סרטוני קונספירציה שפעת החזירים מטעם ahava528
למי שעוד לא ראה את הסרטונים של ahava528
http://emetaheret.org.il/2009/08/21/שפעת-החזירים-n1h1-סרט/ הנה תגובתי: אני רוצה להבין הממשל האמריקאי, הממשל הקנדי, ממשלות אירופה, הממשל בארץ, האו"ם, חברות התרופות, התקשורת ובעלי הממון (סה"כ, מאות אלפי אנשים) יצרו מזימה שטנית להרעיל ולעקר את כולנו בכפייה במסווה של חיסון למחלה שיוצרה באופן מלאכותי? והקנוניה מתנהלת בחשאיות שאין כדוגמתה בימינו מלאי ההדלפות, איש מהאנשים העובדים בארגונים הללו לא חשף את המידע בכוונה או בטעות? מרב שזה שטני זה נשמע לי דמיוני. ואז מה אמור לקרות? אז תוכל ממשלה כלל עולמית של מטעם האו"ם לקחת את מידי מדינות העולם את הריבונות שהן שומרות עליה כ"כ בקנאות? בחייכם.. מכיוון שתיאוריות קונספירציה הן כמעט תמיד בלתי אפשריות להפרכה, אני סבור שחובת ההכחה לטעונות כ"כ פאנטסטיות היא על מי שטוען דברים כאלה . אילו מקורות מידע *מהימנים* יש לקנוניה הזו? מניין שוירוס יוצר מלאכותית? האם יש מאמרים *מדעיים* בעיתוני בעלי דירוג מדעי גבוה (impact factor) המאשרים אם ההנחה שוירוסים מהונדסים ולא ממקור טבעי? מניין שהחיסונים של ארגון הבריאות העולמי מעקרים? על סמך הרשעת ממשלת הפיליפינים? האם זהו מקור מספק בעינינו? האם מישהו כאן חושב שיש מדינה שתוותר מרצון על ריבונותה לטובת ארגון הבריאות העולמי בראשות האו"ם? האם מישהו כאן באמת מאמין שמדינה יכולה לאלץ את אזרחיה לקבל חיסונים בכפייה ועדיין לשמור על צביון ליבראלי-דמוקרטי? (או שאולי גם זה בסכנה?) לדעתי מחברי הסרטונים מתנגדים באופן עקרוני לכל חיסון באשר הוא, על אף שחיסונים הכחידו חלק ניכר מהמגיפות הויראליות, כגון הפוליו. כמו כן, נשמע שהם מתנגדים לכל התערבות ביוטכנולוגית במזון, כמו מזון מהונדס גנטית. אם אמנם כך, הלוואי והיו אומרים זאת ישירות ולא כלאחר יד בשם איזה סרט המספק כביכול שירות לציבור. כמו כן, יוצרי הסרט, בעלי האתר www.ahava528.com מוכרים מיני מוצרים אלטרנטיביים באתר שלהם, תחת הכותרת "פתרונות", בצירוף הסברים כמו-מדעיים שאינם מבוססים מדעית. האם אין בכך עילה סבירה לחשוד דווקא ביוצרי הסרטים במניעים נוספים מלבד טובת הציבור לסרטונים שלהם, למשל מניע כלכלי? אני מזמין את מחברי הסרטונים והמאמינים בנכונותם לשוחח איתי בנושא מעל גבי פורום זה, ואני פתוח לקבל אפשרות שאני טועה במידה וישכנעוני בטענותיהם. הערה לסיום, אני ביולוג בהכשרתי, לא פועל מטעם איש מלבד עצמי, ומייחס חשיבות רבה לסכנות האפשריות של מגיפה ויראלית, כמו שניתן לראות במכתב הפתוח שהפצתי כשבוע לפני הגעת שפעת העופות לארץ, בנושא סכנת שפעת העופות:
http://info.org.il/irrelevant/item.php/114286438132961182 אני עדיין עומד מאחורי הדברים וסבור שמגיפה ויראלית היא אחת מהסכנות החמורות האורבות לפתחנו, כי כמעט ואין לנו תרופות כנגד וירוסים. בברכה, ארז ליבנה
[email protected]