אמרתי לכם!

טוען רב

New member
אמרתי לכם!

ותיקי הפורום יזכרו שבזמנו, לאור הסיפור על הגששים הבדואים בצה"ל שחיבלו בעבודת כלבי הגישוש וע"י כן בתעסוקה מבצעית בשל חששות "מקצועיים" שהכלבים יחליפום, בזמנו התרעתי על כך ששרות הבדואים בצה"ל נעשה על סמך שיקולים כלכליים בלבד ואידאולוגיים אם יש אז הם שליליים, והזהרתי על כך שהדבר מסוכן ועוד עלול להמיט עלינו אסון. לדאבוני, צדקתי, והשבוע נחשפה רשת הריגול של קצין הגיוס הבדואי, סא"ל עומר הייב, וזאת אך בשל ההצעות הכספיות הקוסמות שהעביר אליו ארגון הטרור הלבנוני. חייל ישראלי, לא כל שכן קצין, בעל תודעה לאומית מזערית היה כל כך מזדעזע מעצם הרעיון שהוא ימסור מידע ביטחוני לארגון טרור עד שהיה מתנגד אפילו להצעות קוסמות, ואכן על ה-"חוש" הזה מתבסס כל קיומו של צה"ל. לצערנו, מסיבות "דמוקרטיות" ו-"אנטי-גזעניות" כל החיילים הבדואים יישארו בצה"ל, וקל לנבא עוד אינספור פרשיות כגון זו. נוסף על כך, יש לציין את הדרוזים שגם הם חפים מכל מניע שאינו כלכלי בבואם לשרת בצה"ל, ועין כל מניע להסכמה של בניהם להצעות "מפתות" שכאלו בעתיד. אכן, דבריי משקפים לכאורה גזענות בוטה, אלא שאליה וקוץ בה. הגזענות היא של ממשלת ישראל לדורותיה שמיישמת תוכנית לימודים גזענית המקפידה להרחיק ככל האפשר כל בן מיעוטים מהציונות וממדינת ישראל.

nirdagan

New member
בהחלט צריך למנוע מחובשי כיפות

לשרת בצהל, כי נאמנותם לכהני הדת קודמת מנאמנותם למדינה.

עציון

New member
ניר. אתה חצוף.

משתי סיבות: 1. אתה וחבריך מטיפים לגייס את החרדים לצבא. לבטל את חוק טל. 2. הדתיים היום נמצאים בעמדות בכירות בקצונה. הם מובילים פלוגות, סיירות וגדודים ואתה מתגולל עליהם. איפה ראית, חצוף קטן, שהם נאמנים לכוהני הדת ולא לצה"ל? או למדינה? האם בין החותמים על הסרבנות יש דתיים( חוץ מנכדו של ליבוביץ)? של נעליך, כאשר אתה מדבר על חיילים דתיים.

nirdagan

New member
אני לא מטיף לגיוס חרדים

נהפוך הוא, אני מטיף לביטול שירות החובה בצהל. לדעתי צריך להשוות את התנאים של החרדים לשאר האוכלוסיה לא ע"י גיוס החרדים אלא ע"י פטור לכולם.

עציון

New member
אם כך, אתה לא חצוף אבל נמצא בפורום

הלא נכון. פה מחפשים בצדק לגייס את כככווווללללםםםם.

nirdagan

New member
מה בין צדק ולגייס את כולם

צדק = גיוס לכולם, רק במדינות מיליטריסטיות. מי שדוגל בחירות, מתנגד לגיוס חובה לצבא.

עציון

New member
ניר. חבל שדעתך לא נשמעה לפני 15 שנה

או אז היה נמנע ממני שרות של 8 שנים בצבא. פשוט הייתי מאמץ את דעתך.

פלסטיק

New member
תגיד אתה חבר של אלה מאדורה?

או בן משפחה? לא שמעתי ממך על הסכנות שאורבות לנו מהכוון ההוא... שנית: עיזאת נפסו נשפט ונמצא אשם. אחרי שנים נתגלה שהוא היה זכאי. יכול להיות שנצא אשם גם בגלל אווירה ציבורית נגד צ´רקסי. הנזק האמיתי היה עצום משום שהמרגל האמיתי בינתיים נעלם. אצל אותו סא"ל מדובר בינתיים על חשד והוא טרם נשפט. שלישית: אז אחד אולי סרח. היו גם מתנחלים שאולי סרחו ומכרו נשק. זה אומר שכל הקבוצה מרגלים ומשתפי פעולה עם האוייב?

