אמת או שקר

מרים את הכפפה

1. לפני כמה שנים, בנסיונותי הנואשים לחזר אחרי מישהי, ניגנתי לה סרנדה מתחת לחלון. למרבה הפדיחה היא לא הייתה אפילו בבית בניגוד לשותפה שלה המעצבנת שלה. 2. ושוב לפני כמה שנים, כמעט עצרו אותי על הטרדה, אחרי ששלחתי כמה מכתבי אהבה אנונמיים למישהי (והתברר שזה אני). הענין הוסדר, כשמכרה משותפת הרגיעה את המתלוננת שני לא מסוכן והיא ביטלה את התלונה.

ליילה

New member
אני הולכת על 1

איך שהוא העניין עם המוסיקה מתחבר לי איתך.... ודרך אגב יובל, הפלאפל יצא פצצות...
ועל הפעם הראשונה.... יום כתום לכולם

Gefen

New member
אני אומרת שניים...

סתם כי נראה לי קצת מסורבל לסחוב את העוגב ברחוב ולנגן בו סרנדה מתחת למרפסת של יוליה...

ליילה

New member
אז מה התשובה הנכונה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני במתח.....

אז ככה

חשבתי שצריך היה שמשפט אחד יהיה אמת והשני שקר. אז בחרתי באחד שכולו אמת ובשני - שחציו
הראשון אמת לאמיתה - נגנתי תחת חלון. לשאלתכם - עשיתי את זה לפי הכללים - עם גיטרה (ולא עם עוגב) (רק הנסיכה לא שיחקה לפי הכללים - לא הייתה בבית ולא הורידה אלי את צמתה). השני רק כמעט נכון (מה שהופך אותו לשקר, לא?) - בגלל שהסיפור נעצר לפני שהתברר לעלמה שזה אני - כשהיא חשבה ברצינות לפנות למשטרה, חברה משותפת הזהירה אותי ואני דיברתי עם ממוענת המכתבים - כך "פתרתי את התעלומה" ונגמר הסיפור.

ליילה

New member
או קיי, אז עכשיו תורי...

1. הייתי זמרת ליווי של שלמה גרוניך 2. הופעתי בטלויזיה בערוץ שתיים ככתבת בתוכנית תחקירים. ואני כמובן ידעתי את התשובה הנכונה של יובל..
(חוגגת קצת את ניצחוני..) יום כתום לכולם

סנדיי

New member
הולכת על 2

סתם,שניהם יכולים להיות אמת או שקר באותה מידה יום נעים

למעלה