אני אחזור בערב }{
ת תלתן אחד New member 11/3/03 #1 אמת או חובה ? משחקים שלום לכולם , עלה לי רעיון לחזור למשחק הישן "אמת או חובה " - יש פרטנרים למשחק ? נראה לאן זה יוביל ? תלתן
אמת או חובה ? משחקים שלום לכולם , עלה לי רעיון לחזור למשחק הישן "אמת או חובה " - יש פרטנרים למשחק ? נראה לאן זה יוביל ? תלתן
ה השכנה שלך New member 11/3/03 #2 בכיף.. רק מה ? צריך לקבוע כללים.. איך קובעים את מיש שואלים? איזה משימות חובה נותנים? כל מיני כאלה..
פ פראית באדום New member 11/3/03 #3 זה אמור להיות ככה ....... אמת עונים על הכל.. חובה זה יהיה להביא איזה שהוא תמונה או משהו ברחבי האינטרנט.. למשל חובה עליך להביא לי תמונה של אורגיה בנות בבית סוהר )
זה אמור להיות ככה ....... אמת עונים על הכל.. חובה זה יהיה להביא איזה שהוא תמונה או משהו ברחבי האינטרנט.. למשל חובה עליך להביא לי תמונה של אורגיה בנות בבית סוהר )
ת תלתן אחד New member 11/3/03 #4 עוד כללים לפני שנתחיל , אם יש לכם עוד כללים לגרסה הוירטואלית של המחשק . זה הזמן להוסיף
פ פראית באדום New member 11/3/03 #6 אמממממממממ אז ככה.. זה שנשאל הוא השואל למשל אני שואלת אותך.. אחר כך את שואלת..ואחר כך זה שנשאל הוא השואל.. שרשרת
אמממממממממ אז ככה.. זה שנשאל הוא השואל למשל אני שואלת אותך.. אחר כך את שואלת..ואחר כך זה שנשאל הוא השואל.. שרשרת
ה השכנה שלך New member 11/3/03 #8 סליחה שאני נודניקית אבל ככה ישתתפו רק מי שנרצה.. לא? זה לא בדיוק יהיה מפתיע... אולי נמצא דרך להעלות בגורל? רעיון מישהו ?
סליחה שאני נודניקית אבל ככה ישתתפו רק מי שנרצה.. לא? זה לא בדיוק יהיה מפתיע... אולי נמצא דרך להעלות בגורל? רעיון מישהו ?
ת תלתן אחד New member 11/3/03 #9 שאלה ראשונה - דרושה מתנדבת מהקהל אמת - אחרי מציצה טובה , בהנחה שתאפשרי לו לגמור בפה - בולעת או יורקת ?
שאלה ראשונה - דרושה מתנדבת מהקהל אמת - אחרי מציצה טובה , בהנחה שתאפשרי לו לגמור בפה - בולעת או יורקת ?
פ פראית באדום New member 11/3/03 #10 יריקה..... למרות שהסיכוי קלוש ביותר שאני הסכים בכלל שכנה אמת או חובה?
ה השכנה שלך New member 11/3/03 #11 רק בגלל שאני במשרד ולא יכולה להתחיל לחפש כאן תמונות... אני אגיד אמת
ה השכנה שלך New member 11/3/03 #15 אמת... כמו שאתה רואה בחלום הכי רטוב שלך, כמה מהפנטזיות שלך אתה מגשים? (אני יוצאת עכשיו ולא אהיה פה לפני שמונה בערב, אז אל תטרחו לשלוח שאלות לכיוון שלי)
אמת... כמו שאתה רואה בחלום הכי רטוב שלך, כמה מהפנטזיות שלך אתה מגשים? (אני יוצאת עכשיו ולא אהיה פה לפני שמונה בערב, אז אל תטרחו לשלוח שאלות לכיוון שלי)
D danny1232 New member 11/3/03 #16 תשובה יש לי איזה 10 פנטזיות חזקות. אני מקווה להגשים 3 מתוכן במיוחד... פראית... אמת...?