????????. אמת או????

אליה ל

New member
????????. אמת או????

קיבלתי מייל עם קישור לכתבה שעוסקת בשפעת החזירים. הכתבה - מפחידה למדי באופנים הבאים : אם הדברים אינם נכונים הרי שהדברים הנאמרים בה מטרידים בצורה יוצאת דופן! אם הדברים שנאמרים בה נכונים - הרי שהם מזוויעים ומזעזעים. אישית לי אין את הכלים לבדוק ולבחון את הדברים שנאמרים בכתבה. אם למישהו מכם ישנם הכלים לבחון את הדברים או שמכיר מישהו שיכול לבחון - אז קדימה - לפעול ולספר מה כן ומה לא

אליה ל

New member
לא נראה לי

אמנם הוא והחבורה שלו שם מוכרים את הדבר הזה אבל עדיין נשארים בעינם הדברים שהוא מביא בכתבה שם. ומה שאותי מעניין אלו הם הנתונים שהוא מתייחס אליהם ללא כל קשר לאותם מים שהוא מדבר עליהם.

נועם@בת

New member
איזה דברים מטרידים אותך?

העובדה שארגון הבריאות העולמי הצהיר שהוא רוצה להשמיד את תושבי אפריקה, או העובדה שהאמריקאים ביחד עם חברות התרופות רוצים להרוג אותנו ואת הילדים שלנו. בהתחלה עוד ניסיתי להקשיב, אבל הסרטון הזה תפור בצורה כל כך חובבנית שהוא לא מחזיק מים. יש שם אוסף מקרי של עובדות, שמועות, שקרים והזיות. החיבור שלהן מעליב את האינטילגנציה. גם אם יש שם דבר נכון או שנים (שבכלל רלוונטי לשפעת החזירים) הוא הולך לאיבוד במלל ההזוי. לגבי החיסון, תעשי לך לבד את החישוב, סיכון במחלה לעומת סיכון בחיסון. רק את יכולה להחליט מה לעשות (כמו בכל החלטה רפואית אחרת). בתיה

אליה ל

New member
עזבי, אומנם חלק מהדברים שם הזויים או נראים

לנו שכאלה, אך כמו שאמרתי, לי אין את הכלים לבדוק האם יש איזה שהוא רמץ או גחל שמעלה עשן. הדבר היחיד שמאפשר לי לבדוק משהו לצורך הנושא יהיה ההגיון הפשוט והחמדמד שלי. האם את מעבר לההערכה שהדברים הזויים יכולה לומר שבדקת מקורות שונים ואכן הדברים כולם הזויים ? את אותה תשובה שאת נתת גם אני יכולה לתת אך זו לא התשובה שאני מצפה לה.

נועם@בת

New member
העקרון של פרוטוקול זקני ציון

היה לכתוב משהו כל כך הזוי שזה כמעט בלתי אפשרי להזים אותו. מה אני יכולה ללכת לבדוק, האם ארגון הבריאות של האום הכריז שהוא הולך להרוג את אוכלוסית אפריקה על ידי חיסונים? ולמה באמת ההכרזה הזאת שייכת בכלל לענין שפעת החזירים? ואיך זה קשור לחיסון? וכן הלאה... יש שם יותר מידי גיבובים שלא שייכים אבל נשמעים נורא מפחיד. לא לעניין בכלל לבדוק אותם. כל מי שיש לו מצלמה וידע מינימלי בעריכה יכול להכניס ליוטיוב מה שהוא רוצה. זה נראה לי מטופש ללכת לבדוק את זה בכלל. בתיה

אליה ל

New member
כעת מתפרסמת אזהרה של סוכנות הבריאות

הבריטית מפני החיסון של שפעת החזירים קישור

אליה ל

New member
אני נכנסת לאתר כשיש לי סיבה להכנס אליו

ועדיין זה לא סותר - על אף ולמרות שכל השנים ישנם כאלו שיוצאים כנגד חיסונים וישנם שיוצאים בעדם. תמיד ישנם כאלה שיוצאים כנגד חב' התרופות - במיוחד עובדים מאוכזבים וכך הלאה. השאלה שלי שוב, היתה האם יש מישהו שיכול לבדוק אמיתות מחקרים שמתייחסים אליהם ולא לספר לי על "לא רלוונטי" והיכן בדיוק יצירת הפאניקה? - אצלי? בוודאי שלא, הבת שלי יצאה כעת מתוך השפעת הזו. יום טוב לך

