אמש עברתי חויה קשה...

lmatan1

New member
אפרופו מועדון אתה מזכיר לי ../images/Emo39.gif

הייתי פעם במועדון שנים רבו על בחורה אחד שלף סכין , ודקר את השני ,וכולם עמדו מסביב צמאים לראות דם , תתבייש לך אני יכול להיות אבא שלך ,איך אתה לא מתביש אני אפילו לא מכיר אותך ,מה אתה חייה יכול להיות שאם היינו נפגשים פנים אל פנים היינו חברים אנחנו אחים , תראה איך השנאה שלך יוצאת ממך בלי שום סיבה , אני מרחם עליך אחי,בוא נסיים כאן את הרומן , אני מתנצל בפניך אתה צודק אתה השולט, בהכנעה גמורה עבדך כלב אני לידך נרגעת להתראות,

REHVOT

New member
בלי שום שסיבה

כמה בן אדם יכול להיות טיפש. אתה יודע מה זה גזען...ועוד למי אתה קורה למי שנלחם בגזענות .... אני לא צריך התנצלות ממך....ואני לא סולח לך. לפני שאתה מטיל דופי תחשוב.

shy-1

New member
ראשית תן8 לי לברך אותך על הטרמפ,

יישר כוח(אני ב-12 בלילה לא נותן טרמפ גם לחמותי). שנית, לא הבנתי משהו, אני מבין מדוע תייש לבן בולט בין צעירים אתיופים, אך לאחר שכבר עירבו את המנהל, לשם מה היתה בדיקה בטחונית משפילה? יעני כולל חוקן? ואחרון חביב, הרי עשית טובה לאנשים, ולקחת אותם טרמפ למועדון בשעה 12 בלילה, לא היה לך מה לעשות שנשארת שם עד הבוקר? רוצה לומר, אם היית לוקח אותם לשדה התעופה, היית ממשיך איתם לאתיופיה?

MAXIM FUND 11

New member
ואיך האתיופיות רחובות?

תספר, אל תתבייש. שמעתי שהן... טוב זה פורום מכובד זה. מאז הניתוח של חוח כבר כל דבר מותר. ואולי זה היה בפורום אחר.

REHVOT

New member
מה לעשות....מודה

תפסת אותי בחולשתי........ אך הכל היה בכייף...

למעלה