אמרו-נא לי:

עמרי ר

New member
אמרו-נא לי:

האם לדעתכם 150,000 איש בכיכר רבין גוברים על 13 טייסים-לשעבר, 30 תיכוניסטים ועשרה אנרכיסטים? מעניין אם אנשי השמאל, שאוהבים לקרוא לאנשי הימין לראות את "תמרור האזהרה" שלפנינו כאשר מספר קטן של שמאלנים סהרורים מפגין, מוחה או מוציא עוד איזו עצומה, חושבים שאולי גם הם צריכים לשים לב לאיזו נורית אדומה המאירה קצת אחרת על האמת הטהורה שלהם? כנראה שלא. ברור ששמאלן אחד בודד גדול וחכם הוא גם מול רבבות אנשי המחנה הלאומי, שלא מסכימים עם תיאוריות השמד העצמי שלו. תודה למארגני ומשתתפי העצרת, שהראו מי ברוב ומי במיעוט.

רונאל1

New member
150,000? אני שמעתי על חצי מיליון

שחתמו על אמנת ז'נווה, זה נשמע לי קצת יותר משכנע. אגב, 150,000 לא היו שם, אולי חצי במקרה הטוב. ומי שנכח שם היה המיעוט הימני הסהרורי שאלמלא ההפגנה הייתה בכיכר רבין כבר היה מסתובב עם ארונות קבורה לשרון ושלטים שלו עם צלבי קרס וכפיה של ערפאת. נפגש בפינויים.

Democritous

New member
אם יש כל כך הרבה סהרורים

אז אנחנו בבעיה. אני לא הייתי מתייג אותם ככאלה.

רונאל1

New member
אם יש 100,000 סהרורים, מצבנו מצויין

חבורת הזומבים המנותקים שחייים בפלנטה אחרת והחליטו לצאת לעיר הגדולה ולהראות לנו מה זה, לא מסכנת את קיומנו - סתם מביאים לקצת יותר מדי הרוגים בפיגועים ומאריכים את הסבל של העם היהודי בהנשמה מלאכותית, לא מעבר לזה. יום אחד יירשם עליהם איקס גדול בהיסטוריה של עם ישראל.

אריק ל

New member
למה 100,000? אולי 100?

הנסיונות שלך לגמד את מספר המפגינים נוחלים הפסד - יותר מ-120 אלף, ויש כאלה שמעריכים שאף יותר מ-150 אלף, יצאו להפגין נגד מדיניות הבריחה.

Alexco

New member
ואם מסתכלים על בעלי זכות בחירה

אז היו שם אולי 3... הפגנה של ילדים

אני שמעתי על 6 מליון

שהיו נהרגים אילו שמענו לשמאל ב-1981 והיינו נמנעים מהפצצת הכור הגרעיני של המטורף העיראקי. אז לא בא לי לשמוע לשמאל עכשיו.

רונאל1

New member
אילו וכאילו

יש אילו ויש מציאות. והאחרונה היא עגומה - מעל 1,200 חיילים בלבנון, קרוב לאלף הרוגים בקדנציה האחרונה של שרון ואפילו לא חלקיק קטן מהנ"ל בתקופת ברק, פרס או רבין. אם לא בא לך לשמוע מהשמאל, אני מציע שתצא כבר מהאכסניה הזאת שנקראת ליכוד ותעבור למפלגת ימין.

יש אילו ויש מציאות

1. יש את מספר ההרוגים לפני הסכם אוסלו שנחתם ע"י השמאל. יש את מספר ההרוגים אחרי הסכם אוסלו שנחתם ע"י השמאל. אם הראשון גבוה יותר- אני אתפקד למרץ. אם השני גבוה יותר- אתה תתפקד לליכוד. הולך? 2. 2700 ההרוגים של מלחמת יום כיפור הם כנראה גם "אילו" עבורך. 3. מיהו ראש הממשלה לשעבר שאמר: "המצור על ביירות הוא גולת הכותרת של המבצע"? איזו מפלגה תמכה ביציאה למלחמת של"ג בכנסת?

