אמש עברתי חויה קשה...

REHVOT

New member
אמש עברתי חויה קשה...

חזרתי מבילוי...מאוחר ואספתי כ ארבע יוצאי אתיופה בטרמפ....מיבנה לרחובות, הם היו בדרכם לדיסקוטק של מוסקה שחורה במסגר...(נסעו לרחובות לתפוס מונית לתא) אין ביבנה מוניות...ב12 בלילה בערך..מפה לשם החלתטתי להסיע אותם לתא למסגר....והם שכנעו אותי לבוא איתם לרקוד במועדונם, כשהגענו... השומרים לא הסכימו להכניס אותי...אני לבן....אבל הם הסבירו לי...שאני חריג.... השומר שהיה ערבי מיפו אמר לי אפילו ערבים אחים שלי אסור לי להכניס..זה פרנסה... המארחים שלי..שהסעתי הרגישו מה מבויישים....אחד אמר לי חכה כאן..אני עולה למעלה מוציא את מנהל המועדון... לקח לו חצי שעה אבל הוא עשה זאת.... אחרי בדיקה בטחונית משפילה... ממש ככה.... נכנסתי, ומה שהיה בפנים נשאיר לדמיונכם... דאגו לי לכל...ונהניתי עד אור הבוקר.

REHVOT

New member
כן אחד השומרים אמר לי...

זו אפליה מתקנת....להם לאתיופים אסור להכנס לשום מועדן בסביבה... ואני הרגשתי כמו בדרום אפריקה.. שלפני...החלפת השלטון הגזעני.

אשור

New member
רחובות!

אתה לא מסתפק במועדון הריקודים של מועדון גיל הזהב?

אילבן

New member
אם זה אמיתי מה שאתה מספר,

תן פרטים בתיבת המסרים, ונארגן על זה כתבה.

REHVOT

New member
איזה פרטים.

מדובר המועדון למוסיקה שחורה....את שמו אני ממש לא זוכר ממוקם בפינת המסגר לה גרדיה....בקומה שניה.

lmatan1

New member
רחובות למה אתה גזען שאלה../images/Emo132.gif

למה אתה חושב שכולם צריכים להיות כמוך, מה אתה חושב שאם היסעת אטיופים או כושים אתה כמוהם, למה מפליא אותך שיש להם חברה סגורה,

MAXIM FUND 11

New member
בחיי שאתה אידיוט

רחובות אמר שהוא התפלא על כך אבל לא בא אליהם בטענות. הוא אפילו רקד, שתה ונהנה.

REHVOT

New member
למה אתה מטומטם?

תקרא טובאת מה שכתבתי...ותבין... לא ''האתיופים ''לא אפשרו לי להכנס....והנהלת המועדון הפ ווזבוזים כמוך...

lmatan1

New member
בכל אופן אתה מתבטא כמו גזען

אני מכיר אןתך מהזדמנוית שונות מאיפה החוצפה לקלל אנשים אתה מכיר אותי,

REHVOT

New member
אני לא צריך להכיר אותך על מנת

לקבוע שאתה מטומטטם....אתה תקרא לאבא שלך גזען.... ולא לי...

lmatan1

New member
כל המוציא דבר קללה מפיו../images/Emo25.gif

אינעל אבי אבי אביו,

למעלה