אמ...גם אני רוצה סקר......

black soul

New member
ת´אמת שאני לא מאזינה לכלום עכשיו

אבל לפני כמה דקות הקשבתי לשיר: Megadeth - Paraniod

a_duck

New member
תיקון...

אם זה מה שאני חושב שזה אז זה קאבר של מגדאת´ לפרנואיד של בלאק סאבאת´...

a_duck

New member
זה לא שאיכפת לי...

פשוט כתבת וזה נראה כאילו זה שיר שלהם...

*Dark Of Night*

New member
כי זה השיר שלהם!

אגב הקאבר של מגהדת´ לשיר הזה הוא ממש ממש טוב!

American_Woman

New member
...

שינייד אוקונר - NOTHING COMPAIRS TO U שיר מעצבן... לפחות אותי.... אבל לפני שנייה שמעתי את אנדר דה סי מהסאונדטראק של בת הים הקטנה... :)

אני ברגע זה שומע...

METALLICA :BINGE&PURGE LIVE IN NEW MEXICO JUSTICE MEDLEY (שזה מחרוזת שירים מהאלבום "אנד גוסטיס 4 אול") האלבום (3 דיסקים) בא בקופסא מגניבה לאללה שיש בא גם 2 קלטות של הופעות ואלבום עם תמונות ויומנים של חברי הלהקה וזה מה שטוב שההופעה היתה ב-93 לפני שהם נהפכו ל"POPALLICA" ורק לי יש את כל זה !!!!! אבא שלי הביא אותה מחו"ל

Iron-Maiden

New member
תיקון קל

קודם כל זאת חבילה נחמדה, אכן (יש לי אותה) - מאד יקרה גם. אבל התיקון הוא שהם נהפכו לפופ כבר ב1990. להזכירך ב1993 זה כבר היה שנתיים אחרי שהם הוציאו את האלבום הכל כך בזוי - METALLICA. וכל מי שאומר שזה אלבום מדהים וכו´, ממש לא יודע מה הוא אומר - הוא קליט ונחמד, אבל ברמה ירודה מאד.

Dirty Sorrow

New member
סקר מעניין...

בדיוק עכשיו אני לא שומע כלום, אבל לפני שעה בערך שמעתי את "bring it home" של לד זפלין. -shy-

Mobius

New member
gentle giant - in a glass house

קשה לי להאמין שמישהו כאן מכיר את זה, אבל ביקשת - אז הנה...

Mobius

New member
...

עם כל המטאל, דת´, דום, בלק ולא יודע מה עוד (אני נאלץ להגיד שאין לי מושג בתחום אפל זה של המוסיקה) שמככבים כאן, לא נראה לי סביר שיש כאן חובבים רבים של פרוג ישן וטוב, מה גם שאפילו בקרב קהילת הפרוג (המצומצמת משהו) הלהקה לא מוכרת באופן מוחלט... אני אהיה שמח לגלות שתעיתי, בינתים יש כאן אחת... עוד מישהו מכיר את השיר היפה הזה?

sOrCeReSs

New member
:)

אני לא יודעת מאיפה אני מכירה את השיר הזה.. אני פשוט מכירה, והוא דיי נחמד.

למעלה