מה? אני כזה אפור???
מ מענינת מאוד New member 5/3/04 #13 אדון דן ! היו לי גם תגליות השבוע אמנם לא בפורום , אולי תוכל לנחש כמו בשירשור של "מי אני " ?
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 5/3/04 #15 אני יודע! בטח גילית משהו על חנוך. הקשרים שלכם בפורום השבוע היו די אדוקים, יש לציין שהם היו הדדיים. מה גילית?
אני יודע! בטח גילית משהו על חנוך. הקשרים שלכם בפורום השבוע היו די אדוקים, יש לציין שהם היו הדדיים. מה גילית?
מ מענינת מאוד New member 5/3/04 #22 חחחח הצחקת אותי גיליתי שהשרות שחנוך עשה כאן לחברי הפורום בענין האייקונים והמכשירים היו לי טובים מאוד , אפילו לא האמנתי עד כמה זה יועיל לי שפתחו לי את המכשיר לרשת אחרת ..
חחחח הצחקת אותי גיליתי שהשרות שחנוך עשה כאן לחברי הפורום בענין האייקונים והמכשירים היו לי טובים מאוד , אפילו לא האמנתי עד כמה זה יועיל לי שפתחו לי את המכשיר לרשת אחרת ..
ח חנוך617 New member 5/3/04 #27 ואיפה התודה? כבר שבוע אני מחכה לזה. ככה חינכו אותך? ומה עם שאר הקודים? זה שאת עצלנית ולא משתמשת בהם זה לא אומר שלא צריך להודות.
ואיפה התודה? כבר שבוע אני מחכה לזה. ככה חינכו אותך? ומה עם שאר הקודים? זה שאת עצלנית ולא משתמשת בהם זה לא אומר שלא צריך להודות.
מ מני 22 New member 5/3/04 #19 זה כמו שאני יחליף בינך לבין אריאלה! אין לי קשר למנימן למעט זה ששנינו בפורום חרדים אז בבקשה לדייק!
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 5/3/04 #23 ראשעשיבה: החרדים לובשים סחבות גרים בבתים מכוערים כמו במעברות ובכלל כל החרדים מכוערים...