אמ...סליחה..

Silver Spirit

New member
אמ...סליחה..

שאני ככה לא קשור ודי מתפרץ וזה.. אבל משעמם לי מאוד, ואני מחפש הובי ובזמן האחרון (2 3 שנים נאמר) הבנתי שאני מוצא שאלכוהול זה די מעניין.... ממ.. וחשבתי אולי לקחת איזה קורס ברמנים או משהו חשבתי שיכול להיות נחמד ממ.. השאלה שלי היא אם זה שווה את זה.. אבל תענו באובייקטיביות בקשה? רציתי לדעת יתרונות חסרונות, ועל העבודה אחרי זה.. כי אני לא ממש יודע, והאתרים של הבתיספר לא מי יודע מה אובייקטיביים ממ... אה.. ואם שווה, אז איזה הכי : ) וזהו אני חושב? תודה מראש וסליחה על הסיפור הקצר שחוויתם הרגע.

an3c

New member
ממ..הממ? אהה! מממ.. לא..זהו! ממ

ממ ממ ממ חסרונות יתרונות, בעד ונגד גדר הפרדה או לא אם בא לך ללמוד את תחום האלכוהול לעומק ובאופן מקצועי, ואם ברצונך אפילו לעסוק במקצוע בעתיד אז כן, קורס יהיה מתאים לך. למרות שלדעתי, כל מה שמלמדים שם אפשר ללמוד לבד דרך ספרים/אינטרנט/אנשים אבל אם בא לך ללמוד באופן מסודר ומרוכז ושמישהו כבר עשה את רוב העבודה בשבילך בנוגע לחומר הרלוונטי, אז לך לקורס. חסרונות? מה כבר יכול להיות רע? למדת עוד משהו חדש כמו כל דבר אחר, גם אם לא תעסוק במקצוע בעתיד. ממ..אה..אני מקווה שעניתי לך. ממהאהה..?

Silver Spirit

New member
../images/Emo4.gif

אני פשוט מצבי הכלכלי לא מרקיע שחקים... אז אני רוצה לדעת אם זה שווה את ההשקעה

amircn1

New member
שוב, זה תלוי

לצורך מה אתה זקוק לקורס אם זה לצרכי עבודה, אז כמו בכל מקצוע אחר, לומדים על מנת לקבל את הידע הבסיסי (ואת הדיפלומה!) ואח"כ מתחילים מהתחתית ומטפסים לאט לאט כלפי מעלה תוך כדי צבירת ניסיון, ובד"כ ההשקעה ההתחלתית מכוסה לאחר מספר חודשי עבודה אם זה רק לצורך ידע כללי, אפשר לוותר על הקורס וללמוד את הכל לבד וכך לחסוך את החור בכיס בכל מקרה, אם אתה משוחרר, ניתן ללמוד ע"ח הפיקדון

amircn1

New member
לדעתי

את הכל אתה יכול ללמוד לבד זה תלוי מה אתה רוצה לעשות עם זה, אם אתה רוצה להיות ברמן והתעודה חשובה לך, אז תעשה את זה, ורק שתדע שהשוק בחוץ דיי מוצף אם זה רק בשבילך וליידע כללי, אז סבבה, זה בהחלט יכול להיות מבוא נחמד וכמו שאמרתי בהתחלה, את הכל ארה יכול ללמוד בכוחות עצמך, אם רק תשקיע קצת

MaorCS

New member
אני לא כותב פה הרבה..

אבל שתידע לך שרק מלהסתובב פה בפורום, לקרוא דיבורים של אנשים, כתבות, ודרך קישורים שמביאים פה, למדתי המון!! ובאותה הזדמנות אני גם יגיד תודה רבה לכל חברי הפורום שמרתקים אותי פה עם סיפורי האלכוהול שלהם :)

למעלה