אמרתם ככה!

אמרתם ככה!

קודם כל אמרתם שעדיף יותר לבקר באינטרנט כי כל מה שכתוב שמה נכנס לספר אז איפה כדאי לי להתחיל בספרים או באינטרנט ואם אתם יכולים בבקשה שאוכל לדעת על מגאיה אתם יכולים להמליץ לי על ספרים או על אתרים שלא כתובים באנגילית, בגלל יש לי בעיה רצינית באוצר המילים ולפי מה שקראתי בתגובות של אנשים מתווכחים מה לתת למתחיל וזה קצת מלחיץ אם הבנתם אותי???!!!

BomberMan

New member
לפי דעתי...

לפי דעתי החומר המצוי באינטרנט לא מספיק טוב, והספרים באינטרנט גם כן אינם נותנים את התחושה של קריאת ספר אמיתי. לכן אני ממליץ לקנות ספר בחנות ספרים, ספר שאתה תוכל לראות שהוא מתאים לרמה שלך ולידע שלך. כך תוכל ללמוד לפי הקצב. החומר המצוי באינטרנט יכול אולי לעזור למתחיל שבמתחיל... אבל אם אתה קצת יותר מרמת המתחיל - החומר באינטרנט לא שווה גרוש. האינטרנט טוב אם אתה רוצה למצוא הוראות צעד אחר צעד לביצוע לחש או טקס, אבל זה למעשה נוגד את עקרונות המאגיה - המאגיה היא מה שאתה, ולא אתה הוא המאגיה. (מקווה שהבנת). בהצלחה.

בומברמן??

אם אתה חושב שמה שכתוב באינטרנט לא מספיק טוב בשבילי אז אתה יכול בבקשה להמליץ לי על איזשהו ספר על המגאיה כך שאוכל להבין מזה ואיך זה??

BomberMan

New member
למעשה לא!

אני הייתי יכול להמליץ לך על הרבה ספרים - אבל הרעיון הוא שתמצא בעצמך את הספר שיתאים לך. כל ספר מתאים לסוגי אנשים שונים. יכול להיות שספר שהתאים לי - ממש לא יתאים לך. כך שאני ממליץ לך פשוט ללכת ולחפש לעצמך ספר. מהות המאגיה היא שהכל זה הבחירה שלך, הכל בא ממך - ולכן גם כאן אני ממליץ לך ללכת בעקבות העקרון הזה. בהצלחה.

למעלה