אמת או חובה?

m e !

אוקי אז ככה 1.שם:שירה 2.גיל:14 3.כתובת:ת"א סיטי דברים קצת יותר אישיים: 3.להקות אהובות:גוד שארלוט אופקורסססס סאם 41 ,בלינק,נירוונה,אופספרינג,לינקין,אוונסנס,איגל איי צ'רי,אואזיס,פו פייטרס,אירוסמית',לילקס וגרין דיי. 4. תוכניות אהובות:באפי, מירוץ לאתמול, אנג'ל, חברים,סאות'פארק,24,מכושפות,התוכנית החדשה עם ארז טל.. זה מצחיק חיח. חובה-אל תדאגו, זה רק לשרשר כמה תמונות... 5.שרשר/י לפחות 2תמונות של ג'ואל! 6. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בנג'י! 7. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בילי! 8. שרשרי לפחות עוד תמונה אחת של כל שאר חברי הלהקה (ז"א, כולל האקס מתופפים) ביחד או לחוד.... פחח אולי מחר :) חחח סורי אין לי כוח עכשיו אבל יש לי תמונות ממש יפות מחר אני מבטיחה! גוד נייט כולם חייבת לעוף מחר אני קמה מוקדם

ak 1

New member
הגיע תורי..

1.שם:רינת 2.גיל:15 3.כתובת: לא, סתם... דברים קצת יותר אישיים: 3.להקות אהובות:ברור שגוד שארלוט אבל חוץ מהם-סימפל פלאן,סאם 41,לינקין פארק,אוונסנס.. 4. תוכניות אהובות:אנג'ל,המירוץ לאתמול.. חובה-אל תדאגו, זה רק לשרשר כמה תמונות... 5.שרשר/י לפחות 2תמונות של ג'ואל! 6. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בנג'י! 7. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בילי! 8. שרשרי לפחות עוד תמונה אחת של כל שאר חברי הלהקה (ז"א, כולל האקס מתופפים) ביחד או לחוד....

למעלה