רונאל1

New member
יש דמגוגיה (כרגיל ובשפע) ויש מציאות

1. אחרי שנחתם הסכם אוסלו היו כבר כמה וכמה שנות ליכוד בשלטון בתקופת ביבי ושרון. לא נדמה לי שמי מהם היה מחסידי אוסלו או טרח לקיים אותו. התירוץ של אוסלו אינו רלוונטי - רק ההבטחה המצחיקה של שרון להביא לנו בטחון ושלום (וההבטחה המגוכחת עוד יותר של ביבי בסדר ההפך - שלום ובטחון). 2. יש הבדל משמעותי בין תמיכה ביציאה למלחמת לבנון, לבין ההסתבכות ששרון-בגין הובילו את עם ישראל במסגרת "התמיכה ביציאה למלחמה". שרון לא קיבל מנדט אמיתי לסבך את צה"ל בעומק לבנון, הסתבכות שלקחו כמעט 20 שנה מיותרות, כדי לצאת ממנה. וכמובן שרק ברק והשמאל יכלו לשחרר אותנו מהבוץ הלבנוני. 3. יום כיפור - לא נדמה לי שנולדת אז. בתור ילד שגדל כשאביו ואחיו במלחמה אני יכול לדווח לך שדעת הקהל הרווחת באותם ימים ארורים לא הייתה אנטי ממשלה אלא תחושת חוסר אונים במקביל לכעס על המחדל המודיעיני, מחדל שחלק ניכר ממנו היה של שירותי הבטחון ולא רק של הממשלה. בכל מקרה אין חולק שההרוגים במלחמה ההיא נהרגו על הגנת המולדת, מה שקשה לומר על כל דם ההפקר שנשפך בלבנון במשך 20 שנה או על הרוגי האינתיפאדה של שרון.

ידעתי שלא תסכים

שרון אולי נכשל בניסיון לתקן את מה שהשמאל קלקל. הפער בין כלשון בריפוי המחלה לבין האשמה בעצם גרימתה הוא עצום. אבל אתה לא מפתיע אותי. לא חשבתי באמת שתהיה מוכן לעשות את ההשוואה וללכת הביתה במידה שיסתבר שאתה טועה.

רונאל1

New member
עוזב אתה פאתטי. יש לך ראש ממשלה אפס

שלא עומד במילה שלו וגם מושחת בנוסף לכל הצרות. לך הביתה. מסכן.

רונאל1

New member
כמה נהרגו לפני שרון וכמה אחריו?

תענה ותפסיק להתחמק. ראש הממשלה שלך שמקבל את אות ראש הממשלה האמין והלא מושחת בהסטוריה, זה שרק 56% מהציבור לא מאמינים לו וקצת יותר מאלה חושבים שהוא גם מושחת. כן זהו שרון שבתקופתו נהרגו יותר יהודים מאשר בכל ממשלות השמאל ביחד. תחבר את ההרוגים אצל רבין ז"ל, פרס וברק ואפילו צרף אליהם את ביבי, לא תתקרב ל-"הצלחה" של דון שרון.

הָרוזן

New member
אני אענה על שאלה 3.

א. מנחם בגין ז"ל. ב. מפלגת האבודה. אם אני טועה, אז תקן אותי.

טעית גבר

זאה לא מנחם בגין, זה יצחק רבין. כן, כן. אביר השמאל תמך במלחמת של"ג עד שלביה המתקדמים. הם מנסים להשכיח זאת.

הָרוזן

New member
אחי, ../images/Emo51.gif על שתיקנת אותי.

את העובדה ההיסטורית הנכונה הזאת אני אזכור תמיד.

ראליסט

New member
אני אזכיר לך:

אל תשכח להאשים את השמאל בנפילתם של 6000 חיילי צה"ל במלחמת השחרור. ואכן בגין ו"חירות" התנגדו לתכנית החלוקה ולהכרזה על מדינה בגבולות אילו... מעניין איפה היינו היום,לו בגין חלילה היה מנהיג את המהפכה הציונית במקום בן-גוריון. אשר למלחמת לבנון-אתה תתאמץ להאשים גם במחדל לבנון את השמאל,למרות שהוא הצביע בעד "מבצע של"ג" ,שבגין הבטיח מעל בימת הכנסת,שימשך 48 שעות. אותו ר"מ,הוציא את צה"ל מרוב לבנון,וברק ,להזכירך ,סיים את טרגדיית לבנון כאשר הוציא את צה"ל מכל לבנון-כל ההתפתחויות הצבאיות והפוליטיות עד ימינו מוכיחים כמה שצדק!

למעלה