אמ..היי^^;

RoieL

New member
מבחינתך הנדריקס לא נכלל בגדולים באמ

ת?

Mr Boggy Man

New member
כן. באמת.

הנדריקס, עם כל הכבוד שיש לי אליו, ויש לי, לא נכנס אפילו בנשימה אחת עם אלן הולדסוורת', פטרוצ'י, החבר'ה של G3 וכולי...

the mnm factor

New member
איזה מצחיק זה

שבלי הנדריקס לא היה פטרוצ'י, G3 (שזה הדבר הכי מגעיל ששמעתי מסטריאני בחיים שלי) או בכלל כל גיטריסט חשמלי במתכונת של היום. שום דבר לא היה קורה בלי הנדריקס- הדבר הכי כבד שהיית שומע היה האנימלס או הקינקס... שהיום נשמעים כמו פופ לנערים מתבגרים ליד המטאל או הדבר-הזה-שG3-עושים.

Mr Boggy Man

New member
אוף דיי דיי אני לא רוצה להיכנס

לוויכוח מגוחך כזה. זה ברור שהכל עניין של טעם. ולומר ש"פטרוצ'י וG3" לא היו מתקיימים בלי הנדריקס זה בדיחה. אתה באמת מאמין שהוא היה הוירטואוז הראשון? תשמעו פאט מטיני ותגידו לי מי יודע לעשות מהגיטרה יותר. הנדריקס הוא גיטריסט אדיר. הוא מעולה, באמת ולעזאזל יש לי פוסטר שלו בחדר עם גיטרה, אבל דיי. לפי דעתי הוא לא ברשימה של הגיטריסטים הגדולים.

loomer4

New member
איך אפשר להשוות בין מת'יני להנדריקס

ולהגיד "מי עושה מהגיטרה יותר", הם גיטריסטים שמנגנים כל כך שונה מסגנונות כל כך שונים.

RoieL

New member
רגע רגע

אתה אומר שפטרוצ'י עם הטאץ המגעיל שלו לוקח את הנדריקס? לדעתי היחיד מהרשימה שלך שהייתי קורא לו גיטריסט טוב זה ג'ונסון.

The Walrus

New member
זה כבר עניין של טעם

נניח אני ממש לא אוהב איך שפטרוצ'י מנגן, יש לו טאץ' מטאלי ורובוטי מדי. אני מעדיף בהרבה את דייויד גילמור, שלמרות שמבחינה טכנית פטרוצ'י לא רואה אותו בכלל, לגילמור יש טאץ' שלפטרוצ'י מעולם לא יהיה. גילמור אחראי על כמה מהסולואים המרגשים והמלודיים באמת שאי פעם נשמעו... האם פטרוצ'י אי פעם הצליח לרגש??

RoieL

New member
בהחלט כן

[כשהוא ניגן עם עוד 2 גיטריסטים את השני של Comfortably Numb
]

The Walrus

New member
אתה באמת משווה אותו

לביצוע של גילמור?? דווקא שהוא לוקח קטע כל כך מרגש, בשבילי זה הדגיש כמה שהוא לא יודע לרגש... ואיך הוא תקע את השרדינג הלא קשור הזה. וחוץ מזה, חוכמה גדולה לקחת מאסטרפיס ולנגן אותה במדוייק. אחד הדברים שגדולים בגילמור זה לא רק הביצוע אלא גם ההלחנה...

RoieL

New member
לא לא

כתבתי את זה כדי להראות שאין לי כלום לתת ליד גילמור. ודווקא יש גרסא נחמדה של גילמור משנת 1994 שבה הוא האריך את הסולו בשתי דקות ואלו ה- 4 וחצי דקות הכי יפות ששמעתי בחיי, אתה בטח יודע על מה אני מדבר

MerlinTheWizard

New member
הופעת הפולס הופעה ענקית

גם במוני הוא מאריך שם את הסולו ובכלל בגרסאות הופעה הוא מאריך \משנה קצת את הסולואים ...

oneman2

New member
וד"א

הנדריקס קיבל את הסטראט המפורסמת כשחגג עשור לחייו, אאל"ט

RoieL

New member
לג'ימי יש הרבה "סטראט מפורסמת"

הוא ניגן על שחורות ולבנות, צוואר רוזווד ומייפל, ומוודסטוק הוא נהג "להעלים" בדרכו שלו את הגיטרה בסוף ההופעה.

RoieL

New member
התשובה נמצאת בשאלה.

אם הסטראט המפורסמת היא זו שהוא קיבל ליומולדת אז זה לא חדש ש- "הנדריקס קיבל את הסטראט המפורסמת כשחגג עשור לחייו, אאל"ט", אלא אם התכוונת לגיל שלו?

למעלה