אמ...גם אני רוצה סקר......

חולוני

New member
שמעת את "מה לאכול" ?

הוא מהחדשים והוא מצוין.. וחוץ מזה חלק מהשירים שהם מבצעים בהופעות אלו לא שירים מהדיסק החדש שייצא בקרוב, אלא שירים שצונזרו מהדיסק הראשון כמו "טמפון עם דם" ו"בלאגן בריאות", והם גם לא יהיו בדיסק החדש. בקיצור, עד שלא תשמע את הדיסק לא תדע.

some girl

New member
בקשר לאינפקציה..

טוב אני חדשה פה..וחבל שמצאתי את זה רק עכשיו.. אבל בקשר לאינפקציה..הם פשוט טובים! אני אישית אוהבת את פתח תקווה ואת זכויות והם באמת גאונים.. הם לוקחים את הרוק הישראלי קצת קדימה..קצת מגוונים..משנים כיוון וזה מצוין פשוט! חובה לשמוע.. לפחות להכיר רק את הסגנון.. ולזרום עם המילים..פה באמת לא צריך כל כך לשים לב למילים..הם די מילים דפוקות.. אבל זה חלק מהענייין לדעתי.. זהו. לילה טוב לכם.

בןלי

New member
ממש לא נראה לי

לא בדיוק הבנתי את הקטע שלכם. מצד אחד אתם מתגאים בזה שאתם מחפשים להקות עם ליריקס עמוקים ןיורדים על קורן לדוגמא שיש להם שירים עם 10 שורות,ומצד שני אתם מתלהבים מלהקה שרושמת את השירים חסרי המשמעות ביותר ששמעתי מזה זמן רב. אם כבר אז תדבקו באותו קו...

חולוני

New member
אתה פשוט לא מבין.

עשה טובה ותשמע את כל הדיסק שלהם ואז תדבר טוב ? כבר נמאס לי להסביר לך. אתה סה"כ מכיר 2 שירים שלהם וכבר גיבשת עליה דעה, ועל סמך 2 שירים לא מגבשים דעה..תשמע הכל ואז תדבר. ובקשר לליריקסים - הם לא ממש מפגרים לחלוטין בלי שום קשר. אם היית שומע את הדיסק היית מבין שיש קשר בין השירים, והדיסק בנוי בצורת סיפור ומסופר על ילד אחד שגדל וגדל ומה שעובר עליו בחיים, תשמע ותבין ואל תזרוק בולשיט אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר. ובבקשה אל תזכיר את קורן ואינפקציה בשורה אחת, אתה מעליב את אינפקציה.

פלונטר

New member
אוי, חולוני, תעשה טובה...

איזה סיפור יש כאן בדיוק? בוא נראה, הילד חוטף מכות בבית, מה שמוביל אותו לשאוף להיות טבח ברשת מסעדות דגים. אח"כ הוא שם לאנשים אציטון בכוסות הקפה שלהם והולך להיות מוכר אלטעזאכן. את הרצף הקונספטואלי המדהים הזה קוטע השיר על ורד שמטפסת על גגות. אח"כ אנחנו חוזרים לילד שבינתיים גדל והוא הולך לדרוס מישהי עם טרקטור ולחשמל אותה, ובסוף חוטף מכות מבעלה, נזכר בימי בית הספר העליזים בהם חטף מכות, ממשיך לשיר על התעללות בחברה שלו, ושיר קינה על מר גורלו שהביא אותו לגור בפתח תקווה. אח"כ הוא הולך לשחק 3 משחקים של טניס (?), מתקדם לנקרופיליה ולבסוף אונס את אחותו. זה לא נשמע לי כמו סיפור מי יודע מה, סתם קשקושים בוטים(שחייבים להודות שחלקם די מצחיקים). את הברוך של סלקום, אגב, לא הצלחתי לפענח, אולי בגלל שכמו כל שאר האלבום הזה, אין לו שום משמעות... אל תבין אותי לא נכון, אני אוהב את ככה מפנקים, החלק הנגינתי מצוין, אבל אל תנסה לייחס לו משמעויות שאין לו. המילים סתם דביליות. רואים את זה גם בהופעות של אינפקציה - לפעמים זה יותר מופע סטנד-אפ מאשר מופע מוסיקה.

חולוני

New member
פלונטר, הרגע..

סיפרת את הסיפור של "ככה מפנקים". לא יכולתי לספר אותו יותר טוב. שאלת מה הסיפור וענית לעצמך. כל הכבוד..
וכמה שהסיפור הזה דפוק זה עדיין סיפור..ואתה צודק, ההופעות של אינפקציה לפעמים נראות כמו מופעי סטנד-אפ, אבל מה רע ? גם מוזיקה טובה, וגם הופעה מהנה. אני לא מתלונן, שתיים בכרטיס אחד. מוזיקה מצוינת, מילים הומוריסטית ( לא תמיד חייבים לקחת הכל ברצינות..המילים דפוקות בכוונה, אני מאמין שאם היו רוצים לכתוב לכתוב מילים רציניות אם היו יכולים, אבל החליטו להיות "קצת" מקוריים..), וגם צחוקים בהופעות, אני לא מבין מה הבעיה.פשוט הנאה נטו. וזה שהדיסק בנוי בצורת סיפור מראה שהדיסק הזה הוא לא סתם צחוקים, אלא שהם חשבו על כל פרט. אז גם כדי להיות דפוק צריך להיות חכם. חכם דפוק, או חכם שרוט. תחשוב על זה.

חולוני

New member
עוד דבר שאינפקציה אוהבים לעשות

אלו משחקי מילים ושגיאות כתיב בכוונה. למשל ב"טניס" שים לב לשורה "אני אוהב לשחק שלוש משחקים של טניס" ובעברית תיקנית צריך להגיד שלושה.. ובגם ב"ים המלח" יש את השורה עם משחק המילים "הוציאו לי את האוויר לי את המלח".. ככה שבכל זאת הם מקדישים קצת מחשבה למילים..

פלונטר

New member
כן, ואגב, שמתי לב שאת החוברת

של המילים הם התאמצו לעשות ככה גם כן, כלומר כתבו מילה אחת בכתב ומילה אחת בדפוס, כל מיני מחיקות באמצע וכו´. בכל מקרה, כמו שאמרתי... אינפקציה להקה טובה, אבל אני לא רואה את המילים כפלוס במוסיקה שלהם, אלא פשוט כפרט שולי. הם לא מפריעות לי במיוחד, אבל גם לא מרשימות אותי במיוחד...

פלונטר

New member
ברור, וככה גם חשבתי בהתחלה,

שמדובר בשירי מחאה. אבל איכשהו, מהגישה של אינפקציה לא נראה לי שבזה מדובר, אלא שהם סתם מריצים קטעים...

בןלי

New member
אז כנראה שאין לי סיבה

לטרוח ולשמוע את הדיסק... וחוצמזה הסתמכתי על מה שאתה אמרת בנוגע לליריקס שלהם.

L.B.R.H

New member
למישהו כאן יש שפיץ של מושג

על ההופעה של אינפקציה ב-24/9? ואיפה אני יכולה למצוא חומר עליהם?

למעלה