אמ.. צריכה הסבר..

rory s

New member
אמ.. צריכה הסבר..

אז ככה היה פה לפני חודש חודשיים משהו כזה שמישהו סיפר על ספר תנ"ך שעונה על שאלות.. אז איזה כמה ילדים עשו את זה בב"ס מין הצגה מפגרת כזו- ילדים סתומים ובכל מקרה רציתי לדעת איך בדיוק עושים את זה.. כלומר לאיפה לשים את המפתח מה לאמר כי הם כאילו אמרו הראה לנו את כיווון הלא הראה את כיוון הכן חזור למצב התחלה משהו כזה והאם הוא מוכן להפסיק ואז נישקו אותו.. אז הייתי רוצה לדעת מה אמורים להגיד איפה לשים את המפתח ומה לא לעשות.. בתודה.. SUNSHINE

grizelda

New member
לא יודעת

זה היה פה ואני לא זוכרת אם מישהו יחס לזה משמעות מספיקה כדי לפרט על התהליך עצמו.

אני אישית נגד זה

אם את מוכנה להשתמש בשיטה, סימן שיש בך אמונה כי הספר הוא קדוש. אם כך, שימוש בשיטה זו מבזה אותו ואת שהוא מייצג. השאלה גם נשאלה בפורום רוחות - מנהל הפורום יוכל לענות לך על השיטה הזו. אני אישית לא מאמין בה ולא אעשה בה שימוש.

rory s

New member
למה?

למה בדיוק אתה מתכוון בזה שהשיטה מבזה אותו ואת שהוא מייצג? סליחה על הבורות

אם תפישתך היא

כי התנ"ך הוא פוטנטי (בעל כח), סימן שיש בך אמון לגבי ייצוגו, לפחות באופן חלקי. התנ"ך הוא ספר קדוש להרבה אנשים בעולם, ואין ספק שלא נועד לשימוש כ"מגלה עתידות ע"י רנדומליות". מה גם שבתנ"ך עצמו ישנו איסור לעסוק בידענות. ז"א, אם קיימת בך האמונה בתנ"ך, אזי שימוש כזה מבזה את הצוויים הכתובים בו.

rory s

New member
לא חשבתי על זה ככה

מה שכן ישנה שאלה שעולה מכאן.. מדוע אם ישנו איסור הספר זז ועונה? כלומר מה מניע אותו? כלומר מאיפה הידע לתשובות.. זה כמו לערוך סיאנס ולשאול את מה שהעלת שאלות.. אני מודעת לסיכונים בסיאנס ולכן אני לא אעשה כזה. אני מודעת לזה שמי שאתה מעלה לא בהכרח מי שרצית וגם יכול להיות ישות מאד לא נעימה שרוצה לפגוע בך.. חוסר הידע שלי לגבי השאלות האלה כלפי התנ"ך מטרידות אותי ולכן רציתי ידע...

rory s

New member
כמה תיקונים

אל תתיחסו : 1. לכלומרים הרבים שלי... 2. התכוונתי מידע לא ידע

אני העליתי את הנושא..

וגם ניסיתי לעשות את זה וזה אכן פועל! לכל אחד יש דרך שונה לעשות את הדבר הזה וכל אחד אומר משהו אחר.. והשיטת תיקשור הזאת לא פוגעת כלל! ככה שאין ממה לפחד או לדאוג! אני לא יודע איך עושים את זה כאילו אני יודע בערך פשוט אם אני עושה את זה אז חברים\חברות שלי מסדרים את הספר.. אבל אתה יכול לדפדף כמה דפים אחורה ולראות את הנושא הזה.. ורשום שם גם כמה דרכים לעשות את זה...בהצלחה!

למעלה