אמפתיה לא בשליטה

מה שכתוב בספר של סנאיה ...

זה ש"המגן האנרגטי" הוא לא למגן למטרת פחדים - חה חה הרבה מהספר אצלי בהדגש ובין היתר גם זה מודגש וקל למציאה אז הנה ציטוט : "איןלחשוב על אור כעל הגנה, אלא כעל אנרגיה חזקה כל כך שהיא מעלה את הרטט של כל דבר סביבכם. השתמשו בדימוי זה כדי ליצור בתוככם תחושה של עוצמה, הרמוניה ואהבה. כשאתם מקיפים את עצמכם באור, אנכים צריכים לבנות קיר סביבכם כדי שדברים לא יגעו בכם, האור שבכם ימיר כל דבר סביבכם לרטט גבוה יותר. "

סאנאיה נפלאה ../images/Emo45.gif

לומדת מהספרים שלה המון
נראה לי שמישהו שפוחד ורוצה לעשות עליו מגן, לפעמים לא יהיה מודע לכך שהוא פועל מתוך פחד, ומה שרשום שם לא ישנה את הגישה ממנו הוא בא. כבר ראיתי מקרים כאלו..

למה???

New member
אני שמה הגנות מתוך פחד...

איך אפשר לשים הגנות לא מתוך פחד? המממ... נראה לי שזה מאד דומה למה שדיברנו בקשר להאם לעזור לאנשים...

כן את צודקת...

אבל התכוונתי לאנשים ששמים הגנות מתוך פחד וכאלו שמטפלים באחרים ועושים את זה יותר מתוך אהבה לעצמם ומודעות אנרגטית..... נראה לי שאפשר לשים הגנה אנרגטית לא מתוך פחד... למרות שהמילה הגנה...זה כאילו יש על מה להגן... תדברי עם ההילרית שאת מכירה
נראה לי שאוכל להבהיר את מה שאני מתכוונת, אם תשאלי אותה על הגנה אנרגטית כשמטפלים באדם אחר....

למה???

New member
../images/Emo13.gif איך שכחתי..

כבר דיברתי עם "ההילרית שאני מכירה" על זה... חה חה... אני חושבת שאני יודעת למה את מתכוונת.

../images/Emo140.gif את יכולה לפרט באיזה אופן את ..

עושה את זה, מחשבה ? התכוונות ? היום אני שולחת אהבה לאדם שמולי ופחות משתמשת בקוקון

קצת מורכב לי לפרט על זה...

הבסיס הוא שאני לא פוחדת שיקחו לי את האנרגיות... בנוסף, אני מאד רגישה לעצמי, כך שאם אני משוחחת עם מישהו ואני רואה שהוא מתחיל לעייף אותי אפילו קצת, אני מסיימת ישר את השיחה. לגבי אנשים "קבועים" שלוקחים אנרגיה, אני לא מכירה כרגע כאלו מתוך המוני האנשים שאני מכירה. אז או שאני לא מזמנת כזה דבר, ובקרבתי הם לא לוקחים אנרגיה. או שאני לא מזמנת כזה דבר, וכל החברים שלי או האנשים שאני מכירה לא לוקחים אנרגיה. או שלא יודעת מה... אני זוכרת שבעבר כן התעייפתי מחלק אנשים. אני פשוט עברתי הרבה עבודה עם עצמי, וכיום אני עושה רק מה שנכון לי, ואני לא יודעת לפרט על כל הדרכים בהן אני פועלת, ואיך הגעתי למצב הזה, שאני כן מאד רגישה, אבל אף אחד לא משפיע עלי לרעה..

avshalomat

New member
בקצרה את מסתדרת רק עם אנשים

הדומים לך, לפחות לפי מה שכתבת.

avshalomat

New member
כלומר מה שאמרתי רק עם ניסוח

יפה, מה זה אוהבים מה זה מקבלים מה זה אוהבים להתפתח... קיצור אנשים שמתנהגים כמוך וחשובים כמוך.. אחרת מה? לא נוח לפי דברייך, לפחות! אויה להתפתחות שזהו שכרה.

הבנתי אותך...

הכוונה שלי היתה לא מפחד, אלה מהזדהות יתר אמפתיה ולא מחמלה (כשקיים הזדהות אבל מבלי להיות מעורבים אישית ולקחת את האנרגיות מהצד השני) במיוחד כשמישהו קרוב אליך. ד.א אף אחד לא יכול לקחת ממך שום דבר, מבלי שתרצי לתת במיוחד כשאת רגישה לעצמך

הי

אמא שלי אמרה שבמסגרת לימודיה (עבודה סויציאלית) היא למדה שגיל של בגרות רגשית או שם נוסף הוא עד גיל 28 אז לך יש עוד זמן ואולי לא צריך להילחם בזה ולהבשיל לאט לאט זה כאיו שאגואיסטיות (לא במובן רע)היא תכונה שיש לכולם וכנראה היא טבעית לגיל שאתה נמצא בו

למעלה