"אמרות השבוע"

"אמרות השבוע"

דוסית: לפעמים יש לי התגלויות אבל אל תספר לאף אחד.....! :) מנימן: אבותינו ואבות אבותינו וראשי הישיבות והרבה אנשים חשובים גדלו על הגשש אז מי אנו כי נלין בני ברק: לפני 20 שנה ההומור לא היה נמוך כמו היום, מאש שלהבתיה: אל תספור כמה פעמים נפלת, ספור כמה קמת. תופפת 2: "אסור לומר "אוף", כי כך את סותרת שהכל מהקב"ה" רפוש: הסיבה לאכילת קרעפלך בפורים מכיוון שכתוב הכה תכה וכל פעם שמכים אז אוכלים קרעפלך, והנה סימנך: הכה= ה` הושענות, כ` כיפור, ה` המן, תכה- תאכל קרעפלך הרבה.

"תגליות השבוע"

ביומיים האחרונים נפתחו כ30 שרשורים במקום הראשון חנוך עם 8 שרשורים. מני מן הוא "שתיין" אחרי 3 בירות הוא עדיין מוצא את הלחצנים של הסלולרי... לואי מתמצא במערכות תופים. דוסית קראה בשבוע שעבר את הארי פוטר. נוקיה החליף 4 מכשירי פלאפון בחוד האחרון.

דוסית1

New member
או.קי,

אבל זה בהחלט רעיון מקורי...! גולשים, הזהרו באצבעותיכם... (שמא תגל(ש)ו למקום מים הרעים... ונמצא שם הפורום מתחלל)

הבעיה שהסיכום השבועי

הוא על יומיים, הפורום כאן מייצר הרבה חומר, וקשה לעבור על חומר של שבוע, אז בסוף השבוע מסכמים קצת אחורה.

דוסית1

New member
לכבוד שבת קודש...

מכיר את הסיפור על שמאי שהיה מוצא משהו טוב לכבוד שבת... אולי תנהג כמוהו?

MENIMEN M

New member
לתשומת לב!!!

יש הבדל ביני לבין מני22 ופה כתוב שאני שתיין בזמן שזה מני22

MENIMEN M

New member
לתשומת לב!!!

יש הבדל ביני לבין מני22 ופה כתוב שאני שתיין בזמן שזה מני22

מנימן

לא גולש באמצע היום, כנראה בשביל לא להפריע ללימוד. ואכן הדבר נבדק ונמצא אמיתי, ניתן לראות את מנימן רק בשעות הלילה. מה שנותר לקוות הוא ששעות השינה המאוחרות לא מפריעות לו ללמוד למחרת... הכל באוירה פורימית.

פפסי במבה

למד ממידותיו של אהרן הכהן, אוהב שלום ורודף שלום. הוא מתעניין (ואולי בהמשך גם יציע עזרה בענין), אם אשתו של חנוך מודעת לעובדה שהוא כה חמוד...

תודה מר דן

זה ממש טוב לאלו שלא היו כאן בימים האחרונים וכמעט והפסידו את אמרות השפר האלו :)

למעלה