אמ.. 307

אמ.. 307 ../images/Emo58.gif

הדבר הראשון שחשבתי כשראיתי שורוניקה משאירה ככה את הכוס שלה פתוחה על השולחן היה "Haven't she learn anything?" I gusess i was right.

Angelus

New member
אגב, ../images/Emo58.gif 307

אני היחיד שחושד בפיז? כלומר, אני מניח שלא יעשו את זה שוב (אחרי שבסוף העונה שעברה גילינו שהסייקו היה ביבר), אבל משהו חשוד שם.. זה צריך להיות מישהו שקרוב לורוניקה ושאנחנו פשוט לא שמים לב למעשים שלו מספיק. מה דעתכם?

Torn Identity

New member
לא נראה לי.../images/Emo58.gif

כי הרי לוגן דיבר איתו ואז יצא משם ואז מצא את ורוניקה. פיז לא היה מספיק להגיע לשם מתי שהבחור היה שם, לדעתי. הוא היה שם כבר. מה שכן, מי אמר שזה אחד? אולי זה כמו ב"הצעקה" וזה בעצם שני אנסים או יותר שמשתפים פעולה. מן כת כזו. ואם אני מקשקש עכשיו, סליחה.
אני צריך לעשות צפייה חוזרת של כל העונה, אני לגמרי לא בפוקוס השנה, סלחו לי.

elaganor

New member
לא יודעת מה איתכם לדעתי...

לדעתי הסייקו זה זה שמציע תה לכולם כל הזמן... הוא כולו מוזר מדי לטעמי זה או הוא או הפרופסור הנערץ

guysahaf

New member
גם לדעתי ../images/Emo58.gif

לדעתי זה מו (הסייקו עם התה) - AKA - FRAC MAN יש לו גישה לכל המקומות (מפתחות וכו', רישומים להסעות לילה), הוא מוזר... לא נראה לי שהוא שוחה בחלב-חינם מה שנקרא... הוא חשוד מדי, אבל לפי הסדרה הוא לא. בניגוד לפרופ' לנדרי שהוא חצי מסומן בתור חשוד, באופן בו הדמות מוצגת - מה שאומר שזה לא הוא. אבל כמעט בטוח זה לא פיז.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

אם זה הוא אז זה לא טוויסט מספיק גדול נראה לי שזה או פיז או שכמו שוורוניקה אמרה שלפעמים התשובה הפשוטה ביותר היא הנכונה וזה יהיה מרסר או ה frak man או שזאת בכלל בת! כי הוא רק גזר לה את השיער. בכל מקרה פרק ענק!

אין מצב ../images/Emo58.gif

שזה פיז.. פשוט אין. הוא נראה ילד טוב. ולא כמו ביבר. בביבר היה משהו אוף.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

גם בביבר היה ילד טוב רק לקראת סוף העונה הוא התחיל להתנהג מוזר הבעיה היא שלפיז אין זמן להתנהג מוזר כי יש רק 9 פרקים לעלילה הזאת וחוץ מזה הוא התנהג מוזר כשהוא ראה את פרקר ולא נראה לי שזה כי הוא ציפה להיות עם וורוניקה לבד כי הוא הגיב פחות מוזר לזה שהיא הביאה את לוגן (בפרק הקודם)

