אמ.. 307

Woogyman

New member
אני לא חושב שזה הוא,../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

זה באמת ברור מדי. ופיז זה יהיה מופרך מדי. לדעתי בסוף יתברר או שזאת בת (המעצבנת מהעיתון אולי?) ויכול מאוד להיות לדעתי שבכלל לא אנסו אף אחד אלא רק גילחו את השיער (ראינו שהוא לא ניסה לעשות לורוניקה כלום אלא רק לגלח לה את השיער, אבל זה אולי רק כי לא היה לו זמן).

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאת פארקר אנחנו ../images/Emo58.gif

יודעים בוודאות שאנסו..

Woogyman

New member
איך יודעים? ../images/Emo58.gif

ורוניקה נכנסה ושמעה קולות. או שזה היה האנס שגילח לה את הראש או סקס עם מישהו אחר מהמסיבה, שבכלל לא היה האנס (וה"אנס" בא אחר כך ורק גילח).

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאה-הא../images/Emo58.gif

מסתובב אנס בקולג' ומישהו מחליט שזה רעיון טוב לסמם מישהי ולאנוס אותה [והוא לא ה-אנס של הקולג'] ואז במקרה גם מגיע מישהו אחר ומגלח לה את השיער.. שמעת את התיאוריה של "אם יש שני הסברים למשהו ההסבר הקצר יותר הוא הנכון?" בטוחה שכן, בתור צופה ורוניקה.

Woogyman

New member
לא הבנת אותי. ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

נניח לדוגמא שאין אנס בקולג'. שיש רק מישהו/הי שמסממ/ת בנות ומגלח/ת להן את השיער מסיבה כלשהיא. הגיוני מאוד שזה מה שקרה לפארקר (ולזה ורוניקה נכנסה באמצע). ואם מתעקשים שפארקר באמת עשתה סקס באותו הלילה, אז זה לא סותר את העובדה שזה היה עם מישהו אחר.

לנצח1

New member
עכשיו שאני... ../images/Emo58.gif 307

חושבת על זה, בהחלט יכול להיות מצב שזאת בת!!!! יכול להיות שזה בכלל לא האנס ולא תכננו לאנוס אותה אלא בגלל שכל הבנות של אותה אחווה שונאות את ורוניקה בגלל שהיא כל הזמן מחשילה אותם בלהאשים אנשים מסויימים הן תכננו את זה... יכול להיות, וככל שאני חושבת על זה יותר זה גם נשמע לי יותר ויותר הגיוני , שזאת אותה אחת מהעיתון שפיטרו אותה ורצתה להתנקם בורוניקה. היא בטח רצתה לתת לה "הרגשה" איך כל העניין הזה מרגיש שחותכים לך את השיער ושאין לך שליטה על הדברים שלך כדי שורוניקה תפסיק להתערב ו"תזדהה" יותר עם הבנות. (היא מן הסתם לא יודעת שורוניקה חוותה את האותו הדבר כמה שנים לפני....) וואו.... זה כל כך הגיוני!!!!!!!!!! אגב, עוד מישהו שם לב שכתוב לה משהו במקום שחתכו ממנו שיער? או שמה זה סתם כי חתכו אותה יותר מידי עמוק וזה שרט אותה....?

../images/Emo26.gifכתוביות לפרק 307../images/Emo36.gif

http://www.donkey.co.il/Movies/View.aspx?ID=6086 מהר הפעם זה ממש מגניב! מקווה שהפרק יהיה כבר ב"תנור" כשאני אחזור. שיהיה לכולם יום טוב זזתי לקריה!

dan the man

New member
נו אוףףף

למה הBS פלייר אפעם לא קורא את הכתוביות האלה!? זה קורא כל כתוביות ארחות שאי פע ניסתי אבל רק את הכתוביות של אירנה זה אפעם לא קולט... צריך להחליף את הסיומת?

