מה אתה רוצה להרוויח ??
S Sefy New member 12/3/03 #58 כאילו וזה יעזור לי ../images/Emo3.gif אני אפילו אבחר חובה! (אבל מראש אני מודיע שום התפשטות!)
פ פראית באדום New member 12/3/03 #59 חובה..אממממממממממ חובה עליך עד מחר לכתוב סיפור ארוטי עם שמות רויטל וספי )
S Sefy New member 12/3/03 #62 אין אפשרות כזו ../images/Emo3.gif אין לי מחשב משלי בעבודה, ואני גם לא באותו החדר כל הזמן. או אנגלית, או תבחרי משימה אחרת
אין אפשרות כזו ../images/Emo3.gif אין לי מחשב משלי בעבודה, ואני גם לא באותו החדר כל הזמן. או אנגלית, או תבחרי משימה אחרת
פ פראית באדום New member 12/3/03 #63 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif תן לי לחשוב על משהו
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif תן לי לחשוב על משהו
פ פראית באדום New member 12/3/03 #69 זהו שברת לי את הלב ../images/Emo14.gif ואני חשבתי שאתה אוהב אותי
S Sefy New member 12/3/03 #70 את לא אוהבת מסאג'ים ? ../images/Emo12.gif חבל, כי אני דווקא יודע לתת מסאג' מיקצועי, וכבר הרבה זמן לא הצעתי אחרי שהעליבו אותי בצורה מגעילה ואז הפסקתי לתת בכלל.
את לא אוהבת מסאג'ים ? ../images/Emo12.gif חבל, כי אני דווקא יודע לתת מסאג' מיקצועי, וכבר הרבה זמן לא הצעתי אחרי שהעליבו אותי בצורה מגעילה ואז הפסקתי לתת בכלל.