orale12345

New member
אין מצב שזה- ../images/Emo58.gif307

שזה פיז מכמה סיבות: 1. פיז לא היה פה ב2 האונסים בעונה השנייה, וגם לא היה באונס של הקיץ. 2. לא יעשו שוב את כל הקטע עם הילד הטוב שהוא בעצם רע כי עשו את זה וזה יהיה חזרה גדולה מידי על הדברים. זה לא יכולה להיות מרסר מכמה סיבות: 1.מרסר הקליט תתוכנית שלו בלילה של האונס של פרקר וסטיסט{עונה 2} וזה תוכנית בקשות אז הוא לא יכל להקליט מראש. 2. כשורוניקה הותקפה הוא היה בכלא. זה לא יכול להיות כל אדם שהוא שחור כי ראינו תיד של האנס והוא היה לבן אז זה מוחק כל תאוריה של ניש. זה יכול להיות לדעתי הוא טים או מו מכמה סיבות: טים: 1. יש בו משו מוזר שאומר אני אונס בנות {תחושה רעה לגביו}. 2. אפשר לראות שהוא לא מקבל בנות ושהוא ממורמר בגלל שפרופסור לאנרדי כן מקבל בנות. 3. הקיר שיש "לכל רוצח סדרתי בסרט" זה אמור היה להיות רמז קטן. למו{האדם שאני 90 בטוחה שזה הוא}: 1. למו יש גישה לכל החדרי המעונות בקולג' כי הוא RA . 2. מו היה בניסוי של האיסרים וכפי שאנו יודעים שום דבר לא מוזכר סתם בסדרה לכן לדעתי יש סיבה משמעותית לעבודה שמו אמר שלא רק שהוא השתתף בנסיוי זה גם שינה את חייו, כמו כן לא סתם הזכירו את הניסוי בפרק 6. 3. בלילה שפרקר נאנסה מו הוא זה שהסיעה אותה לחדר שלה ולמרות האליבי שלו, אנחנו יודעים כמה קל זה לזייף אליבי. 4.אני לא יודעת מה איתכם אבל שמו לב שמו היה בכל הפרקים שהם הכי חשובים לעלילה פרק 2{האונס היה מרכז העלילה} ופרק 7{בו האונס גם היה מרכז העלילה} הוא גם היה בפרק 1 בו האונס הוזכר. 5. התה אני לא חושבת שהתה הוא סתם, התה אמור להגיד לנו משהו על הבן אדם ואני די בטוחה שיש משהו בתה.

Woogyman

New member
גם אני חשדתי בו, ../images/Emo58.gif

אבל בדיוק כל מה שאמרת - זה ברור מדי! לדעתי, בהנחה שהוא לא האנס, הוא כן קשור איכשהו לאנס (אולי הוא יהיה החשוד האחרון לפני הטוויסט הגדול, כמו תמיד) או שהוא קשור לאחת מהתעלומות הבאות.

orale12345

New member
לא נכון 307 ../images/Emo58.gif

אוקי בביוור תמיד תמיד היה משו מאוד אוף. האי נוחות שלו לליד ורוניקה ואנשים בלבד, ההדגשה של המרמור בגלל היחסים שלו עם אבא שלו לעומט דיק ולוגאן{ביג דיק התיחס ללוגאן הרבה יותר טוב מלביוור},המרמור על זה שהןא רק האח הקטן של דיק ולא יותר, המירמור על העובדה שקוראים לו ביוור ולא קאסידי. לעומט זאת בפיז לא קיבלנו את הרמזים הקטנים האלה, קיבלנו מידע נורא שיטחי של מאיפה הוא, מה התחביב העיקרי שלו אבל לא נתנו שוב דבר יותר אין פה סיבה לחשוד בו מהבחינה הזאת לעומט זאת מו- אנחנו כל הזמן מקבלים רמזים קטנים {כמו עם ביוור} שמשהו בהחלט אוף אם זה ההערה הקטנה של הניסוי שינה את חיי{שמזכירה במעט את הערה בפרק 203 על השריטות במכונית של ביג דיק} או התה המוזר , ההליכה של הדמות, העובדה שהוא הסיעה את פרקר הביתה, העובדה שהזכירו את הניסוי שוב בפרק 6. במו יש משהו בהחלט אוף כמו שבביוור היה משהו אוף.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

אם זה יהיה מו זה ממש מבאס כי זה ברור מידי בגלל זה אני מקווה שזה מישהו אחר

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

טוב זה לא פיז הוא היה ברדיו כשהיא הייתה בחדר אוכל אבל זאת יכולה להיות הקלטה כי הוא הגיע לחדר מהר משהו שם מוזר

למעלה