתי את הלילה! אבל חפיף........ אני לא יכול להספיד כ"כ.... אבל מסרי ד"ש!

danielhope

New member
גילת - טוב ששכחת אותי....

כי אני כנראה בסוף לא בא....
מועדים לשמחה

אושרה1

New member
אההםםםם!!!!!!!! מה אני עז????

בס"ד גם אני באה בעז"ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אושרה

אני ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בא... יום שלישי... להביא את עצמך... באור עקיבא... בבית של גילת... להחזיר את יונתן פולארד ה-
אני נולדתי לשלום...

tamarhp

New member
../images/Emo46.gif

יש סיכוי לשכנע אותך לבוא?? ובקשר לגליה - התקשרתי אליה מקודם בשביל לעדכן אותה היא נוראאאאא רוצה לבוא אולי היא תבוא עם מישהי מעפולה, היא אמורה ליצור קשר עם מיכל. בואו בהמונכם!!!

למעלה