אמת? ספין?

פנינה10כחולה

Well-known member
המכתב, שהופנה כלפי משפחת רה"מ, הועבר למשטרה, והחקירה הוטלה על יחידת להב 433 בשיתוף שב"כ. צו איסור פרסום גורף הוטל על כל פרט מפרטי החקירה, לרבות המעורבים. גורמי הביטחון במשרד רה"מ החליטו לתגבר את האבטחה של יחידת מגן על משפחת בנט. רה"מ: "לא משנה כמה הסכסוך הפוליטי עמוק - לא צריך להגיע לאלימות

כוכבית מצויה

Well-known member
המכתב, שהופנה כלפי משפחת רה"מ, הועבר למשטרה, והחקירה הוטלה על יחידת להב 433 בשיתוף שב"כ. צו איסור פרסום גורף הוטל על כל פרט מפרטי החקירה, לרבות המעורבים. גורמי הביטחון במשרד רה"מ החליטו לתגבר את האבטחה של יחידת מגן על משפחת בנט. רה"מ: "לא משנה כמה הסכסוך הפוליטי עמוק - לא צריך להגיע לאלימות

אמת, אחת מתוצאות ההסתה שמשתוללת כאן בשנים האחרונות.

מקסים 45

Well-known member

אי אפשר לדעת. המוזר כשאיימו על נתניהו השב"כ לא חקר.

Harrington

Well-known member
מנהל

אמת? ספין?​

אין כמובן שום דרך לדעת, לא ברמה שלנו כאן, מה שהופך כל תגובה שתטען כך או כך (אמת או ספין), לתגובה מגמתית מבוססת אג'נדה ללא כל ענייניות מיוחדת.

כך או אחרת, כמובן שגופי הבטחון לא יכולים בוודאי בשלב הזה לדעת אם זה אמת או ספין, ועליהם להתייחס למכתב במלוא רמת הרצינות כאילו מדובר באיום אמיתי, אותנטי ומיידי (וזה כולל לא להוציא הצהרות כפי שנשמעו הערב בתשקורת, לפיהם השב"כ לא מעריך שנשקפת סכנה אמיתית למאוימים כביכול במכתב).

אין כמובן שום דרך לדעת, לא ברמה שלנו כאן, מה שהופך כל תגובה שתטען כך או כך (אמת או ספין), לתגובה מגמתית מבוססת אג'נדה ללא כל ענייניות מיוחדת.

כך או אחרת, כמובן שגופי הבטחון לא יכולים בוודאי בשלב הזה לדעת אם זה אמת או ספין, ועליהם להתייחס למכתב במלוא רמת הרצינות כאילו מדובר באיום אמיתי, אותנטי ומיידי (וזה כולל לא להוציא הצהרות כפי שנשמעו הערב בתשקורת, לפיהם השב"כ לא מעריך שנשקפת סכנה אמיתית למאוימים כביכול במכתב).
או שאולי הוא יודע למה הוא מעריך שאין סכנה, כי הוא זה ששתל את הקליע?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כן, הוא גם ירה ברבין
עדיין לא יודעים מי ירה ברבין.
נכון יש אחד בכלא, אלא שזה שבכלא ירה בגב, ואבק השרפה נמצא בחזה, ויש שאלות מאד חשובים שנשארו ללא מענה, מדוע לקח לרכב להגיע לבית חולים הקרוב למקום המקרה הרבה זמן? מדוע לא היה אמבולנס בקרבת מקום? מי זעק כדור סרק כדור סרק?
נמצא מישהו שהוודה במעשה :).

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

זאת אמת שממונפת היטב לטובת הספין.
הרי אף אחד לא יכול בפועל להגיע אליו
אז מה איכפת לו להשתעשע קצת בדמות הקורבן?
זה מוסיף נופך הירואי משהו לתפקיד שהוא בערמומיות של נחש גזל.

מ ש ה 53

Well-known member
זאת אמת שממונפת היטב לטובת הספין.
הרי אף אחד לא יכול בפועל להגיע אליו
אז מה איכפת לו להשתעשע קצת בדמות הקורבן?
זה מוסיף נופך הירואי משהו לתפקיד שהוא בערמומיות של נחש גזל.
קודם כל, תמיד אפשר להגיע. הוא מסתובב עם הילדים. הוא יוצא מהבית. תמיד אפשר לעשות מעשה אם באמת נחושים לעשותו.
וספין? שיהיה. גם אני איני מחבב אותו יתר על המידה, אבל לא אתאמץ לשלוח לאשתו מכתב מן הסוג הזה. לעניות דעתי, מדובר במאמץ מיותר (ואולי גם מעט מסוכן)...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
קודם כל, תמיד אפשר להגיע. הוא מסתובב עם הילדים. הוא יוצא מהבית. תמיד אפשר לעשות מעשה אם באמת נחושים לעשותו.
וספין? שיהיה. גם אני איני מחבב אותו יתר על המידה, אבל לא אתאמץ לשלוח לאשתו מכתב מן הסוג הזה. לעניות דעתי, מדובר במאמץ מיותר (ואולי גם מעט מסוכן)...
לא שיש לי רצון חלילה שמישהו עויין יגיע אליו ובטח לא שיפגעו בו חס ושלום.
אבל הלקח מרצח רבין הופק והובן על ידי השב"כ.
אני לא חושב שסתם אדם או שכן יכול להתקרב אליו בלי הסכמה שלו.
אתה לא תתאמץ לשלוח מכתב איום לאישתו רק ממקום שזה לא האופי שלך לעשות דברים כאלה.
אני מאמין שמי שעשה את זה ייתפס בסופו של דבר.
ואתה יודע מה? אני כלל לא אתפלא אם זה יהיה אחד מ"דורשי שלומו".

שמלת תחרה1

Well-known member

מה קרה לחופש הביטוי.
איומים על נתניהו
נקראו חופש הביטוי.

כוכבית מצויה

Well-known member
מה קרה לחופש הביטוי.
איומים על נתניהו
נקראו חופש הביטוי.
כמו שהבאת בעצמך, הם לא נקראו חופש הביטוי והיועמ"ש הורה על חקירה

שחר 676

Well-known member

אני לא פוסל ספין תקשורתי מצידו של בנט או מי מטעמו - בהחלט לא פוסל.

איני פוסל כי תקיפתה של חברת הכנסת סילמן היא ספין תקשורתי.

מ ש ה 53

Well-known member
לא שיש לי רצון חלילה שמישהו עויין יגיע אליו ובטח לא שיפגעו בו חס ושלום.
אבל הלקח מרצח רבין הופק והובן על ידי השב"כ.
אני לא חושב שסתם אדם או שכן יכול להתקרב אליו בלי הסכמה שלו.
אתה לא תתאמץ לשלוח מכתב איום לאישתו רק ממקום שזה לא האופי שלך לעשות דברים כאלה.
אני מאמין שמי שעשה את זה ייתפס בסופו של דבר.
ואתה יודע מה? אני כלל לא אתפלא אם זה יהיה אחד מ"דורשי שלומו".
קבל

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
קבל
תודה כפרה. |4U|
אני תכף אשב לצפות בזה..
אבל יש לי כאן כמה דברים לעשות עוד קודם. :)

למעלה