אמת או חובה?

original jess

New member
אמת או חובה?../images/Emo4.gif

או.קיי, אני משועממת, וכשאני משועממת, מישהו צריך לסבול... כמובן שישר חשבתי על הפורום הנחמד הזה. אבל כמה שהוא נחמד, הוא יבש! אז בואו נזיז קצת את העניינים....ולכן: טהטהטהטהטם: שאלון, והפעם- אמת וחובה! אמת- זה יותר שאלות שלא נראה לי שתשקרו בהם אבל וואטאבר...: פרטים בסיסיים: 1.שם: 2.גיל: 3.כתובת: לא, סתם... דברים קצת יותר אישיים: 3.להקות אהובות: 4. תוכניות אהובות: חובה-אל תדאגו, זה רק לשרשר כמה תמונות... 5.שרשר/י לפחות 2תמונות של ג'ואל! 6. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בנג'י! 7. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בילי! 8. שרשרי לפחות עוד תמונה אחת של כל שאר חברי הלהקה (ז"א, כולל האקס מתופפים) ביחד או לחוד.... כן, שאלון זה, למי שבאמת משועמם!

EleVaTioN

New member
חע חע חע! ../images/Emo129.gif

1.שם: אורלע 2.גיל: 16 (וחצי חודש הבא) 3.כתובת: לא, סתם... באמת סתם
דברים קצת יותר אישיים: 3.להקות אהובות:היהודים, פאנקייק, שייגעצ, גוד שארלוט כמובן!, קצת סיסטם פה ושם,CKY, HIM, ועוד ועוד 4. תוכניות אהובות:שנות ה70, אנג'ל, מרוץ לאתמול, מכושפות, פורפיילר בזמנו, יו וגם וויצ'בלייד שהיה!! ודרכים נסתרות יו שיחזירו את זה אמן!, קומדי סטור גם חחחחחחח, ואני אוהבת גם את הדיסמיס באם טי וי זה כל כך משעשע!מ.ק 22
, משחק מכור (ככה קוראים לזה רייט?) ועוד כל מיני שמשעשעים כאלה, אה ובנות גילמור כמבון! טוב שלא יצאה מגילה
חובה-אל תדאגו, זה רק לשרשר כמה תמונות... 5.שרשר/י לפחות 2תמונות של ג'ואל!-טוב תמונה אחת פה השניה בהודעות הבאות 6. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בנג'י! הודעות הבאות 7. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בילי! כנל 8. שרשרי לפחות עוד תמונה אחת של כל שאר חברי הלהקה (ז"א, כולל האקס מתופפים) ביחד או לחוד.... סבבה

EleVaTioN

New member
ג'ואל 2 ../images/Emo129.gif

ולמה לא ביקשת גם תמונות של פול?! חוצפה

original jess

New member
את גם אוהבת מכושפות? את רואה

גם בסטאר וורלד? וואו, יש לנו הרבה במשותף....

S m e l l y Cat

New member
יאוווו, דרכים נסתרות../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

חשבתי שאני היחידה שרואה את זה :$

original jess

New member
אניאניאני../images/Emo105.gif

אמת- זה יותר שאלות שלא נראה לי שתשקרו בהם אבל וואטאבר...: פרטים בסיסיים: 1.שם:ג'ס. 2.גיל:16 (גם אני עוד חודש, וחצי!) 3.כתובת: לא, סתם... דברים קצת יותר אישיים: 3.להקות אהובות:אוונסנס-דא!, וקצת מכל דבר אחר... 4. תוכניות אהובות: וואו, בואו נתחיל: מלאך שחור- שחוזרת היום, אחרי שנות ה70 (ב11 וחצי), שנות ה70, באפי(גם היום אבל ב4), אנג'ל, ווייד רובסון (החתיך) וכל תוכנית אחרת באמ.טי.וי, אה, גם מכושפות... חובה-אל תדאגו, זה רק לשרשר כמה תמונות... 5.שרשר/י לפחות 2תמונות של ג'ואל!טוב 6. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בנג'י! בסדר. 7. שרשר/י לפחות 2 תמונות של בילי!הבנו!!! 8. שרשרי לפחות עוד תמונה אחת של כל שאר חברי הלהקה (ז"א, כולל האקס מתופפים) ביחד או לחוד.... כן, שאלון זה, למי שבאמת משועמם!

KaUrO DoNo

New member
אני!

1.שם:הילית 2.גיל:17 וחצי 3.כתובת: לא, סתם...אילת ניקרא כותבת? דברים קצת יותר אישיים: 3.להקות אהובות:לינקין פארק,גוד שארלוט,היהודים,סימפאל,באסטד,סינרגיה,שייגעצ ויש עוד אבל לא זוכרת כרגע.. 4. תוכניות אהובות:ג'אן מארקדיה,שנות השיבעים,בנות גילמור,אי-אר וזייהו ניראה לי.. חובה-אל תדאגו, זה רק לשרשר כמה תמונות... אני לא בבית אז אין לי פה תמונות שלהם

למעלה