אמ...גם אני רוצה סקר......

a_duck

New member
אמ...גם אני רוצה סקר......

החלטתי לעשות כמו כולם.... תכתבו עכשיו את השיר ששמעתם באותו רגע שראיתם את ההודעה...אבל אל תהיו מניאקים תכתבו גם אם זה לימפ ביזקיט... בכל מקרה אני שומע עכשיו EXPLOITED - SYSTEM FUCKED UP...וזה בטח יחזק את הדעה שלכם שאני פאנקיסט או משהו כזה...לפחות זה מה שניסיתם להגיד לי לפני איזה חודשיים...

OPERATi0N_iVY

New member
טוב...

אני שומע עכשיו EXPLOITED - FUCK RELIGION כי בדיוק עכשיו סיימתי להוריד את זה...

Oi Vey Zmir

New member
.

Crass- Reality Asylum לא הייתי קוראת לזה שיר במובן האמיתי אבל זה מה שאני שומעת...

בןלי

New member
אפרופו

תוכל להסביר לי מה הקטע עם אינפקציה. אני לא מכיר אותם יותר מדיי אבל השירים שכן שמעתי היו פשוט חסרי תוכן בעליל. שמעתי את אלטזעאכן ועוד שיר שהולך בערך ככה: "בא לי להיות מוכר ברשת חנויות דגים לא משנה איזו"... מה הקטע במילים שלהם והאם יש משהו שהפסדתי במוזיקה שלהם?

L.B.R.H

New member
האמת... גם לי אין מושג מה הקטע שלהם

אבל אני אוהבת אותם.... פשוט כיף לשמוע אותם ואגב, השיר לא הולך ככה זה: "אני רוצה להיות טבח ברשת מסעדות דגים לא משנה לי איזו רשת...." בלה, בלה בלה ולשיר קוראים מסעדות דגים.

JOE KALIBER

New member
יש לך מזל שאני לא מישהו אחר

בפורום אחרת הייתי צועק לך שאתה סתם אחד ששומע ניו מטאל דפוק נתחיל בעובדה שהם עושים דברים ממש מקוריים, הם לא עשו שיפצור קטן ברוק הישראלי, הם פשוט חידשו ושינו המון. הנגנים שלהם גדולים, המילים שלהם טובות וכמה שהן לא הגיוניות ונשמעות מפגרות בהתחלה אחרי זה אוהבים את זה הם לא מנסים להרוויח יותר מדי כסף מהמוזיקה שלהם ועושים את זה בעיקר בשביל הכיף... הם גדולים......

בןלי

New member
בהתחלה

המילים שלהם(לפחות אלו שאני מכיר) נשמעות תמיד מפגרות... אתה לא אחד מאלה שמחפש עומק בתכנים ובגלל זה לא אוהב את הניו וייב?

epitaph

New member
אני אנסה לענות במקומו...

נראה לי שבדרך כלל הוא מחפש עומק בתכנים פשוט הוא גם מסוגל לקבל דיעות של אחרים.

JOE KALIBER

New member
אני לא אוהב ניו וייב

כי זה גרוע לדעתי המוזיקה עצמה טיפשית, לא מקורית וממוסחרת בטירוף

חולוני

New member
בןלי, חשבת אולי..

שהמילים שלהם מפגרות והומוריסטיות בכוונה ? חשבת על זה ? בקיצור, תשמע את הדיסק שלהם ואז תדבר. ושים לב גם למוזיקה, לא רק למילים.

חולוני

New member
הקטע הוא שאין קטע

קודם תשמע את כל הדיסק שלהם ואז ותדבר. תשמע את - נקרופיל אציטון שוקי ורד פתח תקווה ככה מפנקים זכוכיות טניס בקבוק עלי פירמידות הברוך של סלקום קרובים קרובים ( שיר נסתר בדיסק..) והשיר שאתה מדבר עליו "מסעדות דגים" הוא יצירת מופת של 2:53 ד´ שמורכבת מהמשפט הבא "אני רוצה להיות טבח ברשת מסעדות דגים, לא משנה לי איזה רשת, רשת מסעדות דגים". עזוב לשניה את המילים, תקשיב למוזיקה. ותשמע גם שירים שאין בדיסק - עין הנמר מה לאכול בכיף ים המלח טמפון עם דם זיתים בלאגן בריאות המחרוזת אם הדרך ועוד.. ואחרי שתשמע את כל השירים שהזכרתי, תבין מה הקטע איתם. לא סתם הלכתי ל 7 הופעות שלהם ( מספר זה בוודאי ויגדל בקרוב..) וגם לך אני ממליץ ללכת להופעה, הנאה מובטחת.

באמת להקה מצויינת..........

אני הכי אוהב את ככה מפנקים ושוקי שירים פצצה הייתי בהופעה אחת שלהם באמת מעולים גם בהופעות ואינפקציה עשכרה הוציאו דיסק לחנויות???????

חולוני

New member
כן, לדיסק קוראים "ככה מפנקים"

כמו השיר. והוא יצא לפני שנה וקצת לחנויות ודווקא מכר לא רע יחסית ללהקת מטאל מקומית שמוחרמת ע"י הרדיו.

פלונטר

New member
לא להגזים

את אינפקציה הכרתי מהרדיו, בקבוק עלי קיבל בזמנו די הרבה השמעות. בכל מקרה, ככה מפנקים הוא דיסק טוב, אבל שמעתי חלק מהשירים החדשים וזה פשוט לא זה. יש גבול למה שאפשר לעשות עם מילים דביליות כאלה, עושה רושם שהם קצת מיצו את הקטע הזה. מה גם שהבנתי שהמתופף התחלף, עוד בעיה כי הקודם היה פשוט מצוין. אמנם עד שאני לא אשמע את הדיסק הבא אני לא אדע, אבל אני לא אופטימי...

למעלה