אמת או שקר?

כן,2

זה קרה שלוש פעמים והוא לא למד לקח
אין,כל פעם שהוא עיצבן אותי הייתה לו כוס חלב על הראש. ובקשר לשלוש- זה נכון,אבל השיר שונה.השיר הוא "תפוחים ותמרים" של רמי קליינשטיין
הייתי נרדמת ממנו באופן קבוע בולים?ממ..עוד לא..חח

../images/Emo2.gif זה בדיוק כמוניי רק שאני הייתי

בוכהה!! אמאא בחים שלי לא חשבתי שיש עוד מישהיי שקרה לה משהוו כשהיא שומעת שירר!!!!!!!!
אמא'לההההההההההה תמיד שהייתי שומעת את השיר הזה או שהתחילו לשיר לי אותו הייתי מתחילהה לבכות!!

עוד פעם!

1.אתמול הייתי ביומולדת של תאומות בנות 3 2.קיבלתי אתמול 92 במבחן בערבית 3.אני יודעת לפתוח קלפי טארוט

../images/Emo26.gifפעם שלישית גלידה../images/Emo6.gif../images/Emo36.gif

חח סתם זה כייףף אני עושה שוב
1. כשהייתי בכיתה ד' הפלתי את התיק של המורה שלי בכוונה כדי שהתעודת זהות שלה תיפול ואז לראות בת כמה היא. 2. ההפרש גילאים של ההורים שלי זה: 5 שנים. 3. כשהייתי קטנה,היה פרסומתשל התינוק במבה אז כל הזמן שזה היה משודר הייתי מתחילה לרקוד כמוהה.

נכון../images/Emo2.gif

לא חשבתי שמישהי תגלה..
וכל מה שרשמתי הוא נכון חלקית: 1. המורה שלנו אף פעם אל אמרה לנו בתת כמה היא 2. ההפרש גילאים של ההורים שלי זה: 9 שנים 3. כשהייתי קטנה,היה פרסומת של התינוק במבה אז כל הזמן שזה היה משודר הייתי מתחילה לרקוד כמוהה.
זה נכון

כל הפורום מקופלללל!../images/Emo2.gif

אפילו הודעה אחת לא פתוחה
עוד מעט מישהו יפתח הודעה ויהרוסס
זה תמיד קורהXDDD

דופנה19

New member
מנסה../images/Emo3.gif

1. פעם בניתי מגדל מקלפים והצלחתי להגיע לקומה 10 [אתם יודעים בכאלה פרמידות מקלפים שעומדים אחד מהשני..
] 2. ההפרש בין ההורים שלי הוא 12 שנים 3. כשיצאתי לטיול עם ההורים שלי.. פעם פשוט פתאום נעצרתי [לא קרה כלום] ופשוט התחלתי לבכות.. ואף אחד לא הבין מה קרה לי

למעלה