אמת או שקר?

DoRiNuS sMiNiA

New member
אמת או שקר?../images/Emo2.gif

את המשחק הזה בדרך כלל שיחקנו בשיעור תיאטרון,כי חלק גדול ממשחק זה לדעת לשקר. [מוחעחעחע] גם לי ששחקן וגם למי שלא,זה הזמן לגלות עליכם פרטים בדרך נורא מגניבה!
אז ככה: כל אחד רושם 3 דברים.
פרט אחד שהוא אמת
שני פרטים שהם שקר
התפקיד של הכותב שהוא לדעת לשקר כמו שצריך אבל לחשוף על עצמו גם פרט. אתם בסך הכל צריכים לגלות מהו המשפט האמיתי.
טיפ
הדרך הכי טובה לרמות היא לספר 2 דברים הזויים [לא בהכרח 2 שקרים] ודבר אחד שהוא פחות הזוי.
בהצלחה

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני מתחילה:]]

בכיתה ב' אמרתי למורה שלי שהיא סתומה
יום אחד חיטטתי לאמא שלי בארון ומצאתי משחה להורדת שיער [לא ידעתי לקרוא] ואז לקחתי את זה ומרחתי את זה על הראש
|קדימהבגן,הייתי הילדה הכי אלימה,הייתי מרביצה לכל הגן! יום אחד אפילו נתתי בעיטה לגננת.

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני נורא מתלהבת,אני עושה שוב!../images/Emo6.gif

כשטסתי לאילת,הייתי אולי בת 5...ברחתי לאמא שלי מהיידים ובטעות נכנסתי לאיזשהו מקום,מסתבר שעליתי למטוס שעמד לטוס למקום אחר. פתאופ הדיילת מוצאת אותי,בדיוק לפני שהמטוס ממריא,ומוציאה אותי החוצה
[זה היה מפחיד בטירוף!]
יום אחד,בשיעור מדעים [כיתה ג'] דיברנו על כל מיני תאים...מסתבר שבגוף יש לנו תאי מין! [לא בקטע כחול] ואז שאלתי את המורה שלי מה זה מין.. [איך כולם צחקו עליי,המורה הייתה אדומה!]
זה היה עוד יום תמים שחזרתי מהגן א-ב-ל מסתבר ששמעתי דברים ברחוב,שלא הייתי צריכה לשמוע. חזרתי הביתה וראיתי את אחותי. התחלתי לקלל אותה [בלי מודע שזה קללה] קללות גסות בטירוף,אמא שלי,היא ואח שלי קרועים מצחוק,ואני צורחת בבית קללות גסות שבחיים לא אמרתי.
[בסוף אמא שלי לקחה אותי לצד ואמרה לי שאסור לדבר ככה
]

B o N u s

New member
הראשון והשלישי לא נכונים בטוח!! ../images/Emo178.gif

השני נכון

B o N u s

New member
אוקיי ../images/Emo11.gif שניים שהם שקר נכון? טוב..

לא קוראים לי טל
יש לי אוסף בובות ענקי של המומינים
השיעור הכי אהוב עליי הוא ערבית והכי שנוא עליי הוא היסטוריה

הראשון אמת... אבל אתה צריך...

אבל לפי מה שאני יודעת והבנתי את צריך לגלות קודם של דורין ואם צקדת אתה עושה חדש על עצמייך..

B o N u s

New member
וואלה? ../images/Emo2.gif

לא ידעתי.. אבל גם שיריוטר פתחה אז לא נורא.. ואת טועה

DoRiNuS sMiNiA

New member
הוא לא צריך לגלות קודם עליי../images/Emo3.gif

כל אחד כותב מה שבאלו מתי שבא לו... אבל אם אף אחד לא מנחש,אז זה לא שווה. העיקר זה לא רק לכתוב על עצמך.

Rioter

New member
א - לא קוראים לך טל

זה קיצור או משו? של ליטמן או משהו כזה? XD

למעלה