להתכונן למה?
S shadow dancer New member 12/10/03 #16 רחלי......./images/Emo123.gif בס"ד כל פעם שהוא יכתוב משו תכתבי לו את זה?!?!
ל ליאור השריף New member 12/10/03 #21 לצערי לא אוכל להגיע... בס"ד במיוחד שנודע לי היום שמחר בצהריים יש לנו אירוע של המשפחה של אמא שלי בצפת אז אין סיכוי... תהנו לכם ואל תשכחו לספר חוויות...
לצערי לא אוכל להגיע... בס"ד במיוחד שנודע לי היום שמחר בצהריים יש לנו אירוע של המשפחה של אמא שלי בצפת אז אין סיכוי... תהנו לכם ואל תשכחו לספר חוויות...
צ צופי וחורפני New member 12/10/03 #22 אווווווווווווווווף!!! ../images/Emo7.gif אבל אל תדאג, לא נשכח אותך מתגעגעים!!!!
מ מיכלוש בסגול New member 13/10/03 #25 טוב... אני אל בטוח וגם לא מכירים אותי וזה.. טוף... אני נכנסת עכשיו לאייסי ואוי לך אם את לא שם תמר! אני חייבת לדעת אם כדאי לי לבוא או לא! בינתיים אל תרשמו אותי אבל תשאלו את מיכל בקשה אם אני יכולה לבוא איתה אם אני יחליט שאני באה.
טוב... אני אל בטוח וגם לא מכירים אותי וזה.. טוף... אני נכנסת עכשיו לאייסי ואוי לך אם את לא שם תמר! אני חייבת לדעת אם כדאי לי לבוא או לא! בינתיים אל תרשמו אותי אבל תשאלו את מיכל בקשה אם אני יכולה לבוא איתה אם אני יחליט שאני באה.
T tiki tiki New member 13/10/03 #26 את |הדגש../images/Emo31.gifסדגש| יכולה לבוא איתנו! אנחנו בכלל הולכים לאיילת ואורלי מהבוקר, מה תעשי שם?!?! |אייקון של קוף| ואני באה בטוח..!
את |הדגש../images/Emo31.gifסדגש| יכולה לבוא איתנו! אנחנו בכלל הולכים לאיילת ואורלי מהבוקר, מה תעשי שם?!?! |אייקון של קוף| ואני באה בטוח..!
מ מיכלוש בסגול New member 13/10/03 #29 אה.... באמת?!?!?! אתם אל באים איתנו לפר"ח ואז אבא לוקח אותכן לאור עקיבא? טוף קול... נראה. שאלי אותן אם הם מכירות אותי...
אה.... באמת?!?!?! אתם אל באים איתנו לפר"ח ואז אבא לוקח אותכן לאור עקיבא? טוף קול... נראה. שאלי אותן אם הם מכירות אותי...
מ מיכלוש בסגול New member 13/10/03 #35 היה בפנים לא??????? אופס.. חשבתיש היא אמרה שאני יכולה... טוב ממילא אני בטח לא באה. כי אני... אמממ.. קטנה מדי כרגיל.
היה בפנים לא??????? אופס.. חשבתיש היא אמרה שאני יכולה... טוב ממילא אני בטח לא באה. כי אני... אמממ.. קטנה מדי כרגיל.
ל למה כל השמות תפוסים New member 14/10/03 #38 למרות הכל... גם אני מגיעה וגם עטרה... אז אני יודעת שקצת מאוחר אבל עדיף מאוחר מלעולם לא...
T tamarhp New member 14/10/03 #40 אוקיי, אנחנו יוצאות!!!../images/Emo26.gif נקווה שקריית שמונה ירדו בתחנה הנכונה... חחח... ביי!!! רחלי.
אוקיי, אנחנו יוצאות!!!../images/Emo26.gif נקווה שקריית שמונה ירדו בתחנה הנכונה... חחח... ביי!!! רחלי.