אמרנו לכם...

../images/Emo6.gif

"אין לי סבלנות לקרוא את הדברים שאתה כותב, רק תגיד לי אם אתה בצד שאני אוהבת כדי שאני אדע אם לתמוך במה שזה לא יהיה שכתבת."

יא פושטק!! חח

לא אמרתי את זה!!!!! חחחח אמרתי יגיד בקצרה מה הוא חושב אין לי כוח לקרוא הכל,זה מתיש!

אני שונאת את זה!!!

תמיד כשבאים אם מישהו בטענה כלפיו הוא ישר מתקפל ואומר 'לא אמרתי ש..' זה באמת מרגיזז.. כי את כל מה שקורה היום במדינה באמת הימין אמר!! וזה לא קטע שתמיד אנחו צודקים! אבל זה מרגיז כל פעם מחדש השמאל לא מוכן להקשיב.. כאילו יש כאן שני מחנות יריבים...אנחנו רוצים שלום בדיוק כמוכם אנחנו לא רוצים שיהרגו אנשים סתם בדיוק כמוכם.. אבל תביטו רגע לאחור ותסתכלו על מה שנאמר שם,אל תהיו אטומים! כולם רוצים בטובת ישראל!

אם תבדוק טוב,

תגלה שמספר ההרוגים הישראלים ירד בהרבה מאז ההתנתקות.... ועם כל הכבוד לקאסים, שבאמת חייבים לחסל את התופעה, הם עדיפים על פיגועים.

GreatGTM

New member
אתה בטח מתכוון ל"שפל"

אל תדאג הם רק מתארגנים... ואין גדר שהם לא מסוגלים לעבור, חייבים לשים מארבים בצד השני.

מדהים שאתה יודע מה הם מתכוונים

לעשות.... ועוד קרגכראכע אמר שהשמאל לא מוכן להודות בטעויות. אם יש פיגועים- הימין צדק. אם אין פיגועים- הם רק מתכננים, והימין צדק.

סבבה....

בוא נלמד קצת היסטוריה.... הרוסים הגבירו את התגובות כדי להלחם בטרור הצ'צ'ני. האם זה הגביר את הטרור, או חיסל אותו?

GreatGTM

New member
ברחת

יש לנו פה דוגמא ביחסינו עם אש"ף ב-50 השנים האחרונות...

GreatGTM

New member
לא אבל היינו קרובים

אילולא היו הערבים משתמשים בתרגיל המסריח שלהם.

סלוניק

New member
אני לא יודע אם זו אפילו טאוטולוגיה:

א': ישראל מעולם לא ניצחה את הערבים הערמומיים כי לא פתחה במלחמה. ב': רגע, מה עם מלחמת לבנון? א': זה לא נחשב, כי שם ניסינו אבל נכשלנו.

למעלה