מזוט

New member
סרטוני קונספירציה שפעת החזירים מטעם ahava528

למי שעוד לא ראה את הסרטונים של ahava528 http://emetaheret.org.il/2009/08/21/שפעת-החזירים-n1h1-סרט/ הנה תגובתי: אני רוצה להבין הממשל האמריקאי, הממשל הקנדי, ממשלות אירופה, הממשל בארץ, האו"ם, חברות התרופות, התקשורת ובעלי הממון (סה"כ, מאות אלפי אנשים) יצרו מזימה שטנית להרעיל ולעקר את כולנו בכפייה במסווה של חיסון למחלה שיוצרה באופן מלאכותי? והקנוניה מתנהלת בחשאיות שאין כדוגמתה בימינו מלאי ההדלפות, איש מהאנשים העובדים בארגונים הללו לא חשף את המידע בכוונה או בטעות? מרב שזה שטני זה נשמע לי דמיוני. ואז מה אמור לקרות? אז תוכל ממשלה כלל עולמית של מטעם האו"ם לקחת את מידי מדינות העולם את הריבונות שהן שומרות עליה כ"כ בקנאות? בחייכם.. מכיוון שתיאוריות קונספירציה הן כמעט תמיד בלתי אפשריות להפרכה, אני סבור שחובת ההכחה לטעונות כ"כ פאנטסטיות היא על מי שטוען דברים כאלה . אילו מקורות מידע *מהימנים* יש לקנוניה הזו? מניין שוירוס יוצר מלאכותית? האם יש מאמרים *מדעיים* בעיתוני בעלי דירוג מדעי גבוה (impact factor) המאשרים אם ההנחה שוירוסים מהונדסים ולא ממקור טבעי? מניין שהחיסונים של ארגון הבריאות העולמי מעקרים? על סמך הרשעת ממשלת הפיליפינים? האם זהו מקור מספק בעינינו? האם מישהו כאן חושב שיש מדינה שתוותר מרצון על ריבונותה לטובת ארגון הבריאות העולמי בראשות האו"ם? האם מישהו כאן באמת מאמין שמדינה יכולה לאלץ את אזרחיה לקבל חיסונים בכפייה ועדיין לשמור על צביון ליבראלי-דמוקרטי? (או שאולי גם זה בסכנה?) לדעתי מחברי הסרטונים מתנגדים באופן עקרוני לכל חיסון באשר הוא, על אף שחיסונים הכחידו חלק ניכר מהמגיפות הויראליות, כגון הפוליו. כמו כן, נשמע שהם מתנגדים לכל התערבות ביוטכנולוגית במזון, כמו מזון מהונדס גנטית. אם אמנם כך, הלוואי והיו אומרים זאת ישירות ולא כלאחר יד בשם איזה סרט המספק כביכול שירות לציבור. כמו כן, יוצרי הסרט, בעלי האתר www.ahava528.com מוכרים מיני מוצרים אלטרנטיביים באתר שלהם, תחת הכותרת "פתרונות", בצירוף הסברים כמו-מדעיים שאינם מבוססים מדעית. האם אין בכך עילה סבירה לחשוד דווקא ביוצרי הסרטים במניעים נוספים מלבד טובת הציבור לסרטונים שלהם, למשל מניע כלכלי? אני מזמין את מחברי הסרטונים והמאמינים בנכונותם לשוחח איתי בנושא מעל גבי פורום זה, ואני פתוח לקבל אפשרות שאני טועה במידה וישכנעוני בטענותיהם. הערה לסיום, אני ביולוג בהכשרתי, לא פועל מטעם איש מלבד עצמי, ומייחס חשיבות רבה לסכנות האפשריות של מגיפה ויראלית, כמו שניתן לראות במכתב הפתוח שהפצתי כשבוע לפני הגעת שפעת העופות לארץ, בנושא סכנת שפעת העופות: http://info.org.il/irrelevant/item.php/114286438132961182 אני עדיין עומד מאחורי הדברים וסבור שמגיפה ויראלית היא אחת מהסכנות החמורות האורבות לפתחנו, כי כמעט ואין לנו תרופות כנגד וירוסים. בברכה, ארז ליבנה [email protected]

אליה ל

New member
אהלן ארז

חן חן על התגובה. ברור שיש שם המון דברים שאינם "רלוונטיים" או "מפחידים" וכן כמו שאמרת הם בהחלט מורגשים כהזויים או לא חשוב מה. השאלה היא האם אותו וירוס אכן יוצר במעבדה? והרי אנחנו יודעים שיש אי אלו מעבדות שמיצרות וירוסים חלקם ללוחמה ביולוגית. יצור וירוסים וחיסונים נגדם מתרחש במעבדות שונות בעולם וגם אצלנו יש משהו בתחום הזה. כעת, הלכתי לקרוא את שכתבת לגבי שפעת העופות - נראה שאת אותו ניסוח אפשר להמיר רק במקום שפעת עופות לכתוב שפעת חזירים. ובאשר ל"חיסונים" - יותר ויותר אנשים וגופים נרתעים ממנו כך לפחות עפ"י הפרסומים. שבת נהדרת

למעלה