היום רגוע^^;
S Stinki Winki New member 24/10/05 #83 מה נעלמו? בואו נשלים נפתח סדיר, ופתחתי שבוע שעבר את שפץ. חוץ מזה שהיא נפתחת פעם בשבועיים וע"י לילך...
מה נעלמו? בואו נשלים נפתח סדיר, ופתחתי שבוע שעבר את שפץ. חוץ מזה שהיא נפתחת פעם בשבועיים וע"י לילך...
P poohandme New member 24/10/05 #73 ../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif תגיבו לנו בטאגבורד. משעמם שם >.> ובדרך תשתתפו בתחרות:] אבל בעיקר תגיבו שם<.<>.> www.mblue.coo.co.il
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif תגיבו לנו בטאגבורד. משעמם שם >.> ובדרך תשתתפו בתחרות:] אבל בעיקר תגיבו שם<.<>.> www.mblue.coo.co.il
W Welcome To My Life1 New member 24/10/05 #77 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif עירית עירית!! עירית לפה אני רוצה להשתתף בתחרות רק אמ.. בגלל שאני לא יודעת אנגלית ממה שהבנתי צריך לעשות דולי על הבייס הזה שהראת שם.. אבל אפשר שזה יהיה אותו בייס ואפשר לקחת אותו בתנוחה אחרת רק?? ואת הדולי אפשר לעשות איך שרוצים? ואפשר לשלוח לך את הדולי לפה כי לא יודעת איך לשלוח לשם וסליחה שאני נאג'ס.. XD
../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif עירית עירית!! עירית לפה אני רוצה להשתתף בתחרות רק אמ.. בגלל שאני לא יודעת אנגלית ממה שהבנתי צריך לעשות דולי על הבייס הזה שהראת שם.. אבל אפשר שזה יהיה אותו בייס ואפשר לקחת אותו בתנוחה אחרת רק?? ואת הדולי אפשר לעשות איך שרוצים? ואפשר לשלוח לך את הדולי לפה כי לא יודעת איך לשלוח לשם וסליחה שאני נאג'ס.. XD
P poohandme New member 24/10/05 #78 ^^; אפשר על כל אחת מהתנוחות איך שרוצים:] ואת יכולה לשים פה...רק תשימי לב שאני או לאה באמת נראה את זה...^^
^^; אפשר על כל אחת מהתנוחות איך שרוצים:] ואת יכולה לשים פה...רק תשימי לב שאני או לאה באמת נראה את זה...^^
ת תקלטו אני סשה New member 24/10/05 #85 מתי נגמר טופמודל מלכת יופי../images/Emo35.gif אני רוצה להשתתף בטופמודל2 או מלכת יופי2. כי כי זה כייף לעשות דולי כול שבוע עם משימה שונה וכול שבוע מישהי הולכת.
מתי נגמר טופמודל מלכת יופי../images/Emo35.gif אני רוצה להשתתף בטופמודל2 או מלכת יופי2. כי כי זה כייף לעשות דולי כול שבוע עם משימה שונה וכול שבוע מישהי הולכת.
S super cat New member 25/10/05 #86 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifדחוף מתנדבים!!! שרשרו!! בבקשה לעשות עדכון זה כיף ומקבלים תגובות וזה.. הו לא משנה הנה הלוח מי שרוצה לעשות שתשרשר לפה!!
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifדחוף מתנדבים!!! שרשרו!! בבקשה לעשות עדכון זה כיף ומקבלים תגובות וזה.. הו לא משנה הנה הלוח מי שרוצה לעשות שתשרשר לפה!!