אמצע שבוע שמח! ;)

larisa125

New member
מה לעשות, אני פראיירית.

כל העובדים נוסעים לאילת, לים המלח, לטבריה לחופשות, ואני אפילו לא יכולה לעשות לעצמי יום חופשי אחד בשבוע
אז מה אם זאת התקופה הלחוצה של החופש, גם לי יש חיים!

Brombit

New member
בני אדם זה זן בעייתי ../images/Emo115.gif

קשה להבין, קשה להתמודד

פפט

חלום ממש מלחיץ העיר אותי ב7 וחצי בבוקר. >__> הגעתי למסקנה שלשים ביחד זרעים שנבטו וזרעים שצריכים להתחיל לתפוח זה בעייתי, כי אלה יקבלו יותר מדי מים ואלה לא יקבלו מספיק מים. אז לפני בערך חצי שעה הוצאתי את הזרעים שצריכים לתפוח ושמתי אותם במים (מהתמי4 ולא מהברז, כדי לזרז את זה). שמתי בעציץ ההוא 5 זרעים על האדמה ו5 שתולים. לקחתי את כל אלה שהיו על האדמה, וחפרתי את השתולים - 3 מהם כן תפחו די טוב, והרביעי והחמישי היו באזור שבטעות לא השקיתי. אז את הרביעי גם הוצאתי ושמתי במים, אבל את החמישי לא מצאתי... :X ממש חפרתי את כל האזור ההוא ולא מצאתי אותו! אז... נו טוב... נגלה איפה הוא בעוד כמה זמן כשהוא ינבוט... :X אופס. :X צריך להתחיל לארוז היום :X ולפנות את המדף העליון של השולחן כדי שאמא תנקה, ולנקות את כל הפסלונים מהקילוגרמים של האבק... ;; מתסכל אותי רק לחשוב על לאסוף את כולם, למיין מה אפשר להטביע בגיגית ומה צריך לנקות על יבש, ואז לסדר מחדש...
וצריך לכתוב מכתב פולין לחברה כי היא טסה ב30 ואני לא אהיה בבית לפני כן אז אני יכולה לשלוח לה עד מחר
מה אני אכתוב

../images/Emo41.gifחשוב../images/Emo70.gif

אני אשמח אם מישהו יקח על עצמו את פינת האינקוויזיציה, כי אני מעדיפה שהיא לא תפתח בסופי השבוע יחד עם שרשור סופ"ש, אלא באמצע השבוע (ואני הרי לא יכולה לדעת אם תמיד תהיה לי הזדמנות לעשות את זה בזמן). מי שמוכן לפתוח את הפינה בימי רביעי (או שני או חמישי... מה שנוח) שידבר איתי היום או מחר ואני אשלח לו את הקובץ עם הפרטים של הפינה.

למעלה