../images/Emo58.gif 3X07

פרק מעולה! סוף היה כל כך מלחיץ, לפי מה שאני יודעת זה שנכווה ברותחין נזהר בשופכין, איך לעזאזל היא עזבה את הכוס שלה לבד? ועוד התחילה לטייל לה בחניון. פיז הזה מתחיל לעצבן אותי ממש. לא היה פרקר, מאק, וואלס, וויבל! הצחיק אותי שמריל הייתה ההפך הגמור מורוניקה בקטע של האמון, ובסוף התברר שמריל צדקה
ויני זבל ומלאך באותו פרק הקטע עם הפיצפוטריק היה דוחה והייתה בו תחושה ממש לא נעימה גררו את זה יותר מדי. אבל היה נחמד שנזכרים בקנדל (כן, תודה, הייתה דמות כזו) לוגן שוב הציל אותה, קצת נמאס העניין כי היא ממש מגעילה אליו. הסוד הנורא שלו, לא היה כל כך נורא, כלומר כן אבל אני חשבתי בגידה או משהו בומבסטי אחר, זה עניין דבילי של הכותבים לסיים במתח. אני לא יכולה לחכות לפרק הבא!

נכון ../images/Emo58.gif307

לדעתי ורוניקה התנהגה ללוגן ממש מגעיל בפרק הזה.. שתסמוך עליו קצת וגם אם היא רוצה לדעת, שלא תתנהג בכזאת רייצ'סנס. כי היא יודעת שיש לו הרשעות קודמות ואם יתפסו אותו גם על הצתה הוא ילך לכלא. אז שתרד ממנו קצת. והקטע עם ליאם פיצפטריק שהוא תופס את ורוניקה ומסתובב איתה שעה בידיים שלו היה ממש מוזר..

Gooman

New member
אני דווקא אוהב את זה

מאוד אהבתי שורניקה לא האמינה ושהיא לא ממהרת לבטוח באנשים. אני גם הייתי מגיב כמוה לעניין הזה.. אני מתאר לעצמי מצב בו חברה שלי היא במקום לוגן, ואני כמו ורוניקה, הייתי מתעקש לדעת מה היה בלילה ההוא ולמה עדיף שהבחור ישאר בכלא מאשר לפתוח את הכל... היא עברה יותר מידי בשביל לבטוח באנשים ולהתנהג כמו דובון אכפתלי.. ורוניקה שמאמינה ומתייחסת לכולם כמו מלאך היא לא ממש ורוניקה

זה לא קשור ../images/Emo58.gif

לא אומרת ורוניקה או לא ורוניקה, זו לא דרך להתייחס לחבר שלך שאוהב אותך ומתייחס אליך יפה ומציל אותך כל הזמן. לוגן ממש מותק.. אני בחיים לא הייתי מתייחסת לחבר שלי ככה. אני לא חושבת שורוניקה אוהבת אותו בכלל..

Gooman

New member
איך היא כבר התנהגה אליו?

היא בסך הכל לא רוצה לצאת מטומטמת.. ובצדק. חבר שלה בא אליה ואומר לה שהוא יכול להוציא מישהו מהכלא ולשמש לו אליבי - ובכל זאת הוא לא עושה את זה כי עדיף שהוא יהיה בכלא מאשר לפתוח את זה.. אני לא מבין איך אפשר לחשוב על פרחים ופרפרים ולהסכים לדבר כזה מבלי לדרוש לדעת מה קרה. עם כל הכבוד לחיים הפרטיים של אנשים שאני מאוד מכבד, ועם כל הכבוד גם לאמון באנשים.. לא צריך ללכת לכיוון כזה קיצוני.. לפעמים צריך לדעת לדרוש דברים גם מאנשים שאוהבים.

לדעתי ../images/Emo58.gif307

בכלליות היא ממש לא סומכת עליו, ראית איך היא מתייחסת אליו גם כשהוא בא לדבר איתה בהרסט.. היא מתנהגת אליו חרא. כשהיא סיפרה לו על אח שלו וכל הדברים האלה, במקום לחבק אותו ולעודד אותו.. היא סתם עומדת שם! זה חבר שלך. פאק. ואז היא מכריחה אותו לספר לה משהו שהוא ממש רוצה לשמור לעצמו, היא צריכה להעמיד את הצרכים שלו לפני הצרכים שלה אם היא באמת אוהבת אותו. ואם באמת חשוב לו לשמור לעצמו מה קרה היא צריכה לכבד את זה. וגם אם היא לא מסוגלת וחייבת לדעת מה קרה, המבט המתנשא והצורה המתנשאת והשופטת שבה היא מדברת אליו.. ככה לא מדברים למישהו שאוהבים. הוא עשה טעות, הוא מצטער על זה.. היא צריכה לתמוך בו ולא לרדת עליו.

למעלה