כדי שיהיה ברור מה אתם חושבים אמת או שקר תציינו בבקשה: 1. אמת/שקר 2. שקר/אמת אני הולך לעבוד (סוף סוף אחרי בערך 6 חודשים) אז אני יחזור בערב ויבדוק את התשובות.
מי ששואל את השאלה, מחליט מתי לפרסם את התשובה... מצד שני יש לנו שעות לצ´ט אם בא לך - 8 בערב ובבוקר שעון מזרח ארה"ב ו 2 בצהריים ובלילה לפי אותו שעון... יום כתום
הנוסח שלי הוא קצת אחר ,משפט אחד אמת,אחד שקר ואחד שקר וכזב... 1 בעודי תינוק ,החזיק אותי בן גוריון על ידיו ואיחל לאימי שאגיע לגדולות. 2 בנעורי התמחיתי בזיהוי ציפורים דורסות 3 עד גיל עשרים ואחת כבר הגעתי לירח בהצלחה מוש
האמת, חשבתי שזה יהיה יותר קשה והתשובה הנכונה היא: 2 למרות שאני גר רק כ 20 דקות מפיקסאר ואני אנימטור במקצועי אני לא עובד שם. כשעבדתי בארץ בתור אנימטור שלחו אותי לערוץ הילדים (שהיו לקוחות גדולים שלנו) כדי להדגים קצת אנימציה בעזרת מחשב לרגל יציאת הסרט BUGS LIFE של פיקסאר. את התוכנית הגישו יעל בר-זוהר ואחד שאני כמובן לא זוכר את השם שלו (כי יעל בר-זוהר הייתה שם). היא הייתה אמורה להכניס אותי לסט כשאנחנו שלובים יד ביד וכששילבנו ידיים אז בטעות נגעתי לה בציץ. זה הפך לבדיחת היום בעבודה ונשבעתי שאני לא שוטף יותר את היד. והייתי בן 28. (לפני כשלש וחצי שנים) אגב, אצלי עכשיו ערב - אני גר בחוף המערבי