אמרו-נא לי:

רונאל1

New member
אילו וכאילו

יש אילו ויש מציאות. והאחרונה היא עגומה - מעל 1,200 חיילים בלבנון, קרוב לאלף הרוגים בקדנציה האחרונה של שרון ואפילו לא חלקיק קטן מהנ"ל בתקופת ברק, פרס או רבין. אם לא בא לך לשמוע מהשמאל, אני מציע שתצא כבר מהאכסניה הזאת שנקראת ליכוד ותעבור למפלגת ימין.

אריק ל

New member
כל כלי התקשורת מדווחים על 120 אלף

ולא על 70 אלף. ואני לא יודע כמה חתמו לע אמנת ז'נבה, אני לא ראיתי עשרות אלפים יוצאים לרחוב להוכיח שהם חתמו, אולי כי הם מתביישים שחתמו עם מסמך מבזה שכזה.

Democritous

New member
ואני לא ראיתי אותך מגיב על משהו

שכתבתי למטה. לא יפה להשאיר אותי מחוסר תשובה.

מטרניך

New member
אני מתחיל להבין איך אתה מרוויח 40

אלף לחודש. מה זה כמה אפסים ביני לבינך.

MS6

New member
חתיכת הפגנה!

נוכחתי בהפגנה, לשמחתי חברי תנועתי הגיעו בהמוניהם להפגנה ושרו ועודדו.. אך מקרה מכוער מאוד קרה בהפגנה, אנשי תנועת כך החלו מתקרבים אלינו עם דגלי החיזבאללה שלהם, הודעתי להם מפורשות שאנחנו לא רוצים להתקרב אליהם לכן כדאי להם לתפוס מרחק, הם סרבו, והחלה תגרת ידיים בין בית"רי לאחד מהמשוגעים של כך. לבסוף הם התרחקו. כמו כן התווכחנו זמן מה עם קבוצת פייגלינים שכעסו עלינו שהברחנו את חברי תנועת כך. ואח"כ הם שואלים למה מחרימים אותם בליכוד...

כל הכבוד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משום מה המעוט הרעשני הזה (כמו מעוט השמאל הרעשנים) מנסים כל דרך להצמד ולהדבק לאוהבי הארץ הזו, ולהפוך כל הפגנה שפוייה לטירוף ושידוד מערכות. טוב עשיתם בכך שהרחקתם אותם מכם.

shaynemet

New member
אני גם מסכים איתך בהפגנה

בהפגנה היה מעשה מכוער של אנשי כך שפתחו את פיהם וקראו שרון בוגד וכהנא חי ולכן התקשורת השמולנית לא מאוזנת כי זה מזיק לתדמית שלנו כי אנחנו הביתרים לא מזדהים הם אנשי כהנא חי וחוץ מזה זה נוגד את דעת הימין כי את פושעי אוסלו צרכים להוריד כי זה מזיק לעמדת הימין כי אנחנו מנסים לעבאיר להם שאסור לפנות מאחזים ואסור לפנות מתנחלים ואסור לפנות את יהודה שמרון וחבל עזה ויריחו ובקעת הירדן ואנחנו רוצים שהמסר שלנו יקלט בציבור והציבור יתמוך בו ולכן אנחנו צרכים להוציא את הקיצוניים מתכינו וליצור תדמית של מתונים וימנים מרכזים בשביל שהמסר שלנו יעבור טוב בתקשורת והתקשורת תיהיה יותר מאוזנת ויותר לטובת הימין שרוב העם יתמוך בנו ובממשלה נצליח להזיז משהו שם כי בהפגנה האחרונה הצלחנו להזיז דברים ויהיה קושי לעביר נסיגה משטחי עזה ויריחו ומיהודה ושמרון וחלקם גנים וכדים. וככה אנחנו צרכים להמשיך ישר כוח. תל-חי

shaynemet

New member
הודעה אישית

אני שי נמט בן 20וחצי מחפש חברים מהמפה הפוליטית המזוהים עם הימין המתון ועם מרכז ימינה שאוהבים לשחק כדורסל לשחק במחשב פליטיקה ולראות משחקים בטלויזיה של מכבי תל- אביב בכדורגל ושל ביתר ירושלים וללכת למשחקי הכדורגל שלהם וללכת למשחקי הכדורסל של מכבי ת"א ושל הפועל ירושלים ולראות משחקי כדורסל בטלוויזיה ולראות סרטים ולראות חדשות באנגלית בCNN NWES וSKI NWES FOX NEWS BBSE NWES ולצאת לטייל ברחבי הארץ ולבלות בקניונים ולראות חדשות ולבלות בימי שישי ומוצאי שבת ושבת. תחבבים שלי לשחק כדורסל לשחק במחשב פליטיקה לצאת לבלות עם חברים בימי שישי ומוצאי שבת ושבת וימי חול ולראות חדשות בעברית באנגלית ולראות סרטים ושחק במשחקים. קצת על עצמי אני בן 20 וחצי נראה טוב חתיך שיער שחור עינים ירוקות בלילה ובבוקר גם אבל זה משתנה ממוצא עירקי וחצי רומני גבוה קומה חלק בבטן וחזה יוצא עם חברים מתנועת ביתר למסעות בוגרים ומשתתף בפעולות בוגרים ויוצא לבלות עם חבר שלי שאול חבר שהכיר לי חבר שלי מהסלסה רוקד סלסה ראודה ועוד ועושה הרבה חיים מחפש חברה לחיים וחברים בשביל לבלות ולצאת איתם שיבואו לישון אצלי ואני ישן אצלם כמובן חברים מתנועת ביתר וחברים מתנועת הליכוד וחלק מן הימנים.

shaynemet

New member
המשך ההודעה האישית

אני מחפש חברה ליציאה ביום שלישי חמישי ומוצאי שבת לרקוד סלסה ובימי שישי בלילה לצאת לרקוד בדיסקוטקים ובסופי שבוע לשתות קפה בבית ולדבר על החיים ושיחות נפש ועם חברים לצאת לבלות בעיקר וגם לשוחח על החיים ושיחות נפש לחברה ולחברים מספר הטלפון שלי בבית בכדי ליתקשר הלי הוא:03-5322634 רק למעונינים/מעוניינת בלבד.

ראליסט

New member
סלח לי,

אבל 150000 המפגינים,ואפילו 200000,אינם הקונטרה לאנרכיסטים ול-13 טייסים! אותם אנרכיסטים אינם תומכים בשום מפלגה ציונית,בטח לא במפלגת העבודה,או בשינוי (שהיא שמאלנית מבחינה מדינית,כפי שרואים אפילו מהתבטאויותיו של לפיד,שלא לדבר על 80 אחוז מסיעתו). ומבחינת הפגנות,אין לשמאל הפרלמנטרי,(השונה מאותם אנרכיסטים),במה להתבייש ,בקשר לכמות המפגינים שהוא מביא בהפגנות בכיכר רבין,ובמיוחד בעצרות השנתיות לזכרו.

למעלה