../images/Emo5.gif בחילה עמוקה וסלידה ../images/Emo5.gif

בחילה עמוקה וסלידה. אלו היו תחושותי בזמן קריאת ההודעה. יש את אלו האומרים שהעם היהודי הוא נעלה יותר, מוסרי יותר. מהודעה אחת פשוטה אפשר לראות שזה בולשיט מוחלט. אצלנו יש את אותם גזענים, אותם שקרנים, אותם חשוכים. ולתוכן ההודעה עצמה: 1. מה עם מוכרי הנשק מאדורה? 2. מה עם המרגלים היהודים במערכת הבטחון? (יוסף עמית, שמעון לוינזון, מרדכי וענונו ומנבר שלא היה מרגל אבל גרם נזקים בטחוניים חמורים. ויש כמובן עוד נוספים) 3. מה עם כל היהודים שמסיעים לתוך ישראל פועלים פלסטינאים ללא אישור ?(שעלולים להיות מחבלים) בקיצור - אתה גזען ואם אתה דבק ב"לוגיקה" העקומה שלך הרי שצה"ל ומערכת הבטחון צריכים להיות מורכבים מאתאיסטים עשירים כקורח בעלי אזרחות מיקרונזית.

טוען רב

New member
תביאו לי בדואי אחד, אחד

שלא מתגייס לצה"ל בשל סיבות כלכליות. העובדות, רבותיי, חזקות מכם.

עמלק

New member
ברור

1. שאתה מכיר לעומק מאות רבות של בדואים כדי לצאת בהצהרה שכזו. 2. אני לא מכיר בדואים רבים אבל לפחות איני יוצא בהצהרות מפגרות עליהם. 3. לא משנה הסיבה לגיוסו - הוא עדיין עושה 3 שנים סדיר עם משכורת בדיחה. 4. החרדים לא מתגייסים בכלל - סתם לצורך ההשוואה...

טוען רב

New member
אכן, ברור

1. בשביל הפרטים בעלי המשמעות לדיוננו, התוודעתי למאות רבות של בדואים מכל קצוות הארץ. 2. אם אינך מכיר אותם, מאין לך שההצהרה "מפגרת", או שמא א-פריורי ברור לך שמניעי הבדואים להתגייסות לצה"ל הם.. 3. משנה מאוד הסיבה לגיוסו: הגששים הבדואים חיבלו בתעסוקה מבצעית, כלומר שיבשו מרדף אחרי מחבלים וכל זאת בשל חששם שכלבי הגישוש יחליפו אותם. סא"ל עומר הייב (לכאורה) ריגל למען ארגון טרור וזאת בשל בצע הכסף שלכתחילה הביאו לצה"ל. 4. אכן, החרדים כמו גם הערבים המיושבים לא מתגייסים כלל מסיבות ברורות, וממש מאותן הסיבות יש להחיל נוהג זה גם לגבי הבדואים. לדאבוני אחוז המשתייכים על הכת ה-"פלשתינאית" בקרב הבדואים גבוה מאוד, ועצימת עיניים לא תשנה זאת.

עמלק

New member
אהההה.

1. להערכתי, אין לך ולו חבר אחד שנמנה על חברי העדה, וכל דבריך בנושא הם גזענות ודעות קדומות בלבד. 2. שירתו עימי שנים 4 קצינים מבני העדה, שניים מהם היו יותר ציונים ממני, והשניים האחרים היו נאנמים לצה"ל ולמערכת יותר ממני. אני עושה הכללה, במודע, מארבעת אלו לכלל העדה. 3. האם אתה נימנה עם חיילי ומפקדי המשטרה הצבאית החוקרת או שמא אתה משרת במטכ"ל אג"מ - שידועות לך ידיעות שכאלו ? להזכירך גם חבריך בהתנחלויות בגדו במדינת ישראל, מכרו נשק וציוד למרצחים ודאגו שירצחו את משפחותיהם וחבריהם, מדוע אינך דורש להוציא מיידית מצה"ל את כל תושבי ההתנחלויות או את כל חובשי הכיפה הסרוגה ? 4. את החרדים לא נגייס, את הבדואים לא נגייס, את הדרוזים לא נגייס, את המתנחלים לא נגייס, אותך לא נגייס, ובסוף מה ? *אני* אעשה 300 ימי מילואים בשנה במקום ה-35 שאני עושה עכשיו... כמה קל לך להטיל ולהגדיל את המעמסה על אחרים ולהותיר את עצמך בחוץ, כמה קל... כת פלשתינאית בקרב הבדואים ? עכשיו אתה גם אנתרופולוג ? סלח לי, מר טוען רב, אתה רווי בגזענות ובורות, אתה נסמך על Wishfull Thinking ולא על המציאות.

למעלה